WMF 1500S via PerTazza voor een vaste prijs per kop, all-in | WMF 1500 718956614989668

Home > Onze automaten > WMF > WMF 1500S

WMF 1500S

GRATIS binnen ons all-in Totaalconcept. U betaalt per kopje, inclusief Buscaglione koffie én service!

PerTazza heeft de eer u als eerste in Nederland de WMF 1500S aan te mogen bieden!

De WMF 1500S koffiemachine is de langverwachte opvolger van de WMF 1400 en is geschikt voor kantoren of afdelingen met 25-60 personen waar ook regelmatig gasten worden ontvangen.

De WMF 1500S brengt volautomatische koffiespecialiteiten binnen ieders handbereik en biedt de mogelijkheid om zelf een schermafbeelding te kiezen. PerTazza maakt deze indien gewenst met uw eigen beeldmateriaal.

Naar Totaalconcept

Opvallend zijn de ongekende prijs/kwaliteitsverhouding, slank design en onnavolgbare kwaliteit. Kenmerkend zijn vooral:

 • De intuitieve touch display, waar bedrijfspresentaties op getoond kunnen worden terwijl uw koffie loopt.
 • Het optionele Easy Milk systeem voor warme én koude melkspecialiteiten – met één druk op de knop!
 • De Plug & Clean optie voor automatische reiniging van de melkschuimer.
 • Een ongekend compacte bouw volgens een strak modern design.
 • De Steam Jet/Kopjesverwarmer brengt uw kopje binnen enkele seconden op de juiste temperatuur voor een optimale koffiebeleving.
 • Een MMI-Touchdisplay voor intuitief bedieningsgemak en de mogelijkheid bedrijfspresentaties af te spelen.
 • Eco-Mode die ervoor zorgt dat het stroomverbruik bij lage belasting van de koffiemachine aanzienlijk vermindert.

Kenmerken WMF 1500S

 • Capaciteit voor gemiddeld 180 kopjes koffie per dag
 • Mogelijkheid tot contactloos betalen
 • Kleuren touch display met mogelijkheid tot weergave van uw eigen reclameuitingen
 • Zijverlichting instelbaar in verschillende kleuren, passend bij uw interieur
 • Steam Jet kopjesverwarmer
 • Geruisarme koffiemolens
 • Barista-kwaliteit koffie– en melkschuimspecialiteiten
 • Volautomatische reiniging
 • Eco-mode voor een lager stroomverbruik
 • Afmeting: B325 x H675 x D590 mm

PDF brochure downloaden

WMF 1500S voor Italiaanse koffie op kantoor

Op zoek naar een WMF 1500S? PerTazza verandert voorgoed de koffiebeleving op kantoor. Als u kiest voor een WMF 1500S koffiemachine dan brengt u de authentiek Italiaanse koffie naar kantoor. Uw medewerkers zullen zich gewaardeerd voelen en u maakt indruk op uw relaties. Het Nederlandse bedrijf PerTazza biedt een uniek totaalconcept waarbij u altijd kunt genieten van de hoogste kwaliteit Italiaanse koffie. De WMF 1500S koffiemachine is in dit concept gratis! Voor de allerbeste koffie is een koffiemachine van het allerbeste merk onmisbaar. Daarom hebben wij ons assortiment uitgebreid met de WMF 1500S. Wij hebben de eer deze prachtige volautomatische koffiemachine als eerste in Nederland aan te mogen bieden. Het is een compacte machine met een slank design en bijzondere kwaliteiten. Op het intuïtieve touch display kunnen bedrijfspresentaties worden getoond terwijl uw koffie loopt. Met één druk op de knop wordt het Easy Milk systeem voor warme én koude melkspecialiteiten in werking gezet. De melkopschuimer wordt automatisch gereinigd. Binnen enkele seconden is uw koffie op de juiste temperatuur dankzij de Steam Jet. De Eco-Mode zorgt ervoor dat het stroomverbruik bij lage belasting aanzienlijk vermindert. Kortom, de WMF 1500S is een fantastische moderne koffiemachine met een capaciteit voor gemiddeld 180 kopjes koffie per dag. Daarbij zijn de koffiemolens geruisarm en kan de zijverlichting in verschillende kleuren ingesteld worden. De WMF 1500S is een prachtige blikvanger die voor de lekkerste Italiaanse koffie zorgt.

Totaalconcept met WMF 1500S

Interesse in de WMF 1500S? Met het unieke totaalconcept van PerTazza betaalt u één vaste all-in prijs per kopje koffie, inclusief Italiaanse koffiebonen, de WMF 1500S koffiemachine én onderhoud. U wordt compleet ontzorgd en kunt echt alles aan ons overlaten. Onze barista houdt de voorraad bij, neemt de bestellingen op en verricht onderhoudsbeurten. Het enige dat u hoeft te doen is te genieten van de lekkerste koffie op kantoor. Als u kiest voor ons totaalconcept hoeft u geen dure machine aan te schaffen maar u betaalt naar gebruik. Zo kunt u budgetteerbaar en transparant genieten van Italiaanse koffie op kantoor vanaf slechts 0.19 cent per kopje! Hoeveel kopjes er ook gedronken worden, de smaak blijft fantastisch; dat is onze smaak- en continuïteitsgarantie. Kies voor kwaliteit in plaats van kwantiteit!

WMF 1500S voor bijzondere koffie

Met PerTazza haalt u de kwaliteit van een Italiaanse espressobar naar kantoor. Voor de perfect Italiaanse koffie moeten alle elementen met elkaar in harmonie zijn. Daar zorgen onze barista’s voor. Met de bijzondere koffie van Buscaglione, een WMF 1500S koffiemachine en een perfecte afstelling door onze barista’s wordt er een fantastische koffiebeleving bereikt. Ziet u zichzelf, uw medewerkers en relaties al genieten van een heerlijke espresso of cappuccino? PerTazza heeft de koffiemachine die precies bij uw bedrijf past!

Contact Us