WMF 1100 | WMF 1100 op kantoor voor een vaste all-in prijs per kop 1718956614989668

Home > Onze automaten > WMF > WMF 1100S

WMF 1100

GRATIS binnen ons all-in Totaalconcept. U betaalt per kopje, inclusief Buscaglione koffie én service!

Ervaar de WMF 1100 koffieautomaat! PerTazza verandert voorgoed de koffiebeleving op uw kantoor. Als u kiest voor een WMF 1100 dan brengt u de authentiek Italiaanse koffie naar de werkvloer. Uw medewerkers zullen zich gewaardeerd voelen en u maakt indruk op uw relaties!

Deze koffiemachine brengt volautomatische koffiespecialiteiten binnen bereik voor kantoren of afdelingen met 15 tot 30 personen waar ook regelmatig gasten worden ontvangen.

Een ultramoderne uitstraling, beschikbaar in verschillende kleuren, heeft als unieke toevoeging dat u niet alleen uw eigen afbeelding maar ook animaties of korte filmpjes kunt tonen op het beeldscherm.

Bij PerTazza betaalt u een vaste prijs per kop koffie inclusief koffiebonen, machine en onderhoud. Dit is transparant en budgeteerbaar. U weet altijd waar u aan toe bent en u hoeft geen hoge investering toe doen om de allerlekkerste koffie op kantoor te drinken.

Naar Totaalconcept

Kenmerken WMF 1100

Opvallend zijn de ongekende prijs/kwaliteitsverhouding, slank design en onnavolgbare kwaliteit. Kenmerkend zijn vooral:

  • De intuitieve touch display, waar bedrijfspresentaties (beeld en animatie of film) op getoond kunnen worden terwijl uw koffie loopt.
  • Het optionele Easy Milk systeem voor warme én koude melkspecialiteiten – met één druk op de knop!
  • De WMF 1100 heeft een capaciteit van 80 kopjes koffie per dag!
  • De Plug & Clean optie voor automatische reiniging van de melkschuimer.
  • De WMF 1100 kent een ongekend compacte bouw volgens een strak modern design.
  • De Steam Jet/Kopjesverwarmer brengt uw kopje binnen enkele seconden op de juiste temperatuur voor een optimale koffiebeleving.
  • De MMI-Touchdisplay op de WMF 1100 zorgt voor intuitief bedieningsgemak en de mogelijkheid bedrijfspresentaties af te spelen.
  • Eco-Mode die ervoor zorgt dat het stroomverbruik bij lage belasting van de koffiemachine aanzienlijk vermindert.
  • Afmeting: B325 x H500 x D561mm

PDF brochure downloaden

WMF 1100 koffieautomaat voor het lekkerste kopje koffie

Heeft u interesse in een WMF 1100 koffieautomaat? Bent u op zoek naar het lekkerste kopje koffie dat u kunt aanbieden aan uw klanten en uw collega’s? Het Nederlandse bedrijf PerTazza biedt u een uniek totaalconcept aan waarbij u altijd kunt genieten van de hoogste kwaliteit van een Italiaanse kopje koffie. Voor de allerbeste koffie is een koffieautomaat van het allerbeste merk onmisbaar. Deze moderne volautomatische koffiemachine heeft een hoge kwaliteit van Duitse degelijkheid. Compact en makkelijk in gebruik is deze volautomaat ideaal voor kantoren of afdelingen. U kunt iedere dag op basis van verse melk vele koffievariaties zetten die allemaal van topkwaliteit zijn. De WMF 1100 heeft een ultramoderne uitstraling en is beschikbaar in verschillende kleuren. Daarnaast kunt u als unieke toevoeging animaties of korte filmpjes tonen op het beeldscherm. De WMF 1100 koffieautomaat beschikt ook ook over een automatisch reinigingsprogramma voor onderhoudsgemak.

Totaalconcept met WMF 1100 op kantoor

Op zoek naar een WMF 1100? Ziet u zichzelf, uw medewerkers en relaties al genieten van een heerlijke espresso of cappuccino? Hoeveel kopjes er ook gedronken worden, de smaak blijft fantastisch. Dat is de smaak en continuïteitsgarantie van Pertazza. Kiest u voor PerTazza dan kiest u voor kwaliteit in plaats van kwaliteit! Met het unieke totaalconcept van PerTazza betaalt u één vaste all-in prijs per kopje koffie. Dat is inclusief Italiaanse Buscaglione koffiebonen, de WMF 1100 koffiemachine én het onderhoud van uw koffiemachine. U wordt compleet ontzorgd. Onze professionele barista houdt de voorraad bij, neemt de bestellingen op en verricht de nodige onderhoudsbeurten. Het enige dat u hoeft te doen is genieten van de lekkerste koffie bij u op kantoor. Als u kiest voor ons totaalconcept hoeft u geen dure machine aan te schaffen maar u betaalt naar gebruik. U betaalt alleen voor de kopjes koffie die u drinkt. Zo kunt u budgetteerbaar en transparant genieten van Italiaanse koffie op kantoor vanaf slechts 0,19 cent per kopje! 

Perfecte afstelling door onze barista’s

Voor de perfecte Italiaanse koffie moeten alle elementen met elkaar in harmonie zijn. Daar zorgen onze professionele barista’s voor. Met de bijzondere koffie van Buscaglione, een koffieautomaat van hoge kwaliteit én een perfecte afstelling door onze barista’s wordt er een fantastische koffiebeleving bereikt. Met PerTazza haalt u de kwaliteit van een Italiaanse espressobar naar uw eigen kantoor. Kijkt u al uit naar een heerlijke kopje koffie als de dag start op kantoor? Heerlijke koffie van baristakwaliteit zorgt voor tevreden medewerkers. PerTazza heeft de koffiemachine WMF 1100 die precies bij uw bedrijf past.

Contact Us