Kerstpakket kost evenveel als goede koffie op kantoor

Kerstpakket kost evenveel als overstappen naar goede koffie op kantoor

Oct 03, 2016
Melanie van Kooten-Morton

Koffie is de beste investering die u kunt doen in uw medewerkers. Het verhoogt de werkmotivatie en geeft medewerkers het gevoel dat zij gewaardeerd worden.

Onderzoek van PerTazza toonde onlangs aan dat 54% van de medewerkers betere koffie wil op kantoor. Wat veel werkgevers niet weten is dat dit gemakkelijk te realiseren is en dat een overstap naar goede koffie op kantoor evenveel kost als elke medewerker voorzien van een kerstpakket.

Espressobarkwaliteit koffie terugverdiend in productiviteit en werkmotivatie

De meeste werkgevers besteden gemiddeld 50 euro uit aan een kerstpakket voor hun medewerkers. Een overstap van vriesdroog-, filter-, of siroopkoffie naar espressobarkwaliteit zoals PerTazza levert via een all-in prijs per kop model kost een werkgever gemiddeld 10 cent meer per kopje. Omgerekend is dit op jaarbasis ook zo’n 50 euro per medewerker per jaar.
Dat is al snel terugverdiend in productiviteit en werkmotivatie. Bovendien zijn er geen verborgen en onverwachte kosten meer. U ontvangt uw bezoekers en klanten ook in stijl en zorgt voor een goede en blijvende eerste indruk.

Besteding aan Kerstpakket 2016 - Goede koffie op kantoor

Ontdek wat goede koffie op kantoor doet bij uw medewerkers

Met een proefplaatsing van PerTazza ervaart u vrijblijvend wat goede koffie op kantoor voor uw medewerkers betekent. Wij plaatsen voor een afgesproken termijn een koffiemachine gevuld met de allerlekkerste Italiaanse Buscaglione bonen en afgesteld naar uw smaak.

Verras uw medewerkers deze kerst met goede koffie op kantoor:

Proefplaatsing aanvragen:










    * = verplicht veld

    Nieuws & Informatie

    Nieuwsbrief

    Archief Koffienieuws

    Contact Us