Koffiemachine nodig? De beste automaten van WMF, Jura en Astoria


Stap 2:
Professioneel
Espresso Automaat

Een WMF, Franke, Melitta of JURA koffiemachine bij uw keuze voor Buscaglione.
Compleet ontzorgd voor één vaste all-in prijs per kop.

WMF koffiemachine

WMF staat ruim 125 jaar bovenaan met de meest kwalitatieve koffiemachines. Jarenlange innovatie heeft WMF gemaakt tot een betrouwbare leverancier van stijlvolle en degelijke koffiemachines. Voor de perfecte bereiding van uw favoriete koffiespecialiteit.
Bekijk al onze WMF koffiemachines >

Franke koffiemachinePerTazza koos voor Franke vanwege de hoge Zwitserse kwaliteit en vooruitstrevende technologie. De automaten van Franke kunnen een hoog volume aan en worden hierom ingezet bij middelgrote en grote bedrijven.
Bekijk al onze Franke koffiemachines >
Jura koffiemachineAl sinds 1931 is het Zwitserse JURA een pionier in de innovatieve ontwikkeling van volautomatische espresso- en koffiemachines. Al deze ervaring proeft u terug wanneer u een Jura combineert met de bonen van Buscaglione.
Bekijk al onze Jura koffiemachines >

Logo

Melitta Professional Coffee Solutions is ook een Duits, internationaal bedrijf. Hun corebusiness is de productie en wereldwijde verkoop van filterkoffiemachines en volautomatische koffiemachines voor het bereiden van koffiespecialiteiten.

Bekijk al onze Melitta koffiemachines >

 

[one_whole]

De beste koffiemachine
voor een vaste all-in prijs per kop?

Offerte Aanvragen

kwaliteitskoffie verdient
een kwaliteitsautomaat

 

 

BEWEZEN KWALITEIT:
Zelfs de beste koffiebonen komen niet tot hun recht zonder kwaliteitsautomaat. De keuze van uw koffiemachine is een essentiële factor om tot een optimaal resultaat in uw kopje te komen. Daarom werkt PerTazza alleen met betrouwbare merken.

WMF, FRANKE, JURA & MELITTA:
Met een koffiemachine van WMF, Franke , Jura of Melitta haalt u de de betrouwbaarste kwaliteit in huis. Alle koffiemachines in het assortiment van PerTazza hebben zich bewezen op het gebied van kwaliteit en uitstraling en zijn optimaal afgestemd op de bonen van Buscaglione.

REAL-TIME INZICHT MET RDA:
Koffiemachines van WMF en Melitta kunnen worden uitgerust met de revolutionaire RDA (Remote Data Access) technologie. Deze maakt automatisch voorraadbeheer mogelijk en geeft u real-time inzicht in uw verbruik en onderhoudskwesties.

 

Vrijblijvende Proefplaatsing
Aanvragen


  * = verplicht veld


  In 3 stappen naar
  espressobar kwaliteit op kantoor

  Stap 1
  Stap 2
  Stap 3
  La resa in tazza
  Uw prijs per kopje?

  Stap 1

  Koffiebonen van Buscaglione – De koffie van het Vaticaan op kantoor
  De keuze van uw koffiebonen is één van de belangrijkste ingrediënten voor een optimaal kopje koffie. Buscaglione werd groot als huisleverancier aan het Vaticaan en staat al jaren bovenaan in de Misset Horeca Koffie Top 100.

  Naar Totaalconcept

  Stap 2

  Espresso Automaat – De beste selectie van Jura en WMF
  Zelfs de beste koffiebonen komen niet tot hun recht zonder kwaliteitsautomaat. De keuze van uw koffiemachine is een essentiële factor om tot een optimaal resultaat in uw kopje te komen. Daarom werkt PerTazza met een ontzorgingsmodel en een vaste prijs per kop, inclusief bonen en koffiemachine.

  Naar Totaalconcept

  Stap 3

  Barista-Afstelling – De optimale instellingen voor een echt Italiaanse espresso.
  De beste koffie ontstaat wanneer koffiebonen, koffiemachine, onderhoud en afstelling met elkaar in harmonie zijn. Iedere afzonderlijke factor is smaakbepalend. De barista’s van PerTazza zorgen ervoor dat de automaat perfect is afgesteld op de bonen van Buscaglione.

  Naar Totaalconcept

  La resa in tazza

  Het optimale resultaat in uw kopje – Door uw persoonlijke barista gewaarborgd
  Om de beste kwaliteit koffie uit uw automaat te blijven halen, is het belangrijk om regelmatig te ontkalken, reinigen en kwetsbare onderdelen tijdig te vervangen. PerTazza ontzorgt u volledig van het onderhoud van de automaat en waarborgt het resultaat in uw kopje.

  Naar Totaalconcept

  Uw prijs per kopje?

   Vraag een offerte aan
  Espressobar Kwaliteit koffie op kantoor is al mogelijk vanaf € 0,19 per kopje. Binnen ons ontzorgingsmodel betaalt u één vaste prijs per kop inclusief koffiemachine, koffiebonen en premium service.

  Offerte Aanvragen

  Contact Us