WMF 1500S via PerTazza voor een vaste prijs per kop, all-in | WMF 1500

Home > Onze automaten > WMF > WMF 1500S

WMF 1500S

Inclusief binnen ons all-in Totaalconcept. U betaalt per kopje, inclusief Buscaglione koffie én service!

PerTazza heeft de eer u als eerste in Nederland de WMF 1500S aan te mogen bieden!

De WMF 1500S koffiemachine is de langverwachte opvolger van de WMF 1400 en is geschikt voor kantoren of afdelingen met 25-60 personen waar ook regelmatig gasten worden ontvangen.

De WMF 1500S brengt volautomatische koffiespecialiteiten binnen ieders handbereik en biedt de mogelijkheid om zelf een schermafbeelding te kiezen. PerTazza maakt deze indien gewenst met uw eigen beeldmateriaal.

Naar Totaalconcept

Opvallend zijn de ongekende prijs/kwaliteitsverhouding, slank design en onnavolgbare kwaliteit. Kenmerkend zijn vooral:

 • De intuitieve touch display, waar bedrijfspresentaties op getoond kunnen worden terwijl uw koffie loopt.
 • Het optionele Easy Milk systeem voor warme én koude melkspecialiteiten – met één druk op de knop!
 • De Plug & Clean optie voor automatische reiniging van de melkschuimer.
 • Een ongekend compacte bouw volgens een strak modern design.
 • De Steam Jet/Kopjesverwarmer brengt uw kopje binnen enkele seconden op de juiste temperatuur voor een optimale koffiebeleving.
 • Een MMI-Touchdisplay voor intuitief bedieningsgemak en de mogelijkheid bedrijfspresentaties af te spelen.
 • Eco-Mode die ervoor zorgt dat het stroomverbruik bij lage belasting van de koffiemachine aanzienlijk vermindert.

Kenmerken WMF 1500S

 • Capaciteit voor gemiddeld 180 kopjes koffie per dag
 • Mogelijkheid tot contactloos betalen
 • Kleuren touch display met mogelijkheid tot weergave van uw eigen reclameuitingen
 • Zijverlichting instelbaar in verschillende kleuren, passend bij uw interieur
 • Steam Jet kopjesverwarmer
 • Geruisarme koffiemolens
 • Barista-kwaliteit koffie– en melkschuimspecialiteiten
 • Volautomatische reiniging
 • Eco-mode voor een lager stroomverbruik
 • Afmeting: B325 x H675 x D590 mm

PDF brochure downloaden

WMF 1500S voor echte Italiaanse koffie op kantoor

Bent u op zoek naar een WMF 1500S koffiemachine? Bij PerTazza veranderen wij voorgoed uw koffiebeleving op kantoor! Heeft u uw oog laten vallen op een WMF 1500S koffiemachine dan brengt u de authentieke smaak van Italiaanse koffie naar uw kantoor. Uw medewerkers zullen zich gewaardeerd voelen en u maakt indruk op uw werkrelaties. Met PerTazza haalt u de kwaliteit van een Italiaanse espressobar naar kantoor. Voor de perfecte Italiaanse koffie moeten alle elementen met elkaar in harmonie zijn. Daar zorgen onze barista’s voor. Met de bijzondere koffie van Buscaglione, een WMF 1500S koffiemachine en een perfecte afstelling door onze barista’s wordt er een fantastische koffiebeleving bereikt. Geniet u binnenkort van een cappuccino of een latte macchiato? PerTazza heeft de koffiemachine die precies bij uw bedrijf past!

WMF 1500S voor bijzondere koffie op kantoor

Het Nederlandse bedrijf PerTazza biedt u een uniek totaalconcept aan waarbij u altijd kunt genieten van de hoogste kwaliteit Italiaanse koffie. Voor het allerbeste kopje koffie is een koffiemachine van het allerbeste merk onmisbaar op de werkvloer. Daarom hebben wij ons brede assortiment nog verdere uitgebreid met de WMF 1500S! De WMF 1500s is een compacte machine met een slank design en met veel bijzondere kwaliteiten. Op het touch display kunnen bedrijfspresentaties worden getoond terwijl uw koffie gewoon doorloopt. Daarnaast kunt u met één druk op de knop het Easy Milk systeem voor warme én koude melkspecialiteiten aanzetten. De melkopschuimer wordt keer op keer automatisch gereinigd zodat deze goed door blijft lopen. Binnen enkele seconden is uw koffie met de WMF 1500s op de juiste temperatuur dankzij de Steam Jet. De WMF 1500S is een moderne koffiemachine met een capaciteit voor gemiddeld 180 kopjes koffie per dag! Dit koffieapparaat is een prachtige blikvanger die voor u de lekkerste Italiaanse koffie maakt!

Uniek totaalconcept met WMF 1500S koffieapparaat

Met het unieke totaalconcept van PerTazza betaalt u één vaste all-in prijs per kopje koffie. Dit is inclusief Italiaanse koffiebonen, de WMF 1500S koffiemachine én het onderhoud. Onze barista houdt de voorraad voor u bij, neemt de bestellingen op en verricht onderhoudsbeurten. Het enige dat u hoeft te doen is te genieten van een heerlijk kopje Italiaanse koffie op kantoor. Als u kiest voor ons totaalconcept hoeft u geen dure machine aan te schaffen. U betaalt bij ons naar verbruik. Zo kunt u budgetteerbaar genieten van Italiaanse koffie op kantoor vanaf slechts 0,19 cent per kopje! Hoeveel kopjes er ook gedronken worden, de smaak blijft fantastisch; dat is onze smaak- en continuïteitsgarantie. Kies voor kwaliteit in plaats van kwantiteit!

Contact Us