Melitta machine huren of kopen voor op kantoor? | PerTazza

Melitta automaten

Ervaar het merk Melitta op zijn best met het PerTazza model. Bij ons betaalt u geen dure investering of aanschaf. Bij ons betaalt u een vast bedrag per kopje koffie. Geen grote investeringen, maar wel profiteren van de beste koffie uit een Melitta koffiemachine! Ervaar een Melitta Cafina koffieautomaat met ons unieke alles-in-1 concept!

U betaalt per kopje, inclusief Buscaglione koffie én service!

 

Vrijblijvende Offerte

Welke Melitta koffiemachine
kiest u binnen ons totaalconcept?

Vraag uw offerte aan

Melitta Cafina XT4     Melitta Cafina XT5    Melitta Cafina XT6


melitta cafina xt4
Melitta Cafina XT4

De Melitta Cafina XT4 is het instapmodel van de professionele klasse van Melitta. Deze koffiemachine heeft meer kracht voor espresso’s en biedt een heerlijke smaak. Deze slijtagevrije werking zorgt voor de beste koffie.

Meer informatie


melitta cafina xt5
Melitta Cafina XT5

De Melitta Cafina XT5 biedt gebruiksgemak, de beste en lekkerste koffie in een complete digitale eigentijdse beleving.

Meer informatie


melitta cafina xt6
Melitta Cafina XT6

Met Melitta Cafina XT6 ervaart u hoe koffie hoort te zijn. Deze unieke koffiemachine brengt premium koffie in de beste kwaliteit. Deze koffiemachine is samen met de duizenden Melitta klanten ontwikkeld. Deze koffiemachine is leidend op het gebied van smaak, techniek en bediening.

Meer informatie


Kwaliteitskoffie met Melitta

Op zoek naar een Melitta automaat? Koffie is een belangrijk genietmoment voor uw medewerkers. PerTazza verandert voorgoed de koffiebeleving op kantoor als u kiest voor ons totaalconcept. U verwent uw medewerkers en maakt indruk op uw klanten met een kopje authentiek Italiaanse koffie. Voor de allerbeste koffie is een koffiemachine van hoge kwaliteit onmisbaar. PerTazza is exclusief dealer van het Zwitserse merk Melitta op de kantorenmarkt. Alle automaten van Melitta kunnen een hoog volume aan en zijn veel te vinden in horeca gelegenheden maar ze worden ook steeds meer ingezet bij het midden- en kleinbedrijf. Het Nederlandse bedrijf PerTazza biedt een uniek totaalconcept waarbij u compleet ontzorgd wordt en enkel maar hoeft te genieten van de lekkerste koffie op kantoor. U betaalt één vaste all-in prijs per kop koffie, inclusief de bijzondere Buscaglione bonen, Melitta koffiemachine plus eventuele accessoires én service en onderhoud. U hoeft geen dure aanschaf te doen maar u betaalt naar gebruik. Onze barista houdt de voorraad bij, neemt de bestellingen op en verricht onderhoudsbeurten. Vanaf slechts 0,19 cent per kopje genieten u, uw medewerkers en uw relaties dagelijks van de heerlijkste koffiespecialiteiten.

Grote verscheidenheid Melitta koffieautomaten

Bij alle koffieautomaten van Melitta krijgt u met één druk op de knop de heerlijkste koffiespecialiteit in uw kopje. Wat dacht u van een heerlijke cappuccino of latte macchiato? Of misschien kiest u voor een cacaodrankje of een bijzondere thee? Het is allemaal mogelijk met een koffiemachine van Melitta. Voor een professionele koffiebereiding van barista-kwaliteit zijn de koffieautomaten van Melita de eerste keuze. Als u kiest voor het unieke totaalconcept van Pertazza hoeft u geen dure machine aan te schaffen want de Melitta koffiemachine wordt gratis geplaatst. Hoeveel kopjes koffie er ook gedronken worden, de smaak blijft fantastisch; dat is onze smaak- en continuïteitsgarantie. Kies voor kwaliteit in plaats van kwaliteit!

Perfecte afstelling Melitta koffiemachine

Budgetteerbaar en transparant genieten van bijzondere koffie die gezet is met de hoge kwaliteit Buscaglione koffiebonen, dat is waar PerTazza voor staat. Onze barista’s zorgen voor een perfecte afstelling zodat alle elementen met elkaar in harmonie zijn. Met de bonen van Buscaglione, een Melitta koffiemachine en een perfecte afstelling door onze barista’s wordt er een fantastische koffiebeleving bereikt. Al onze koffieautomaten zijn van hoge kwaliteit en worden permanent gecontroleerd volgens strenge kwaliteitscriteria. Alle automaten hebben een automatisch reinigingssysteem dat een perfecte hygiëne garandeert. Met een Melitta koffiemachine heeft u een betrouwbare en onderhoudsvriendelijke koffiemachine. Haal de Italiaanse koffie naar de werkvloer en geniet zorgeloos van de lekkerste koffie met het totaalconcept van PerTazza. Wij hebben de koffiemachine die perfect bij uw bedrijf past!

Contact Us