QSM kiest PerTazza

May 09, 2015

QSM is een onafhankelijk instituut dat zich richt op het feitelijk inzichtelijk maken van software projecten, -programma’s en portfolio’s. QSM levert deze feitelijke inzichtelijkheid zowel voorafgaand, tijdens, als na afloop van investeringen in softwarefunctionaliteit en softwareprojecten.

QSM beschikt internationaal over 70 specialisten. De Amerikaanse markt wordt bediend vanuit het hoofdkantoor in de Verenigde Staten. De EMEA markt wordt bediend vanuit het kantoor in Breukelen, Nederland.

Na uitbreiding van diensten en processen, welke resulteerde in nominaties voor de FD Gazelle en uitbreiding van het personeelbestand, vond er een grote verbouwing plaats. Marco Timmermans van MT Design zorgde voor een eigentijdse, kwalitatieve uitstraling, passend bij de toekomstvisie van QSM.
Het nieuw gehuurde gedeelte is onder andere ingericht met een stijlvol ingerichte, uitnodigende kantine met een prominente plaats voor moderne kunst. Hier hoorde ook een kwalitatieve koffievoorziening bij. Smaak én onderhoudsgemak waren doorslaggevend bij de keuze voor PerTazza:

qsm_3417-bewerkt-600x427-350x249Bianca Dreuning: “Het was met name de smaak waar we voor gekozen hebben. Het onderhoudsvriendelijke, geautomatiseerde van de machine heeft ons over de streep geholpen.”

Koffie is belangrijk voor QSM. Niet alleen voor de medewerkers, maar ook voor klanten en bezoekers. QSM koestert langdurige relaties en men was gewend om bonenkoffie te drinken bij QSM. Inleveren op de kwaliteit van de koffie was dus geen optie en verse melk was een must-have.

QSM drinkt Buscaglione koffie op kantoor
Dreuning: “Bij ons komen echte koffiedrinkers. Dat gaat de hele dag door. Mensen waren gewend om bij ons goede koffie te krijgen. Ook nieuwe relaties zijn enthousiast.”

QSM was zo enthousiast over de nieuwe koffievoorziening dat ze MT Design een onderkast heeft laten ontwerpen in Italiaanse stijl. Met oog voor detail, heeft hij gekeken hoe de koffievoorziening het mooist tot zijn recht zou komen in de ruimte. Het resultaat mag er wezen: Een zwevende glazen kast met speciale Italiaanse designscharnieren.
qsm_3427-bewerkt-382x526-200x275
Dreuning: “Het totale plaatje is heel mooi geworden . Een mooie bijkomstigheid is de verlichting in de machine die we kunnen laten aansluiten bij onze huisstijl.”

Nieuws & Informatie

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van interessante klantcases, koffieweetjes en nieuws via onze nieuwsbrief.