Samenwerking CupBliss

Exclusieve samenwerking Pertazza en Cupbliss

Oct 31, 2019
Melanie van Kooten-Morton

cupblissDat maatschappelijk verantwoord ondernemen in deze tijd de normaalste zaak van de Wereld is weet iedereen. Pertazza heeft in Cupbliss de ideale partner gevonden voor het leveren van haar FSC papercups. Het FSC-systeem zorgt ervoor dat de bossen op onze wereld door middel van verantwoord bosbeheer behouden kunnen blijven.
Met verantwoord bosbeheer doelen wij op bescherming van het leefgebied van planten en dieren en respect voor de rechten van de lokale bevolking en bosarbeiders.

Pertazza brengt met het exclusieve merk Buscaglione, de Italiaanse koffiecultuur per kopje naar uw kantoor.
Zij doen dit door middel van een koffieconcept waarbij u uitsluitend betaald voor een kop koffie, u hoeft dus niet te investeren in dure espressomachines en ingewikkelde service contracten.

Cupbliss is 5 jaar geleden opgericht door Rintske Bosma, met als doel de wereld een beetje mooier te maken. Ze wil zo veel mogelijk kansarme kinderen helpen en het middel wat ze daarvoor gevonden heeft zijn vrolijk gekleurde koffiebekertjes met positieve teksten erop, om positiviteit te verspreiden op de werkvloer. Cupbliss geeft de helft van haar winst weg aan goede doelen die zich inzetten voor een betere toekomst voor kinderen, zoals War Child en Terre des Hommes. Ook met haar eigen Cupbliss Safehouse Foundation zet Rintske zich in om kinderen in de prostitutie te bevrijden. Dankzij haar klanten heeft Cupbliss inmiddels al meer dan € 45.000 kunnen doneren.

Pertazza en Cupbliss starten nu een exclusief partnerschip voor de zakelijke markt. Zij ontwikkelden gezamenlijk een FSC gecertificeerde drinkbeker vanuit de gedachte de Wereld een beetje mooier te maken.

Voor meer details over deze unieke samenwerking of wanneer u de FSC bekers wilt bestellen neem contact op.

Nieuws & Informatie

Nieuwsbrief

Archief Koffienieuws

Contact Us