WMF 9000s op Kantoor voor een Vaste All-In Prijs per Kop

Home > Onze automaten > WMF > WMF 9000S

WMF 9000S

Inclusief binnen ons all-in Totaalconcept. U betaalt per kopje, inclusief Buscaglione koffie én service!

De WMF 9000S koffiemachine is de langverwachte opvolger van de WMF 8000 en is geschikt voor kantoren of afdelingen met 100+ personen waar ook regelmatig gasten worden ontvangen.

De WMF 9000S brengt volautomatische koffiespecialiteiten binnen ieders handbereik en biedt de mogelijkheid om zelf een schermafbeelding te kiezen. PerTazza maakt deze indien gewenst met uw eigen beeldmateriaal.

Naar Totaalconcept

Opvallend zijn de ongekende prijs/kwaliteitsverhouding, slank design en onnavolgbare kwaliteit. Kenmerkend zijn vooral:

 • De intuitieve touch display, waar bedrijfspresentaties op getoond kunnen worden terwijl uw koffie loopt.
 • Het optionele Basic, Easy of Dynamic Milk systeem voor warme én koude melkspecialiteiten – met één druk op de knop!
 • De Clean in Place optie voor automatische reiniging van de melkschuimer.
 • Een ongekend compacte bouw volgens een strak modern design.
 • De Steam Jet/Kopjesverwarmer brengt uw kopje binnen enkele seconden op de juiste temperatuur voor een optimale koffiebeleving.
 • Een MMI-Touchdisplay voor intuitief bedieningsgemak en de mogelijkheid bedrijfspresentaties af te spelen.
 • Eco-Mode die ervoor zorgt dat het stroomverbruik bij lage belasting van de koffiemachine aanzienlijk vermindert.

Kenmerken WMF 9000S

 • Hoge capaciteit voor gemiddeld 350 kopjes koffie per dag
 • Mogelijkheid tot contactloos betalen
 • Kleuren touch display (10-inch) met mogelijkheid tot weergave van uw eigen reclameuitingen
 • Zijverlichting instelbaar in verschillende kleuren, passend bij uw interieur
 • Steam Jet kopjesverwarmer
 • Geruisarme koffiemolens
 • Barista-kwaliteit koffie- en melkschuimspecialiteiten
 • Volautomatische reiniging
 • Eco-mode voor een lager stroomverbruik
 • Afmeting: B390 x H750 x D600 mm

PDF brochure downloaden

WMF 9000S koffiemachine voor Italiaanse koffie op kantoor

Op zoek naar een WMF 9000S? PerTazza verandert voorgoed de koffiebeleving op kantoor. Als u kiest voor een WMF 9000S koffiemachine dan brengt u de authentiek Italiaanse koffie naar de werkvloer. Uw medewerkers zullen zich gewaardeerd voelen en u maakt indruk op uw relaties. Het Nederlandse bedrijf PerTazza biedt u een uniek totaalconcept aan waarbij u altijd de hoogste kwaliteit Italiaanse koffie heeft. Voor de allerbeste koffie is een koffiemachine van het allerbeste merk onmisbaar. De WFM 9000S is geschikt voor kantoren of afdelingen met meer dan 100 personen waar ook regelmatig gasten worden ontvangen. De machine heeft een hoge capaciteit voor gemiddeld 350 kopjes koffie per dag. Deze koffiemachine brengt volautomatische koffiespecialiteiten binnen ieders handbereik. U, uw medewerkers en relaties kunnen dagelijks genieten van een espresso, cappuccino, latte macchiato of wat uw favoriete koffie ook mag zijn.

WMF 9000S als echte blikvanger

Interesse in de koffieautomaat WMF 9000S? Deze kanjer onder de koffiemachines heeft een slank design en beschikt over bijzondere kwaliteiten. Op het intuïtieve touch display kunnen bedrijfspresentaties worden getoond terwijl uw koffie loopt. Met één druk op de knop wordt het Basic, Easy of Dynamic Milk systeem voor warme én koude melkspecialiteiten in werking gezet. Met de Steam Jet is uw koffie binnen enkele seconden op de juiste temperatuur. De Eco-mode zorgt ervoor dat het stroomverbruik bij lage belasting aanzienlijk vermindert. Kortom, de WFM 9000S is een fantastische koffiemachine met de meest moderne snufjes. De koffiemolens zijn geruisarm en u kunt zelfs de zijverlichting zo instellen dat deze past bij het interieur. De WMF 9000S is een prachtige blikvanger die zorgt voor de lekkerste Italiaanse koffie.

Totaalconcept met WMF 9000S koffiemachine

Met het unieke totaalconcept van PerTazza betaalt u één vaste all-in prijs per kopje koffie, inclusief Italiaanse Buscaglione koffiebonen, de WMF 9000S koffiemachine én onderhoud. U wordt compleet ontzorgd. Onze barista houdt de voorraad bij, neemt de bestellingen op en verricht onderhoudsbeurten. Het enige dat u hoeft te doen is genieten van de lekkerste koffie op kantoor. Als u kiest voor ons totaalconcept hoeft u geen dure machine aan te schaffen – de WFM 9000S wordt gratis geplaatst – maar u betaalt naar gebruik; u betaalt alleen voor de kopjes koffie die u drinkt vanaf slechts 0,19 cent per kopje. Hoeveel kopjes er ook gedronken worden, de smaak blijft fantastisch; dat is onze smaak- en continuïteitsgarantie. Kies voor kwaliteit in plaats van kwantiteit! Voor de perfecte Italiaanse koffie moeten alle elementen met elkaar in harmonie zijn. Daar zorgen onze barista’s voor. Met de bijzondere koffie van Buscaglione, de WMF koffiemachine en een perfecte afstelling door onze barista wordt er een fantastische koffiebeleving bereikt!

Contact Us