maxon motor: Koffie als smeerolie van het bedrijfsleven

maxon motor: Koffie als smeerolie van het bedrijfsleven

Feb 07, 2017
Melanie van Kooten-Morton

maxon motor is internationaal leverancier van fijnmechanische aandrijfoplossingen. Sinds 1961 worden maxon’s elektroaandrijvingen overal ingezet waar de eisen hoog zijn en ingenieurs geen compromis sluiten over kwaliteit. maxon’s techniek is te vinden in onder andere de NASA Rover op Mars, insulinepompen, chirurgische handapparatuur, in humanoïde robots en industriële hoogprecisie installaties.

maxon motor kiest kwaliteitskoffie

In 2013 verhuisde maxon motor naar een nieuw gebouw en werd het Nieuwe Werken geïmplementeerd. Waar voorheen gewerkt werd in een wat meer afgeschermde omgeving, waar iedereen een vaste plek had en daar vaak ook bleef zitten, lag nu de nadruk op ruimtelijkheid, licht en onderlinge verbinding.

maxon motor investeert in kwaliteitskoffie

Volgens directeur Gerwin Geukes speelt koffie een belangrijke rol bij het verbinden van mensen:

“Het is de smeerolie van het bedrijfsleven. De machine heeft een prominente plaats en nodigt direct bij binnenkomst uit voor een kop Italiaanse koffie. Er is gekozen voor het one-stop-shop model van PerTazza vanwege het gemak én de kwaliteit. Als je bij maxon motor een product koopt, dan moet dit van topkwaliteit zijn. Daar hoort ook een uitstekende service en ontvangst bij. Alles moet kloppen. Voor collega’s is koffie een vitale reden om aan het werk te kunnen.”

maxon motor

maxon motor vond dit een waardevolle investering en besloot frisdrank en instant soep weg te strepen en haar medewerkers fruit en échte kwaliteitskoffie en –thee te bieden. Een gezonde omgeving hoort ook bij het Nieuwe Werken.

“Er wordt door medewerkers nu regelmatig gezegd dat de koffie op kantoor lekkerder is dan thuis.”

maxon motor voorgevel

Nieuws & Informatie

Nieuwsbrief

Archief Koffienieuws

Contact Us