Newby Teas - De hoogste kwaliteit thee voor op kantoor via PerTazza

Newby Teas

Bij de mooiste koffie hoort Newby Teas

Premium Thee op Kantoor

100% NATUURLIJKE TOPKWALITEIT: Newby Teas is een 100% natuurlijke premium bladthee met een uniek smaakassortiment en een stijlvolle vormgeving die de grandeur van de theecultuur doet herleven. Enkel de bovenste blaadjes van de theeplant worden geplukt en verwerkt tot de mooiste theevariaties. Altijd puur, zonder toevoeging van kunstmatige smaakstoffen en conserveringsmiddelen.

EEN LOGISCHE KEUS: U kiest voor Buscaglione koffie omdat u weet dat dit de kwaliteit van uw merk versterkt en toevoegt aan uw uitstraling. Het is logisch om dit beleid ook door te voeren in uw theekeuze. Een keus voor Newby Teas is een keus voor kwaliteit, uitstraling én gemak. Door de speciale bereidingsmethode komen de smaken van Newby altijd tot hun recht, ongeacht de temperatuur van uw water. De stijlvol ontworpen theezakjes onderstrepen de waarde die u hecht aan kwaliteit.

ETHISCH VERANTWOORD: Newby Teas is lid van de Ethical Tea Partnership en is grotendeels in handen van de N. Sethia Foundation, een non-profit, in het Verenigd Koninkrijk geregistreerde liefdadigheidsinstelling die unieke projecten omtrent onderwijs, geneeskunde en maatschappelijk welzijn steunt, zowel binnen het Verenigd Koninkrijk als in het buitenland.

ONDERSCHEIDINGEN: Newby’s ongeëvenaarde toewijding aan kwaliteit is erkend met een scala aan internationale onderscheidingen die zijn uitgereikt door ’s werelds meest vooraanstaande deskundigen op het gebied van theeproeven, waaronder de jury van het prestigieuze North American Tea Championship. Newby’s  theeën hebben 85 prijzen gewonnen en dat maakt Newby tot een van de hoogst onderscheiden theebedrijven ter wereld. Newby wordt gedronken in o.a. het Hilton Hotel, The Grand, Four Seasons, en Ritz Carlton.

 

Sample Aanvragen

*PerTazza levert alleen aan bedrijven met minimaal 25 medewerkers of bedrijven waar veel bezoekers komen, zoals kapperszaken en autoshowrooms.

Newby Teas - Darjeeling
Darjeeling 

Een van ‘s werelds meest geroemde theesoorten. Symfonisch en vol inspiratie.


Newby Teas - Earl grey
Earl Grey 

Een mix van Ceylon zwarte thee, bergamot en sinaasappel. Een heerlijke volle zwarte thee.


Newby Teas English Breakfast
English Breakfast

Een zwarte thee met een rijk, amber kleur die levendig en vol is, gevolgd door een langdurige kruidige en moutige afdronk.


Newby Teas Green Sencha
Green Sencha

Een heerlijke pure thee met een mooie zuivere lichtgroene kleur, de frisse geur van planten, tonen van rijst en een zachte afdronk.


Newby Teas Jasmine Blossom
Jasmine Blossom

Een heerlijke frisse thee met de geur van jasmijn bloem. De hele jasmijnbloesems worden over de lagen groene thee geplaatst en de geuren worden gedurende de nacht ingetrokken in de groene thee. Dit wordt iedere keer herhaald totdat de smaak en de geur optimaal zijn.


Newby Teas Green Lemon
Green Lemon

Groene Sencha thee die in de lente zijn geoogst. Delicaat, met een lichte hint naar rijst. Thee met een zachte bite en een zweem van citroen.


Newby Teas Masala Chai
Masala Chai

Zwarte thee op Indiase wijze gemelangeerd met exotische specerijen (kardemom, kruidnagel, kaneel en zwarte peper). Levendig, complex en zielsverwarmend.


Newby Teas Moroccan Mint
Moroccan Mint

Een uitbundige en evenwichtige combinatie van groene thee en muntblaadjes.


Newby Teas Oriental Sencha
Oriental Sencha

Bloemblaadjes en exotische vruchten maken van deze groene thee een intrigerend en aromatisch geheel.


Newby Teas Rooibos Orange
Rooibos Orange

Deze Rooibos komt uit het hart van de Zuid-Afrikaanse Cederbergstreek en wordt gecombineerd met mango, bessen, sinaasappel, sandelhout en zoethout voor een heerlijk aromatische thee.


Newby Teas Strawberry Mango
Strawberry Mango

Het heerlijke zoete van aardbeien en de verleidelijke rijkdom van rijke mango’s, gecombineerd met het pittige van fijne zwarte thee. Zacht en fruitig.

Contact Us