Franke A800 koffiemachine | De ultieme koffiebeleving!

Home > Onze automaten > Franke > Franke A800


Franke A800

GRATIS binnen ons all-in Totaalconcept. U betaalt per kopje, inclusief Buscaglione koffie én service!

Op zoek naar de Franke A800 koffiemachine? De Franke A800 koffiemachine is een volautomaat die is ontworpen op het bieden van grote hoeveelheden drank. Deze dranken worden in perfecte topkwaliteit geleverd in een verbluffend tempo. De perfecte espresso wordt gezet, terwijl ondertussen het melk perfect wordt opgeschuimd en uw kopje thee klaar wordt gezet. Dankzij het professionele 3-boiler-systeem is dit geen probleem meer en hoeft u nooit meer te wachten op uw koffie. De Franke A800 koffiemachine levert alle grote dranken bestellingen met de beste professie en in de snelste tijd af.

Het invoeren van grote bestellingen dranken gaat ook snel en eenvoudig. Op het intuïtieve 10,4 (!) inch beeldscherm kunt u namelijk in één stap alle dranken invoeren, waarna vervolgens deze één voor één bereid worden. Door middel van de unieke FoamMaster™ technologie maakt u ook onweerstaanbare melkschuim van de beste kwaliteit voor uw koffie. Naast een heerlijke espresso, is deze machine dus ook verbluffend voor de cappuccino liefhebbers.

Het intuïtieve 10,4 (!) inch beeldscherm is ook voorzien om hier een eigen schermafbeelding te laten plaatsen. Onze specialisten maken, indien gewenst, hiervoor passend eigen beeldmateriaal. Dit om uw koffiemachine volledig te laten passen binnen uw organisatie.

Het volautomatische reinigingsprogramma ontzorgt u volledig en biedt u ultieme koffie garantie. Het onderhoud is eenvoudig en garandeert u van optimale hygiëne. In combinatie met ons unieke all-in-format betaalt u per kopje koffie, waardoor u altijd kunt rekenen op de beste koffie! U hoeft alleen nog maar van de koffie te genieten, wij regelen de rest voor u.

Naar Totaalconcept

Kenmerken Franke A800

Opvallend zijn de ongekende prijs/kwaliteitsverhouding, een modern en stijlvol design en de onnavolgbare kwaliteit. Kenmerkend zijn vooral:

  • De intuitieve 10,4 inch touch display, waar bedrijfspresentaties op getoond kunnen worden terwijl uw koffie loopt.
  • De (optionele) FoamMaster™ technologie voor het allerbeste melkschuim
  • De mogelijkheid meerdere bestellingen in één keer in te voeren
  • Een gemakkelijk volautomatisch reinigingsprogramma
  • Capaciteit per dag: 250 koppen
  • Bonencontainers: 2x 1.200 gram
  • Afmeting: B340 x H730 x D600 mm
  • Kleuropties: zwart/chroom of antraciet/chroom
  • 3 separate high performance boilers

PDF brochure downloaden

FRANKE_A400_fully-automatic_alle accessoires
FRANKE_Image_A400 sfeer

Franke A800 koffiemachine voor kwaliteitskoffie op kantoor

PerTazza verandert voorgoed de koffiebeleving op uw kantoor! Als u kiest voor een Franke A800 koffiemachine dan brengt u de authentiek Italiaanse koffie naar kantoor. Koffie is een belangrijk genietmoment voor uw medewerkers. Met kwaliteitskoffie geeft u uw medewerkers een gevoel van waardering en uw relaties krijgen een uitstekende eerste indruk van uw organisatie. PerTazza is een Nederlands bedrijf dat een uniek totaalconcept biedt voor kwaliteitskoffie op kantoor. Wij hebben gekozen voor het merk Franke vanwege de hoge Zwitserse kwaliteit en vooruitstrevende technologie. De Franke A800 koffiemachine is speciaal ontworpen om grote hoeveelheden drank zeer snel en in topkwaliteit te leveren. Met deze koffiemachine kunt u tegelijk een perfecte espresso zetten, melk opschuimen en een hete thee bereiden. Via het intuïtieve 8 inch beeldscherm kunnen in één stap meerdere bestellingen worden ingevoerd die vervolgens één voor één bereid worden. Indien u dat wenst kan PerTazza een schermafbeelding van uw eigen beeldmateriaal maken. U kunt genieten van onder andere een heerlijke espresso, cappuccino of latte macchiato. Ook kunt u kiezen uit verschillende smaken zoals vanille, caramel of chocolade. Natuurlijk is er ook ‘gewone’ koffie van heerlijke Italiaanse bonen. Dankzij de FoamMaster technologie kan er van onweerstaanbaar melkschuim van de hoogste kwaliteit worden genoten.

Ontdek ons unieke koffie concept. De Franke A800 koffiemachine met de beste koffie en betalen per kopje!

Kwaliteitskoffie begint met kwaliteitsbonen van Buscaglione. Met deze bonen kunnen wij koffie van baristakwaliteit garanderen. Wij bieden u smaak- en continuïteit garantie. Het maakt niet hoeveel kopjes koffie er met de Franke A800 koffiemachine gezet worden, elk kopje heeft dezelfde hoge kwaliteit. PerTazza biedt u een totaalconcept zodat u geen dure koffiemachine hoeft aan te schaffen maar betaalt naar gebruik. Dat betekent één vaste all-in prijs per kopje koffie, inclusief koffiebonen, koffiemachine én onderhoud. Onze barista komt regelmatig bij u langs om de voorraden bij te houden, bestellingen op te nemen en onderhoudsbeurten te verrichten. Zonder dat u ergens naar om hoeft te kijken, genieten uw medewerkers van de lekkerste Italiaanse koffie op kantoor. U hoeft alleen te betalen voor de kopjes koffie die gedronken worden. Door preventief onderhoud, ons hoge serviceniveau en revolutionaire technologie ontzorgen wij u volledig.

Sublieme koffie met Franke A800 koffiemachine

Met een Franke A800 koffiemachine kiest u voor kwaliteit in plaats van kwantiteit. Onze barista’s zorgen ervoor dat de koffiemachine perfect is afgesteld op de bonen van Buscaglione zodat u altijd sublieme koffie heeft. Met het volautomatische reinigingsprogramma wordt er een optimale hygiëne gegarandeerd. U weet bij PerTazza altijd waar u aan toe bent. Met onze rapportages over verbruik heeft u volledig inzicht. Met een Franke koffiemachine genieten uw medewerkers van échte koffie op kantoor!

Contact Us