WMF 5000 - Vaste all-in prijs per kop | WMF 5000s

 

Home > Onze automaten > WMF > WMF 5000s

wmf 5000s

WMF 5000s

GRATIS binnen ons all-in Totaalconcept. U betaalt per kopje, inclusief Buscaglione koffie én service!

De WMF 5000s is de opvolger van de WMF Bistro! en is geschikt voor kantoren of afdelingen met meer dan 60 personen. Geschikt dus voor grote kantoren waar ook regelmatig gasten worden ontvangen met een kop koffie.

Deze espresso-automaat produceert maar liefst 250 kopjes koffie per dag. De Dynamic Milk System zorgt voor de perfecte cappuccino, met één druk op de knop. En of dat allemaal nog niet genoeg is, reinigt het Plug&Clean-systeem aan het einde van de dag automatisch de melkschuimer.

Iedere koffiemachine is standaard uitgerust met touchscreen, een automatisch reinigingsprogramma, drankregistratie, heetwateruitgifte en een opvangbakje. Er kan gekozen worden tussen een watertank met een inhoud van 4,5 liter of een vaste wateraansluiting met of zonder vaste afvoer. Ook bij de WMF 5000s is een koppeling met een systeem voor contactloos betalen mogelijk.

Naar totaalconcept

Vrijblijvende Offerte

  WMF 5000s

wmf 5000s 2x en cup cool
Dubbele opstelling WMF 5000s met Cup & Cool
wmf 5000s cup and cool
WMF 5000s met Cup & Cool en kaartlezer of muntproever

Kenmerken WMF 5000S

Eindeloos genieten wanneer elke seconde telt

De WMF 5000S is ideaal voor grote organisaties of afdelingen waar veel koffie en thee gedronken wordt. Eén van de grootste uitdagingen is om flexibel te kunnen reageren op piekmomenten. Het is niet alleen een kwestie van het organiseren van personeel, maar ook van machine capaciteit. De WMF 5000 S zorgt er bijvoorbeeld voor dat tijdens de ochtenddrukte, klanten snel en tevreden worden bediend. Het komt niet langer alleen op het personeel aan, maar ook op een constante hoge kwaliteit en een snel bereidingsproces.

  • Capaciteit tot gemiddeld 250 kopjes per dag
  • Ideaal voor grootgebruik
  • Eenvoudige en razendsnelle schoonmaak binnen 2 minuten door middel van Plug & Clean
  • Touch display voor gemakkelijke bediening
  • Uit te breiden met contactloos betalen of Muntproever voor betaalde uitgifte
  • Stijlvolle én degelijke vormgeving met LED verlichting
  • Heet water afgifte
  • Steam Jet voor het snel opwarmen van uw kopje
  • Afmetingen: B325 x H706 x D590mm

PDF brochure downloaden

WMF 5000 koffiemachine brengt Italiaanse koffie op de werkvloer

Interesse in de WMF 5000? PerTazza verandert voorgoed de koffiebeleving op kantoor. Als u kiest voor een WMF 5000 koffiemachine dan brengt u de authentiek Italiaanse koffie naar de werkvloer. Uw medewerkers zullen zich gewaardeerd voelen en u maakt indruk op uw relaties. Het Nederlandse bedrijf PerTazza biedt een totaalconcept waarbij u zorgeloos kunt genieten van de hoogste kwaliteit Italiaanse koffie. De WMF 5000 koffiemachine is in dit concept GRATIS! Voor de allerbeste koffie is een koffiemachine van het allerbeste merk onmisbaar. De WMF 5000 is geschikt voor grote kantoren waar ook regelmatig gasten worden ontvangen. Deze espresso-automaat produceert maar liefst 250 kopjes koffie per dag. Door het snelle bereidingsproces is de WMF 5000 ideaal op piekmomenten; iedereen wordt snel en naar tevredenheid bediend terwijl de kwaliteit constant hoog is. U, uw medewerkers en relaties kunnen op ieder moment van de dag genieten van een espresso, cappuccino, latte macchiato of wat uw favoriete koffie ook maar is.

De WMF 5000 is stijlvol en biedt de lekkerste koffie!

Op zoek naar een WMF 5000? Dit prachtexemplaar heeft een stijlvolle én degelijke vormgeving met LED verlichting. De WMF 5000 koffiemachine heeft een Dynamic Milk System dat met één druk op de knop zorgt voor de perfecte cappuccino. De melkschuimer wordt aan het einde van de dag automatisch gereinigd door het Plug&Clean-systeem. De Steam Jet zorgt voor het binnen enkele seconden op temperatuur brengen van de koffie. Er is heet water afgifte zodat ook de theeliefhebber kan genieten van een heerlijk kopje thee. Verder heeft deze machine de standaard uitrusting met touch display, drankregistratie en automatisch reinigingsprogramma. Er kan gekozen worden tussen een watertank van 4,5 liter of een vaste wateraansluiting. Samen met u kijken wij wat het meest geschikt is voor uw bedrijf.

Totaalconcept met gratis WMF 5000 koffiemachine

Met het unieke totaalconcept van PerTazza betaalt u één vast all-in prijs per kopje koffie, inclusief Italiaanse Buscaglione koffiebonen, de WMF 5000 koffiemachine én onderhoud. U wordt compleet ontzorgd. Onze barista houdt de voorraad bij, neemt de bestellingen op en verricht onderhoudsbeurten. Het enige dat u hoeft te doen is te genieten van de lekkerste koffie op kantoor. Als u kiest voor ons totaalconcept hoeft u geen dure machine aan te schaffen – de WMF 5000 wordt gratis geplaatst – maar u betaalt naar gebruik; u betaalt alleen voor de kopjes koffie die u drinkt vanaf slechts 0,19 cent per kopje. Hoeveel kopjes er ook gedronken worden, de smaak blijft fantastisch; dat is onze smaak- en continuïteitsgarantie. Kies voor kwaliteit in plaats van kwantiteit! Voor de perfecte Italiaanse koffie moeten alle elementen met elkaar in harmonie zijn. Daar zorgen onze barista’s voor. Met de bijzondere koffiebonen van Buscaglione, de WMF koffiemachine een een perfect afstelling door onze barista wordt er een fantastische koffiebeleving bereikt!

Contact Us