WMF 1500 via PerTazza voor een vaste prijs per kop, all-in | WMF 1500s

Home > Onze automaten > WMF > WMF 1500S

WMF 1500

GRATIS binnen ons all-in Totaalconcept. U betaalt per kopje, inclusief Buscaglione koffie én service!

PerTazza heeft de eer u als eerste in Nederland de WMF 1500 aan te mogen bieden!

Geniet van de WMF 1500 koffiemachine! PerTazza verandert voorgoed de koffiebeleving op kantoor. Als u kiest voor een WMF 1500 koffiemachine dan brengt u de authentiek Italiaanse koffie naar de werkvloer. Uw medewerkers zullen zich gewaardeerd voelen en u maakt indruk op uw relaties. Het Nederlandse bedrijf PerTazza biedt een uniek totaalconcept aan waarbij u altijd kunt genieten van de hoogste kwaliteit Italiaans koffie.

Naar Totaalconcept

Opvallend zijn de ongekende prijs/kwaliteitsverhouding, slank design en onnavolgbare kwaliteit. Kenmerkend zijn vooral:

 • De intuitieve touch display, waar bedrijfspresentaties op getoond kunnen worden terwijl uw koffie loopt.
 • Het optionele Easy Milk systeem voor warme én koude melkspecialiteiten – met één druk op de knop!
 • De Plug & Clean optie voor automatische reiniging van de melkschuimer.
 • Een ongekend compacte bouw volgens een strak modern design.
 • De Steam Jet/Kopjesverwarmer brengt uw kopje binnen enkele seconden op de juiste temperatuur voor een optimale koffiebeleving.
 • Een MMI-Touchdisplay voor intuitief bedieningsgemak en de mogelijkheid bedrijfspresentaties af te spelen.
 • Eco-Mode die ervoor zorgt dat het stroomverbruik bij lage belasting van de koffiemachine aanzienlijk vermindert.

Kenmerken WMF 1500S

 • Capaciteit voor gemiddeld 180 kopjes koffie per dag
 • Mogelijkheid tot contactloos betalen
 • Kleuren touch display met mogelijkheid tot weergave van uw eigen reclameuitingen
 • Zijverlichting instelbaar in verschillende kleuren, passend bij uw interieur
 • Steam Jet kopjesverwarmer
 • Geruisarme koffiemolens
 • Barista-kwaliteit koffie– en melkschuimspecialiteiten
 • Volautomatische reiniging
 • Eco-mode voor een lager stroomverbruik
 • Afmeting: B325 x H675 x D590 mm

PDF brochure downloaden

De lekkerste Italiaanse koffie op kantoor met de WMF 1500!

De WMF 1500 koffiemachine is in dit concept gratis! Voor de allerbeste koffie is een koffieautomaat van het allerbeste merk onmisbaar. Daarom is ons assortiment uitgebreid met de WMF 1500. Wij hebben de eer deze prachtige volautomatische koffiemachine als eerste in Nederland aan te mogen bieden. Het is een compacte machine met een slank design en bijzondere kwaliteiten. Op het intuïtieve touch display kunnen bedrijfspresentaties worden getoond terwijl uw koffie loopt. Met één druk op de knop wordt het Easy Milk systeem voor warme én koude melkspecialiteiten in werking gezet. De melkschuimer wordt automatisch gereinigd. Binnen enkele seconden is uw koffie op de juiste temperatuur dankzij de Steam Jet. De Eco-Mode zorgt ervoor dat het stroomverbruik bij lage belasting aanzienlijk vermindert. Kortom, de WMF 1500 is een fantastische moderne koffiemachine met een capaciteit voor gemiddeld 180 kopjes koffie per dag. Daarbij zijn de koffiemolens geruisarm en kan de zijverlichting in verschillende kleuren ingesteld worden. De WMF 1500 is een prachtige blikvanger en zorgt voor de lekkerste Italiaans koffie!

Totaalconcept van de WMF 1500 koffiemachine

Met het unieke totaalconcept van PerTazza betaalt u één vaste all-in prijs per kopje koffie, inclusief Italiaanse Buscaglione koffiebonen, de WMF 1500 koffiemachine én onderhoud. U wordt compleet ontzorgd en u kunt echt alles aan ons overlaten. Onze barista houdt de voorraad bij, neemt de bestellingen op en verricht onderhoudsbeurten. Het enige dat u hoeft te doen is genieten van de lekkerste koffie op kantoor. Als u kiest voor ons totaalconcept hoeft u geen dure machine aan te schaffen maar betaalt u naar gebruik; u betaalt alleen voor de kopjes koffie die u drinkt. Zo kunt u budgetteerbaar en transparant genieten van Italiaanse koffie op kantoor vanaf slechts 0,19 cent per kopje. Ziet u zichzelf, uw medewerkers en relaties al genieten van een heerlijke espresso of cappuccino? Hoeveel kopjes er ook gedronken worden, de smaak blijft fantastisch; dat is onze smaak- en continuïteitsgarantie. Kies voor kwaliteit in plaats van kwantiteit! Voor de perfecte Italiaanse koffie moeten alle elementen met elkaar in harmonie zijn. Daar zorgen onze barista’s voor. Met de bijzondere koffie van Buscaglione, de WMF 1500 koffiemachine en een perfecte afstelling door onze barista wordt er een fantastische koffiebeleving bereikt!

Contact Us
×