Franke Koffiemachine zonder investering vooraf | PerTazza

Franke
Koffiemachine

PerTazza koos voor Franke vanwege de hoge Zwitserse kwaliteit en vooruitstrevende technologie. De automaten van Franke kunnen een hoog volume aan en worden hierom ingezet bij middelgrote en grote bedrijven.
Een groot verschil met WMF is het gemak waarmee de dagelijkse reiniging gedaan kan worden. De machine, eventuele accessoires en het volledige onderhoud is inclusief bij ons all-in Totaalconcept.
U betaalt per kopje, inclusief Buscaglione koffie én service!

 

Vrijblijvende Offerte

Welke Franke koffiemachine
kiest u binnen ons totaalconcept?

Vraag uw offerte aan

Franke A300     Franke A400     Franke A600     Franke A800


Franke koffiemachine A300
Franke A300

De Franke A300 koffiemachine brengt efficiëntie en de beste koffie samen. Deze compacte koffiemachine zorgt er voor dat iedereen kan genieten van de beste koffie ervaring. De Franke A300 koffiemachine maakt de ultieme professionele koffie ervaring toegankelijk voor iedereen.

Meer informatie


Franke koffiemachine A400
Franke A400

De Franke A400 koffiemachine is een slimme koffiemachine die de dialoog creëert tussen mens en machine. Selecteer uw favoriete koffie via het 8 inch kleurenbeeldscherm en geniet dankzij FoamMaster™ technologie van onweerstaanbaar melkschuim van de hoogste kwaliteit. Deze koffiemachine is bijzonder efficiënt voor grote aantallen doordat meerdere bestellingen in één stap kunnen worden ingevoerd en de dranken vervolgens één voor één bereid worden.

Meer informatie


Franke koffiemachine A400
Franke A600

De Franke A600 koffiemachine heeft een grotere capaciteit dan de A400. Deze koffiemachine is bijzonder efficiënt voor grote aantallen doordat meerdere bestellingen via het intuïtieve 8 inch beeldscherm in één stap kunnen worden ingevoerd en de dranken vervolgens één voor één bereid worden. Geniet dankzij FoamMaster™ technologie van onweerstaanbaar melkschuim van de hoogste kwaliteit.

Meer informatie


Franke koffiemachine A400
Franke A800

De Franke volautomaat A800 speciaal ontworpen om grote hoeveelheden drank zeer snel en in topkwaliteit te leveren. Een perfecte espresso zetten, gelijktijdig melk opschuimen en een hete thee bereiden? Dankzij het professionele 3-boiler-systeem geen enkel probleem. Geniet dankzij FoamMaster™ technologie van onweerstaanbaar melkschuim van de hoogste kwaliteit.

Meer informatie

Franke koffiemachine voor Italiaanse koffie op kantoor

 Op zoek naar een Franke koffiemachine? PerTazza verandert voorgoed de koffiebeleving op uw kantoor!
PerTazza koos voor de Franke koffiemachine vanwege de hoge Zwitserse kwaliteit en vooruitstrevend technologie. Daarbij kunnen de koffiemachines van Franke een hoog volume aan en zijn ze uitstekend geschikt voor middelgrote en grote bedrijven vanaf 25 medewerkers.
Wanneer u kiest voor een Franke koffiemachine van PerTazza dan brengt u de authentiek Italiaanse Buscaglione koffie naar de werkvloer.
Buscaglione werd groot als huisleverancier van het Vaticaan. Met de kwaliteitsbonen van Buscaglione kunnen wij
koffie van barista kwaliteit uit de Franke machines garanderen.
Koffie is een belangrijk genietmoment voor uw medewerkers. Met deze kwaliteitskoffie geeft u uw medewerkers een gevoel van waardering
en uw relaties krijgen een uitstekende eerste indruk van uw organisatie.
PerTazza biedt u een uniek totaalconcept voor echte Italiaanse koffie op kantoor.
U hoeft geen dure koffiemachine aan te schaffen maar u betaalt naar gebruik. Dat betekent één vast all-in prijs per kopje koffie,
inclusief koffiebonen, koffiemachine én onderhoud. Bij PerTazza weet u altijd waar u aan toe bent.

Zorgeloos koffiedrinken met ons Franke koffiemachine
all-in-concept!

Een Franke koffiemachine nodig? Onze barista komt regelmatig bij u langs om de voorraden bij te houden, bestellingen op te nemen en onderhoudsbeurten te verrichten. Wij nemen u alles uit handen, het enige dat wij vragen is dat u geniet van onze Buscaglione koffie.
Wij bieden u smaak en continuïteit garantie. Het maakt niet uit hoeveel kopjes onze koffiemachine levert, elk kopje heeft dezelfde hoge kwaliteit.
Zonder dat u ergens naar om hoeft te kijken genieten uw medewerkers van de lekkerste Italiaanse koffie op kantoor.
Met onze rapportages over het verbruik heeft u volledig inzicht. Daarnaast bieden wij een fantastische service; wij rennen voor onze klanten!
Door preventief onderhoud, ons hoge serviceniveau en het gebruik van de revolutionaire RDA technologie die de voorraad en het verbruik bijhoudt, ontzorgen wij u volledig.

Bijzonder efficiënt

Met de slimme koffiemachines van Franke kunnen uw medewerkers via een kleurenbeeldscherm hun favoriete koffie selecteren.
Wat zullen ze genieten van een heerlijke cappuccino met onweerstaanbaar melkschuim. Er kunnen meerdere bestellingen tegelijk worden ingevoerd die vervolgens één voor één worden bereid. Dat werkt bijzonder efficiënt bij grote aantallen.
Met het volautomatische reinigingsprogramma wordt optimale hygiëne gegarandeerd.
De Franke koffiemachine heeft een modern en stijlvol design.
Onze barista’s zorgen dat de machine perfect is afgesteld op de bonen van Buscaglione zodat u altijd geniet van een uitmuntende koffiebeleving.
Met een Franke koffiemachine kiest u voor kwaliteit in plaats van kwantiteit.

Contact Us