Franke koffie machine zonder investering vooraf | PerTazza

Franke koffie machine

Bent u een koffie liefhebber? Ontdek dan de combinatie van de beste Buscaglione koffiebonen met een Franke koffiemachine. De ultieme combiantie voor de beste Italiaanse koffie op kantoor! Profiteer nu van ons unieke all-in Totaalconcept. Zo betaalt u per kopje koffie en zitten de Franke koffie machine, bonen en service inbegrepen!

 

Vrijblijvende Offerte

Welke Franke koffie machine
kiest u binnen ons totaalconcept?

Vraag uw offerte aan

Franke A300     Franke A400     Franke A600     Franke A800


Franke koffiemachine A300
Franke A300

Meer informatie


Franke koffiemachine A400
Franke A400

Meer informatie


Franke koffiemachine A400
Franke A600

Meer informatie


Franke koffiemachine A400
Franke A800

Meer informatie

Franke koffie machine brengt de beste Italiaanse koffie op kantoor

Op zoek naar een Franke koffie machine? PerTazza verandert voorgoed de koffiebeleving op uw kantoor! Als u kiest voor een Franke koffie machine dan brengt u de authentiek Italiaanse koffie naar de werkvloer. Koffie is een belangrijk genietmoment voor uw medewerkers. Met kwaliteitskoffie geeft u uw medewerkers een gevoel van waardering en uw relaties krijgen een uitstekende eerste indruk van uw organisatie. PerTazza is een Nederlands bedrijf dat een uniek totaalconcept biedt voor Italiaanse koffie op kantoor. U hoeft geen dure koffiemachine aan te schaffen maar u betaalt naar gebruik. Dat betekent één vaste all-in prijs per kopje koffie, inclusief koffiebonen, koffiemachine én onderhoud. Onze barista komt regelmatig bij u langs om de voorraden bij te houden, bestellingen op te nemen en onderhoudsbeurten te verrichten. Alleen betalen voor de kopjes koffie die u drinkt, inclusief Franke koffie machine, Buscaglione bonen én een fantastische service; dat klinkt goed toch?! Door preventief onderhoud, ons hoge serviceniveau en door gebruik te maken van revolutionaire technologie die voorraad en verbruik bijhoudt, ontzorgen wij u volledig.

Franke koffie machine biedt smaakgarantie

Genieten van de beste kwaliteitskoffie? Kwaliteitskoffie begint met kwaliteitsbonen van Buscaglione in combinatie met een Franke koffie machine. Met deze bonen kunnen wij koffie van baristakwaliteit uit de Franke koffie machine garanderen. Wij bieden u smaak- en continuïteit garantie. Het maakt niet uit hoeveel kopjes koffie er met de koffiemachine worden gezet, elk kopje heeft dezelfde hoge kwaliteit. Zonder dat u ergens naar om hoeft te kijken genieten uw medewerkers van de lekkerste Italiaanse koffie op kantoor. PerTazza koos voor de Franke koffiemachine vanwege de hoge Zwitserse kwaliteit en vooruitstrevende technologie. De koffiemachines van Franke kunnen een hoog volume aan en zijn daarom uitstekend geschikt voor middelgrote en grote bedrijven vanaf 25 medewerkers. Bij PerTazza weet u altijd waar u aan toe bent. Met onze rapportages over ht verbruik heeft u volledig inzicht.

Slimme Franke koffie machine

Met de slimme Franke koffie machine kunnen uw medewerkers via een kleurenbeeldscherm hun favoriete koffie selecteren. Dat wordt genieten van een heerlijke cappuccino met onweerstaanbaar melkschuim. Er kunnen meerdere bestellingen tegelijk worden ingevoerd die vervolgens één voor één worden bereid. Dat werkt bijzonder efficiënt bij grote aantallen. Met het volautomatische reinigingsprogramma wordt er een optimale hygiëne gegarandeerd. Met een Franke koffiemachine kiest u voor kwaliteit in plaats van kwantiteit. U kunt kiezen uit diverse typen Franke koffiemachines. Elk met hun eigen capaciteit en mogelijkheden. Maar één dingen hebben al deze koffiemachines gemeen: de sublieme koffie van baristakwaliteit. Wij hebben de koffiemachine die precies bij uw bedrijf past!

Contact Us