Franke A300 koffiemachine | Beste koffie op kantoor

Home > Onze automaten > Franke > Franke A300

Franke A300 koffiemachine

Nieuw binnen ons all-in Totaalconcept. U betaalt per kopje, inclusief Buscaglione koffie én service!

De Franke A300 koffiemachine brengt efficiëntie en de beste koffie samen. Deze compacte koffiemachine zorgt er voor dat iedereen kan genieten van de beste koffie ervaring. De Franke A300 koffiemachine maakt de ultieme professionele koffie ervaring toegankelijk voor iedereen. Met zijn intuïtieve, gebruiksvriendelijke interactieve scherm is dit een ideale koffiemachine voor kleinere restaurants, kantoren, bakkerijen en scholen. De Franke A300 koffiemachine is uitermate geschikt voor locaties waar beperkte ruimte is, maar waar men wel wil genieten van de beste koffie! Het gepatenteerde automatische EasyClean-systeem zorgt ervoor dat de kwaliteit altijd perfect is.

De Franke A300 koffiemachine is tevens volledig te plaatsen binnen uw bedrijf. Het kleurenscherm kan zelfs worden voorzien van eigen schermafbeeldingen, waardoor uw koffiemachine volledig past in uw eigen design of huisstijl. PerTazza maakt deze indien gewenst met uw eigen beeldmateriaal.

Naar Totaalconcept

Franke A300 koffiemachine: Compact en toch genieten van de beste koffie!

PerTazza verandert voorgoed de koffiebeleving op uw kantoor! Als u kiest voor een Franke A300 koffiemachine dan brengt u de authentiek Italiaanse koffie naar uw kantoor. Koffie is een belangrijk genietmoment voor uw medewerkers. Met kwaliteitskoffie geeft u uw medewerkers een gevoel van waardering en relaties krijgen een uitstekende eerste indruk van uw organisatie. De Franke A300 koffiemachine is ideaal voor organisaties of afdelingen tot 25 koffiedrinkers. Deze machine is de uitbreiding op de succesvolle A lijn van de professionele Franke koffiemachines. Het merk Franke kenmerkt zich door de Zwitserse kwaliteit en vooruitstrevende technologie. Deze machine is modulair zodat verschillende functies tegelijk uitgevoerd kunnen worden. De Franke A300 koffiemachine kant tot wel 100 verschillende dranken serveren!

PDF brochure downloaden (Engels)

Ontdek ons unieke koffie concept: Benut de Franke A300 koffiemachine en betaal per kopje!

Interesse gekregen in de Franke A300 koffiemachine? PerTazza is een Nederlands bedrijf dat een uniek totaalconcept biedt voor kwaliteitskoffie op kantoor. U hoeft geen dure koffiemachine aan te schaffen maar betaalt naar gebruik. Dat betekent één vast all-in prijs per kopje koffie, inclusief koffiebonen, koffiemachine én onderhoud. Onze barista komt regelmatig bij u langs om de voorraden bij te houden, bestellingen op te nemen en onderhoudsbeurten te verrichten. Zonder dat u ergens naar om hoeft te kijken genieten uw medewerkers van de lekkerste Italiaanse koffie. U betaalt alleen voor de kopjes koffie die gedronken worden. Wij bieden u smaakgarantie en continuïteit garantie. Het maakt niet uit hoeveel kopjes koffie er met de Franke A300 koffiemachine worden gezet, elk kopje heeft dezelfde hoge kwaliteit. Kwaliteitskoffie begint met kwaliteitsbonen van Buscaglione. Met deze bonen kunnen wij koffie van baristakwaliteit garanderen. Buscaglione werd groot als huisleverancier van het Vaticaan. Deze bijzondere koffie wordt gedronken in gerenommeerde horecazaken zoals het Hilton.

Ervaar de compacte en slimme Franke A300 koffiemachine!

Met de slimme Franke A300 koffiemachine kunnen uw medewerkers via een kleurenbeeldscherm hun favoriete koffie selecteren. Dat wordt genieten van een espresso, cappuccino of latte macchiato eventueel in een gedurfd smaakje vanille, caramel of chocolade. Met het volautomatische reinigingsprogramma wordt er een optimale hygiëne gegarandeerd. Met een Franke koffiemachine kiest u voor kwaliteit in plaats van kwantiteit. Er zijn verschillende typen koffiemachines met elk hun eigen capaciteit en mogelijkheden. Maar één ding hebben alle koffiemachines gemeen: de sublieme koffie van baristakwaliteit. Wij hebben de koffiemachine die precies bij uw bedrijf past. De Franke A300 is ideaal voor de kleinere bedrijven of afdelingen tot 25 koffiedrinkers. Met een Franke koffiemachine genieten uw medewerkers van échte koffie op kantoor!

Contact Us