WMF koffie automaat huren of kopen voor op kantoor?

WMF Koffie automaat

Ervaar een WMF koffie automaat bij PerTazza!

 

Vrijblijvende Offerte

Welke Gratis WMF koffieautomaat
kiest u binnen ons totaalconcept?

Vraag uw offerte aan

WMF 1100S     WMF 1200S    WMF 1400    WMF 1500S

WMF 5000S    WMF 8000S    WMF 9000S   WMF Espresso


WMF 1100s koffiemachine
WMF 1100S

De WMF 1100S is compact en gemakkelijk in gebruik. Daarmee is de WMF 1100S ideaal voor kleinere ruimtes, koffiecorners en kapsalons. De WMF 1100S is tevens beschikbaar in verschillende kleuren.

Meer informatie


WMF 1200s koffiemachine
WMF 1200S

De WMF 1200S is een volwaardige, professionele koffiemachine voor kleine tot middelgrote capaciteit.

Meer informatie


WMF 1400 koffiemachine
WMF 1400

De WMF 1400 (voorheen WMF Presto!) is geschikt voor kantoren of afdelingen met 25-40 personen waar ook regelmatig gasten worden ontvangen met een kop koffie.

Meer informatie


WMF 1500s koffiemachine
WMF 1500S

De WMF 1500S koffiemachine is de langverwachte opvolger van de WMF 1400 en is geschikt voor kantoren of afdelingen met 25-60 personen waar ook regelmatig gasten worden ontvangen.

Meer informatie


wmf 5000s
WMF 5000S

De WMF 5000S koffiemachine is de opvolger van de WMF Bistro! en is en is geschikt voor kantoren of afdelingen met meer dan 60 personen.

Meer informatie


WMF 8000s koffiemachine
WMF 8000S

Een betrouwbare koffiemachine die eenvoudig is in gebruik. De WMF 8000 S heeft een automatisch reinigingsprogramma en een multifunctioneel touchscreen.

Meer informatie


WMF 9000s koffiemachine
WMF 9000S

Een betrouwbare koffiemachine die geschikt is voor kantoren met 100+ personen. De WMF 9000S heeft een automatisch reinigingsprogramma en een multifunctioneel touchscreen.

Meer informatie


WMF Espresso koffiemachine
WMF Espresso

De WMF Espresso is een echte blikvanger voor uw kantoor en is geschikt voor kantoren of afdelingen met meer dan 60 personen. Verkrijgbaar in diverse kleuren.

Meer informatie

WMF koffie automaat voor Italiaanse koffie op kantoor

Op zoek naar een WMF koffie automaat? Koffie is een belangrijk genietmoment voor uw medewerkers. Met authentiek Italiaanse koffie in uw organisatie voelen uw medewerkers zich gewaardeerd en zullen uw relaties onder de indruk zijn. Het Nederlandse bedrijf PerTazza biedt een uniek totaalconcept waarbij u altijd de hoogste kwaliteit Italiaanse koffie heeft. Wij plaatsen een gratis WMF koffie automaat en u betaalt één vaste all-in prijs per kopje koffie, inclusief Italiaanse Buscaglione koffiebonen, koffiemachine en onderhoud. Niet elke koffieautomaat is geschikt voor ons unieke concept. Wij werken alleen met de allerbeste merken. PerTazza koos voor het A-merk WMF koffie automaat vanwege de hoge kwaliteit van Duitse degelijkheid. De koffieautomaten van WMF kunnen een hoog volume aan en worden daarom ingezet bij middelgrote en grote bedrijven. Er zijn verschillende modellen die tegemoetkomen aan elke koffiebehoefte en elke gewenste capaciteit. Wij helpen u om de juiste keuzen te maken zodat u de koffieautomaat krijgt die perfect bij uw organisatie past.

Totaalconcept met gratis WMF koffie automaat

Interesse in een WMF koffie automaat? Met het unieke totaalconcept van PerTazza wordt u compleet ontzorgd. Onze barista houdt de voorraad bij, neemt de bestellingen op en verricht onderhoudsbeurten. Het enige dat u hoeft te doen is te genieten van de lekkerste Italiaanse koffie op kantoor. Dat is nog eens service! Als u kiest voor ons totaalconcept hoeft u geen dure machine aan te schaffen maar u betaalt naar gebruik; u betaalt alleen voor de kopjes koffie die gedronken worden. Zo kunt u budgetteerbaar en transparant genieten van sublieme koffie op kantoor vanaf slechts 0,19 cent per kopje! Ziet u zichzelf, uw medewerkers en relaties al genieten van een heerlijke espresso of cappuccino uit de WMF koffie automaat? Hoeveel kopjes er ook gedronken worden, de smaak blijft fantastisch; dat is onze smaak- en continuïteitsgarantie. Kies voor kwaliteit in plaats van kwantiteit.

WMF koffie automaat perfect afgesteld door barista’s

Met PerTazza haalt u de kwaliteit van een Italiaanse espressobar naar kantoor. Een WMF koffie automaat heeft een prachtig ultramodern design, is voorzien van de modernste snufjes zoals een Steam Jet die uw kopje binnen enkel seconden op de juiste temperatuur brengt, een Easy Milk systeem voor warme én koude melkspecialiteiten en een automatisch reinigingssysteem. Onze barista’s zorgen voor dat alle elementen met elkaar in harmonie zijn. Met de bijzondere Buscaglione koffie, een WMF koffieautomaat van hoge kwaliteit en een perfecte afstelling door onze barista’s wordt er een fantastische koffiebeleving bereikt. PerTazza heeft de koffiemachine die precies bij uw bedrijf past. Wij helpen u de perfecte keuze te maken.

Contact Us