Fondsenbeheer Nederland - Koffie draagt bij aan verbinding

Fondsenbeheer Nederland – Koffie draagt bij aan verbinding

Jun 20, 2017
Melanie van Kooten-Morton

Majelle Boogaard - Fondsenbeheer NederlandFondsenbeheer Nederland verzorgt de organisatie en bedrijfsvoering van verschillende maatschappelijke fondsen die zich intensief inzetten voor een betere kwaliteit van onze leefomgeving. Voor de 110 medewerkers van Fondsenbeheer staat het Nieuwe Werken centraal. Sinds de verhuizing eind vorig jaar zijn er geen vaste werkplekken meer en zijn alle technologieën geïmplementeerd, die prettig en efficiënt flexwerken mogelijk maken. Verbinding en onderlinge communicatie zijn extra belangrijk in bedrijven waar medewerkers opereren vanuit kantoortuinen en vanuit huis. Koffie draagt bij aan die verbinding. De werkdag wordt dan ook vaak gestart met een kop koffie in de loungeruimte.

PerTazza sprak met Majelle Boogaard die na 12 jaar de functie van directiesecretaresse te hebben vervuld, nu de functie van facility manager bekleedt en de verbouwing en verhuizing (mét overstap naar andere koffie) coördineerde.

“De tevredenheid en het welbevinden van onze medewerkers is heel belangrijk! Dat is tegenwoordig de grootste uitdaging voor facility managers. De huidige technologie en het Nieuwe Werken maken dat mensen meer thuis werken en geen vaste werkplek hebben. De uitdaging is dus ervoor te zorgen dat iedereen op een prettige manier kan werken, waar men zich ook bevindt. Na de verhuizing zochten wij voor de invulling van verschillende zaken partijen, vooral plaatselijke ondernemers, die passen bij onze organisatie. PerTazza past in dat plaatje, omdat jullie kleinschalig zijn! Voorheen werd de koffie door een grote commerciële partij geleverd, maar dat past niet bij de visie van Fondsenbeheer Nederland. Het leuke aan PerTazza is dat jullie een eigen visie hebben en er echt voor gaan om de passie voor koffie uit te dragen. Door de kleinschaligheid kunnen jullie goed meebewegen en meedenken. Dienstverlening, klantgerichtheid en kwaliteit staan duidelijk voorop. Die dienstverlening en kwaliteitsgarantie heeft Fondsenbeheer ook hoog in het vaandel staan. Bij een grote partij heb je al snel het gevoel dat je ‘een van de velen’ bent. Dat is bij PerTazza absoluut niet het geval. Daar krijg je nog echt persoonlijke aandacht!”

Nieuws & Informatie

Nieuwsbrief

Archief Koffienieuws

Contact Us