Service Engineer worden bij PerTazza? | VACATURE

Service Engineer

Oct 16, 2018
Melanie van Kooten-Morton

PerTazza is een team van koffieliefhebbers die de kwaliteit van de koffie op de Nederlandse kantorenmarkt voorgoed aan het veranderen is. Onze missie is om elke koffie minnende medewerker, klant en bezoeker te voorzien van de lekkerste lungo, espresso, latte macchiato of cappuccino. Dit doen wij met het authentiek Italiaanse koffiemerk Buscaglione. Ons merk staat voor kwaliteit, stijl, elegantie en een ware Italiaanse koffiebeleving. Heb jij een passie voor service, ben je technische opgeleid en heb je bij voorkeur ook nog ervaring met koffieapparatuur en/of heet watervoorzieningen? Dan ben jij wellicht de service engineer die wij zoeken!

 

WIE WIJ ZOEKEN:

Wij zijn op zoek naar een prettige persoonlijkheid die er met enthousiasme voor zorgt dat onze klanten dagelijks kunnen genieten van heerlijke Buscaglione koffie. Je werkgebied is voornamelijk de Randstad, het is dus wel zo makkelijk als je in deze regio woont. In deze mooie functie onderhoud je het contact met onze klanten en zorg je ervoor dat onze espressomachines optimaal functioneren. Je service-gerichtheid en passie voor de lekkerste koffie is van uitermate groot belang. Je bent iemand die goed luistert naar onze clientèle en heldere uitleg verzorgt rondom de werking van de espresso machines. Daarbij denk je vooral ook mee met onze klanten en signaleer je behoeftes zodat daar direct op ingespeeld kan worden.

 • Je hebt een uitstekend probleemoplossend vermogen en hebt technische kennis van professionele koffieautomaten of wil hier alles van leren
 • Je denkt in oplossingen. Een onmogelijk verzoek bestaat niet, uitdagingen grijp je met beide handen aan
 • Je bent een opgewekte persoonlijkheid met een representatieve uitstraling en je bent van nature gastvrij
 • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift uitstekend
 • Je vindt het leuk om onderdeel te zijn van een team dat deelt in elkaars successen
 • Je bent in staat om relaties te onderhouden met bestaande klanten met het oog om hen te ontzorgen
 • Je wilt samen met een team eigenzinnige liefhebbers de koffiekwaliteit voor werkend Nederland naar het hoogste niveau tillen

Wat bieden wij:

 • Veel ruimte en vrijheid om mee te groeien met het succes;
 • Een goed vast salaris, afhankelijk van jouw ervaring
 • Een baristatraining: Indien je geen Barista SCAE Level 1 of vergelijkbaar hebt zorgen wij ervoor dat je binnen korte tijd alles weet over koffie.
 • Een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder: een auto, telefoon, een collectief pensioenregeling, 3% aanwezigheidsbonus, 8% vakantiegeld , bonus op basis KPI’s en 25 vakantiedagen.

Wil je meer informatie over deze uitdagende baan? Bel dan: 088-7378299
Enthousiast? Stuur je cv en motivatie naar: werken@pertazza.nl

Je bent natuurlijk ook van harte welkom om bij ons op de koffie te komen als je voldoet aan bovenstaand profiel.

Nieuws & Informatie

Nieuwsbrief

Archief Koffienieuws

Contact Us