WMF 1100S | WMF 1100S op kantoor voor een vaste all-in prijs per kop

Home > Onze automaten > WMF > WMF 1100S

WMF 1100S

GRATIS binnen ons all-in Totaalconcept. U betaalt per kopje, inclusief Buscaglione koffie én service!

De WMF 1100S is compact en gemakkelijk in gebruik. Daarmee is deze moderne volautomaat ideaal voor kleinere ruimtes, koffiecorners en kapsalons. De WMF 1100S is tevens beschikbaar in verschillende kleuren.

Deze koffiemachine brengt volautomatische koffiespecialiteiten binnen bereik voor kantoren of afdelingen met 15 tot 30 personen waar ook regelmatig gasten worden ontvangen.

Een ultramoderne uitstraling, beschikbaar in verschillende kleuren, heeft als unieke toevoeging dat u niet alleen uw eigen afbeelding maar ook animaties of korte filmpjes kunt tonen op het beeldscherm.

Bij PerTazza betaalt u een vaste prijs per kop koffie inclusief koffiebonen, machine en onderhoud. Dit is transparant en budgeteerbaar. U weet altijd waar u aan toe bent en u hoeft geen hoge investering toe doen om de allerlekkerste koffie op kantoor te drinken.

Naar Totaalconcept

Kenmerken WMF 1100S

Opvallend zijn de ongekende prijs/kwaliteitsverhouding, slank design en onnavolgbare kwaliteit. Kenmerkend zijn vooral:

  • De intuitieve touch display, waar bedrijfspresentaties (beeld en animatie of film) op getoond kunnen worden terwijl uw koffie loopt.
  • Het optionele Easy Milk systeem voor warme én koude melkspecialiteiten – met één druk op de knop!
  • De WMF 1100s heeft een capaciteit van 80 kopjes koffie per dag!
  • De Plug & Clean optie voor automatische reiniging van de melkschuimer.
  • De WMF 1100s kent een ongekend compacte bouw volgens een strak modern design.
  • De Steam Jet/Kopjesverwarmer brengt uw kopje binnen enkele seconden op de juiste temperatuur voor een optimale koffiebeleving.
  • De MMI-Touchdisplay op de WMF 1100s zorgt voor intuitief bedieningsgemak en de mogelijkheid bedrijfspresentaties af te spelen.
  • Eco-Mode die ervoor zorgt dat het stroomverbruik bij lage belasting van de koffiemachine aanzienlijk vermindert.
  • Afmeting: B325 x H500 x D561mm

PDF brochure downloaden

WMF 1100S koffiemachine voor Italiaanse koffie op kantoor

Bent u op zoek naar een heerlijk kopje koffie als u uw werkdag begint? PerTazza verandert voorgoed uw koffiebeleving op kantoor. Wij bieden u graag onze WMF 1100S koffiemachine aan die u naar het mooie Italië brengt. Uw medewerkers zullen zich gewaardeerd voelen en u maakt indruk op uw werkrelaties. Wij bieden u een uniek totaalconcept aan waarbij u altijd de hoogste kwaliteit Italiaanse koffie kunt ervaren. Voor de allerlekkerste koffie is een koffiemachine van het allerbeste merk onmisbaar. PerTazza heeft daarom gekozen om de WMF 1100S aan het assortiment toe te voegen. Deze moderne volautomatische koffiemachine heeft een hoge kwaliteit van Duitse degelijkheid en is compact en makkelijk in gebruik. De WMF 1100s koffiemachine is een volautomaat en ideaal voor kantoren en afdelingen van 15 tot 30 personen. U kunt iedere dag op basis van verse melk verschillende koffievariaties maken die allemaal van topkwaliteit zijn. De WMF 1100S heeft een ultramoderne uitstraling. Ons koffieapparaat is beschikbaar in verschillende kleuren en heeft als unieke toevoeging een beeldscherm waarop animaties en korte filmpjes getoond kunnen worden. Daarnaast is er een automatisch reinigingsprogramma die zorgt voor onderhoudsgemak.

Totaalconcept met WMF 1100S koffiemachine

Voor een WMF 1100S koffieapparaat bent u bij ons aan het juiste adres. Met PerTazza haalt u de kwaliteit van een Italiaanse espressobar naar uw kantoor. Voor de perfecte Italiaanse koffie is het van groot belang dat alle elementen met elkaar in harmonie zijn. Daar zorgen onze professionele barista’s voor. De heerlijke koffie van Buscaglione, de WMF 1100S koffiemachine van hoge kwaliteit én een perfecte afstelling door onze barista’s zorgen voor een fantastische koffiebeleving. Sublieme koffie van barista-kwaliteit zorgt voor tevreden medewerkers en enthousiaste werkrelaties. Met het unieke totaalconcept van PerTazza betaalt u één vaste all-in prijs per kopje koffie. Dit is inclusief Italiaanse Buscaglione koffiebonen, de WMF 1100S koffiemachine én het onderhoud. U wordt compleet ontzorgd en kunt echt alles aan ons overlaten. Onze barista houdt de voorraad voor u bij, neemt de bestellingen op en verricht onderhoudsbeurten. Het enige dat u hoeft te doen is genieten van de lekkerste koffie op kantoor. PerTazza heeft de koffiemachine die precies bij uw bedrijf past!

Perfecte afstelling WMF 1100S door barista’s

Door gebruik te maken van onze WMF 1100s kiest u voor ons totaalconcept. U hoeft geen dure machine aan te schaffen maar u betaalt naar gebruik. U  betaalt alleen voor de kopjes koffie die u drinkt. Zo kunt u budgetteerbaar en transparant genieten van Italiaanse koffie op kantoor vanaf slechts 0,19 cent per kopje! Ziet u zichzelf, uw medewerkers en relaties al genieten van een heerlijke espresso of cappuccino? Hoeveel kopjes er ook gedronken worden, de smaak blijft fantastisch; dat is onze smaak- en continuïteitsgarantie. Kies voor kwaliteit in plaats van kwantiteit!

Contact Us