Melitta machine huren of kopen voor op kantoor? | PerTazza

Melitta espresso machine

Ervaar een espresso zoals deze hoort te zien met de karakteristieke smaak van een Melitta espresso machine. De beste espresso machine die er verkrijgbaar is. Ervaar van de heerlijke espresso’s op basis van ons unieke totaalconcept. Geen investeringen, maar een vaste prijs per kop koffie!/h1>

U betaalt per kopje, inclusief Buscaglione koffie én service!

 

Vrijblijvende Offerte

Welke Melitta koffiemachine
kiest u binnen ons totaalconcept?

Vraag uw offerte aan

Melitta Cafina XT4     Melitta Cafina XT5    Melitta Cafina XT6


melitta cafina xt4
Melitta Cafina XT4

De Melitta Cafina XT4 is het instapmodel van de professionele klasse van Melitta. Deze koffiemachine heeft meer kracht voor espresso’s en biedt een heerlijke smaak. Deze slijtagevrije werking zorgt voor de beste koffie.

Meer informatie


melitta cafina xt5
Melitta Cafina XT5

De Melitta Cafina XT5 biedt gebruiksgemak, de beste en lekkerste koffie in een complete digitale eigentijdse beleving.

Meer informatie


melitta cafina xt6
Melitta Cafina XT6

Met Melitta Cafina XT6 ervaart u hoe koffie hoort te zijn. Deze unieke koffiemachine brengt premium koffie in de beste kwaliteit. Deze koffiemachine is samen met de duizenden Melitta klanten ontwikkeld. Deze koffiemachine is leidend op het gebied van smaak, techniek en bediening.

Meer informatie


Kwaliteitskoffie met Melitta espresso machine

Op zoek naar een Melitta espresso machine? Koffie is een belangrijk genietmoment voor uw medewerkers. Met het totaalconcept van het Nederlandse bedrijf PerTazze verandert de koffiebeleving op kantoor voorgoed. U verwent uw medewerkers en maakt indruk op uw klanten met een kopje authentiek Italiaanse koffie. Voor de allerbeste koffie is een koffiemachine van de allerhoogste kwaliteit onmisbaar. PerTazza is exclusief dealer van het Zwitserse merk Melitta op de kantorenmarkt. Alle automaten van Melitta kunnen een hoog volume aan en zijn veel te vinden in horecagelegenheden en ook steeds meer in het midden- en kleinbedrijf. Zijn er liefhebbers van een espresso in uw bedrijf? Kunnen zij de dag niet beginnen zonder een kopje geconcentreerde koffie met een krachtige smaak? Dan is een Melitta espresso machine echt iets voor u. In de koffiemachineserie Cafina is de Melitta espresso machine een droom voor de liefhebber van espresso’s. Onze espresso koffiemachines zijn uitgerust met de nieuwste technologieën zoals Aroma Perfect, Barista-Latte Art Steam, Micro Zeef en Multi Coffee System. Dit zorgt voor een gelijkblijvende extractie kwaliteit. De koffiemachines zijn gebouwd met hoogwaardige onderdelen en getest onder de strengste omstandigheden. Een Melitta espresso machine heeft de beste technologie en optimaal gebruikersgemak. U krijgt de beste kwaliteit espresso in uw kopje!

Melitta espresso machine bij totaalconcept

Melitta espresso machine nodig? Als u kiest voor het unieke totaalconcept van Pertazza dan hoeft u geen dure koffiemachine aan te schaffen want deze wordt gratis door ons geplaatst. Met ons totaalconcept wordt u compleet ontzorgd, u hoeft enkel maar te genieten van de lekkerste koffie op kantoor. U betaalt één vaste all-in prijs per kop koffie, inclusief de bijzondere Italiaanse Buscaglione koffiebonen, de Melitta espresso machine én onderhoud. Onze barista houdt de voorraad bij, neemt bestellingen op en verricht onderhoudsbeurten. Hoeveel kopjes er ook gedronken worden, de smaak blijft fantastisch; dat is onze smaak- en continuïteitsgarantie. Kies voor kwaliteit in plaats van kwantiteit!

Fantastische koffiebeleving

Budgetteerbaar en transparant genieten van een bijzondere espresso die gezet is met de hoogste kwaliteit Italiaanse koffiebonen, dat is waar PerTazza voor staat. U betaalt naar gebruik. Onze barista’s zorgen voor een perfecte afstelling zodat alle elementen met elkaar in harmonie zijn. Zo wordt er een fantastische koffiebeleving bereikt. Met een Melitta espresso machine heeft u een betrouwbare en onderhoudsvriendelijke koffiemachine die ook nog eens een blikvanger is op kantoor. Al onze koffieautomaten zijn van hoge kwaliteit en worden permanent gecontroleerd volgens strenge kwaliteitscriteria. Ook zijn ze allemaal voorzien van een automatisch reinigingssysteem dat een perfecte hygiëne garandeert. Haal de authentiek Italiaanse espresso naar de werkvloer en geniet zorgeloos van de lekkerste koffie met het totaalconcept van PerTazza!

Contact Us