WMF Espresso voor een vaste all-in prijs per kop, Probeer nu 718956614989668

Home > Onze automaten > WMF > WMF Espresso

WMF Espresso

GRATIS binnen ons all-in Totaalconcept. U betaalt per kopje, inclusief Buscaglione koffie én service!

De WMF Espresso is een echte blikvanger voor uw kantoor en is geschikt voor kantoren of afdelingen met meer dan 60 personen. Geschikt dus voor grote kantoren waar ook regelmatig gasten worden ontvangen met een kop koffie.

De WMF Espresso produceert maar liefst 240 tot 300 kopjes koffie per dag, afhankelijk van de soort koffie die gekozen wordt. Dit volautomatische espresso-apparaat heeft een intuïtieve bediening middels een touch display en een zeer gemakkelijke en snelle reiniging. Maak uw keuze uit 12 koffierecepten en drie soorten melkschuim. Wilt u zich echt voelen als een barista? Dan is het, naast de automatische melkschuimer, ook mogelijk om handmatig uw melkschuim te maken.

De WMF Espresso is verkrijgbaar in een groot aantal kleuren en past daarmee bij ieder interieur. Perfect wanneer u op zoek bent naar een optimale balans tussen kwaliteit en uitstraling.

Naar Totaalconcept

 

Kenmerken WMF Espresso

Deze volautomatische espressomachine voor zakelijk gebruik is een echte blikvanger in uw lobby, showroom of kantoorruimte. Kenmerkend zijn vooral:

  • Capaciteit tot 300 kopjes koffie per dag
  • De volledige barista-ervaring
  • Door iedereen te bedienen: Iedereen kan barista zijn!
  • Strakke bekroonde vormgeving met gebruik van duurzame materialen (Winnaar van de iF Design Awards 2015 en de Red Dot Award 2015)
  • Twee geluidsarme geïntegreerde molens
  • Twee luchtgekoelde bonenreservoirs
  • Keuze tussen handmatige of volautomatische melkschuimbereiding
  • Steam Jet voor de voorverwarming van uw kopjes
  • Twee aparte zetgroepen met automatische filterdrager herkenning
  • Koppenwarmer bovenop de espressomachine

PDF brochure downloaden

WMF espresso voor Italiaanse koffie op kantoor

Interesse in de WMF espresso? PerTazza veranderd de koffiebeleving op kantoor voorgoed. Als u kiest voor een WMF espresso dan brengt u de authentiek Italiaanse koffie naar kantoor. Uw medewerkers zullen zich gewaardeerd voelen en u maakt indruk op uw relaties. Het Nederlandse bedrijf PerTazza biedt een uniek totaalconcept waarbij u zorgeloos kunt genieten van de hoogste kwaliteit Italiaanse koffie. De WFM espresso is in dit concept gratis! Voor de allerbeste koffie hebben wij gekozen voor een koffiemachine van een A-merk met een hoge kwaliteit van Duitse degelijkheid. U, uw medewerkers en relaties kunnen dagelijks zorgeloos genieten van een espresso, cappuccino, latte macchiato of wat uw favoriete koffie ook mag zijn.

WMF espresso als echte blikvanger

De WMF espresso is een een echte blikvanger en is geschikt voor kantoren of afdelingen met meer dan 60 personen. Deze machine produceert maar liefst 240 tot 300 kopjes koffie per dag. Dit volautomatische espressoapparaat heeft een intuïtieve bediening middels een touch display en een zeer gemakkelijke en snelle reiniging. U kunt kiezen uit wel 12 koffierecepten en 3 soorten melkschuim! Het is zelfs mogelijk om handmatig uw melkschuim te maken. De strak vormgegeven machine is verkrijgbaar in een groot aantal kleuren en past in elk interieur. Deze fantastische espressomachine heeft twee geluidsarme koffiemolens en twee luchtgekoelde bonenreservoirs. De Steam Jet zorgt voor de voorverwarming van de kopjes en er is een koppenwarmer bovenop de machine. Kortom, de WMF espresso is voorzien van de meest moderne snufjes en is perfect als u op zoek bent naar een optimale balans tussen kwaliteit en uitstraling. De machine is door iedereen te bedienen. U zult zich als een echte barista voelen!

Totaalconcept met gratis de beste WMF espresso

Met het unieke totaalconcept van PerTazza betaalt u één vaste all-in prijs per kopje koffie, inclusief Italiaanse Buscaglione koffiebonen, de WMF espresso én onderhoud. U wordt compleet ontzorgd! Onze barista houdt de voorraad bij, neemt de bestellingen op en verricht onderhoudsbeurten. Het enige dat u hoeft te doen is genieten van de lekkerste koffie op kantoor. Als u kiest voor ons totaalconcept hoeft u geen dure koffiemachine aan te schaffen – deze wordt gratis geplaatst (!) – maar u betaalt naar gebruik; u betaalt alleen voor de kopjes koffie die u drinkt vanaf slechts 0,19 cent per kopje. Hoeveel kopjes er ook gedronken worden, de smaak blijft fantastisch; dat is onze smaak- en continuïteitsgarantie. Kies voor kwaliteit in plaats van kwantiteit! Voor de perfecte Italiaanse koffie moeten alle elementen met elkaar in harmonie zijn. Daar zorgen onze barista’s voor. Met de bijzondere koffie va Buscaglione, de WMF koffiemachine en een perfecte afstelling door onze barista wordt er een fantastische koffiebeleving bereikt!

Contact Us