Koffiemachine nodig? De beste automaten van WMF, Jura en Astoria


Stap 2:
Gratis
Espresso Automaat

GRATIS WMF, Franke of JURA koffiemachine bij uw keuze voor Buscaglione.
Compleet ontzorgd voor één vaste all-in prijs per kop.

 

[one_whole]

De beste koffiemachine
voor een vaste all-in prijs per kop?

Offerte Aanvragen

kwaliteitskoffie verdient
een kwaliteitsautomaat

 

 

BEWEZEN KWALITEIT:
Zelfs de beste koffiebonen komen niet tot hun recht zonder kwaliteitsautomaat. De keuze van uw koffiemachine is een essentiële factor om tot een optimaal resultaat in uw kopje te komen. Daarom werkt PerTazza alleen met betrouwbare merken.

WMF, FRANKE & JURA:
Met een koffiemachine van WMF, Franke of Jura haalt u de de betrouwbaarste kwaliteit in huis. Alle koffiemachines in het assortiment van PerTazza hebben zich bewezen op het gebied van kwaliteit en uitstraling en zijn optimaal afgestemd op de bonen van Buscaglione.

REAL-TIME INZICHT MET RDA:
Koffiemachines van WMF kunnen worden uitgerust met de revolutionaire RDA (Remote Data Access) technologie. Deze maakt automatisch voorraadbeheer mogelijk en geeft u real-time inzicht in uw verbruik en onderhoudskwesties.

 

Vrijblijvende Proefplaatsing
Aanvragen

* = verplicht veld

In 3 stappen naar
espressobar kwaliteit op kantoor

Stap 1
Stap 2
Stap 3
La resa in tazza
Uw prijs per kopje?

Stap 1

Koffiebonen van Buscaglione – De koffie van het Vaticaan op kantoor
De keuze van uw koffiebonen is één van de belangrijkste ingrediënten voor een optimaal kopje koffie. Buscaglione werd groot als huisleverancier aan het Vaticaan en staat al jaren bovenaan in de Misset Horeca Koffie Top 100.

Naar Totaalconcept

Stap 2

Espresso Automaat – De beste selectie van Jura en WMF
Zelfs de beste koffiebonen komen niet tot hun recht zonder kwaliteitsautomaat. De keuze van uw koffiemachine is een essentiële factor om tot een optimaal resultaat in uw kopje te komen. Daarom werkt PerTazza met een ontzorgingsmodel en een vaste prijs per kop, inclusief bonen en koffiemachine.

Naar Totaalconcept

Stap 3

Barista-Afstelling – De optimale instellingen voor een echt Italiaanse espresso.
De beste koffie ontstaat wanneer koffiebonen, koffiemachine, onderhoud en afstelling met elkaar in harmonie zijn. Iedere afzonderlijke factor is smaakbepalend. De barista’s van PerTazza zorgen ervoor dat de automaat perfect is afgesteld op de bonen van Buscaglione.

Naar Totaalconcept

La resa in tazza

Het optimale resultaat in uw kopje – Door uw persoonlijke barista gewaarborgd
Om de beste kwaliteit koffie uit uw automaat te blijven halen, is het belangrijk om regelmatig te ontkalken, reinigen en kwetsbare onderdelen tijdig te vervangen. PerTazza ontzorgt u volledig van het onderhoud van de automaat en waarborgt het resultaat in uw kopje.

Naar Totaalconcept

Uw prijs per kopje?

 Vraag een offerte aan
Espressobar Kwaliteit koffie op kantoor is al mogelijk vanaf € 0,19 per kopje. Binnen ons ontzorgingsmodel betaalt u één vaste prijs per kop inclusief koffiemachine, koffiebonen en premium service.

Offerte Aanvragen

Contact Us