Melitta koffiemachine huren of kopen voor op kantoor?

Melitta
koffiemachine

Pertazza is exclusief dealer van het Duitse merk Melitta op de kantorenmarkt.
De automaten van Melitta kunnen een hoog volume aan en zijn daarom veel te vinden bij horeca maar worden steeds meer ingezet bij MKB en Corporate ondernemingen die een hoge kwaliteit willen. De machine, eventuele accessoires en het volledige onderhoud is zoals altijd inclusief bij ons all-in Totaalconcept.

U betaalt per kopje, inclusief Buscaglione koffie én service!

 

Vrijblijvende Offerte

Welke Melitta koffiemachine
kiest u binnen ons totaalconcept?

Vraag uw offerte aan

Melitta Cafina XT4     Melitta Cafina XT5    Melitta Cafina XT6


melitta cafina xt4
Melitta Cafina XT4

De Melitta Cafina XT4 is het instapmodel van de professionele klasse van Melitta. Deze koffiemachine heeft meer kracht voor espresso’s en biedt een heerlijke smaak. Deze slijtagevrije werking zorgt voor de beste koffie.

Meer informatie


melitta cafina xt5
Melitta Cafina XT5

De Melitta Cafina XT5 biedt gebruiksgemak, de beste en lekkerste koffie in een complete digitale eigentijdse beleving.

Meer informatie


melitta cafina xt6
Melitta Cafina XT6

Met Melitta Cafina XT6 ervaart u hoe koffie hoort te zijn. Deze unieke koffiemachine brengt premium koffie in de beste kwaliteit. Deze koffiemachine is samen met de duizenden Melitta klanten ontwikkeld. Deze koffiemachine is leidend op het gebied van smaak, techniek en bediening.

Meer informatie


Kwaliteitskoffie met Melitta koffiemachine

Op zoek naar een Melitta koffiemachine? Koffie is een belangrijk genietmoment voor uw medewerkers. Met het unieke totaalconcept van het Nederlandse bedrijf PerTazza verandert de koffiebeleving op kantoor voorgoed. U verwent uw medewerkers en maakt indruk op uw klanten met een kopje authentiek Italiaanse koffie. Voor de allerbeste koffie is een koffiemachine van hoge kwaliteit onmisbaar. PerTazza is exclusief dealer van het Duitse merk Melitta op de kantorenmarkt. Alle koffieautomaten van Melitta kunnen een hoog volume aan en zijn veel te vinden in horecagelegenheden en ook steeds meer in het midden- en kleinbedrijf. PerTazza biedt u een uniek totaalconcept aan waarbij u compleet ontzorgd wordt en enkel maar hoeft te genieten van de lekkerste koffie op kantoor. U betaalt één vaste all-in prijs per kopje koffie, inclusief de bijzonder Buscaglione koffiebonen, een Melitta koffiemachine plus eventuele accessoires én service en onderhoud. Onze barista houdt de voorraad bij, neemt de bestellingen op en verricht onderhoudsbeurten. Vanaf slechts 0,19 cent per kopje genieten u, uw medewerkers en uw relaties dagelijks van de heerlijkste koffiespecialiteiten.

Heerlijke koffiespecialiteiten met Melitta koffiemachine

Bij alle koffiemachines van Melitta krijgt u met één druk op de knop de heerlijkste koffiespecialiteit in uw kopje. Wat dacht u van een heerlijke cappuccino of latte macchiato? Of kiest u liever voor een cacaodrankje of een bijzondere thee? Het is allemaal mogelijk met de Melitta koffiemachine. Als u kiest voor het totaalconcept van PerTazza hoeft u deze dure Melitta koffiemachine niet aan te schaffen want deze wordt door ons gratis geplaatst. Met een Melitta koffiemachine bereidt u niet alleen de heerlijkste koffie maar u heeft ook een prachtige blikvanger op kantoor staan. De professionele koffiemachines van Melitta zijn uitgerust met de meest moderne snufjes. Elk type automaat heeft zijn eigen bijzondere kenmerken. Maar voor alle koffiemachines geldt: hoeveel kopjes er ook gedronken worden, de smaak blijft fantastisch; dat is onze smaak- en continuïteitsgarantie. Kies voor kwaliteit in plaats van kwantiteit!

Fantastische koffiebeleving met Melitta koffiemachine

Budgetteerbaar en transparant genieten van bijzondere koffie die gezet is met de hoogste kwaliteit Italiaanse koffiebonen, dat is waar PerTazza voor staat. U betaalt naar gebruik. Onze barista’s zorgen voor een perfecte afstelling zodat alle elementen met elkaar in harmonie zijn. Zo wordt er een fantastische koffiebeleving bereikt. Al onze koffieautomaten zijn van hoge kwaliteit en worden permanent gecontroleerd volgens strenge kwaliteitscriteria. Alle automaten hebben een automatische reinigingssysteem dat een perfecte hygiëne garandeert. Met een Melitta koffiemachine heeft u een betrouwbare en onderhoudsvriendelijke koffiemachine. PerTazza heeft de koffiemachine die perfect bij uw bedrijf past!

Contact Us