WMF koffieautomaat huren of kopen voor op kantoor?

WMF Koffieautomaat

Ervaar de WMF koffieautomaat bij PerTazza!

 

Vrijblijvende Offerte

Welke Gratis WMF koffieautomaat
kiest u binnen ons totaalconcept?

Vraag uw offerte aan

WMF 1100S     WMF 1200S    WMF 1400    WMF 1500S

WMF 5000S    WMF 8000S    WMF 9000S   WMF Espresso


WMF 1100s koffiemachine
WMF 1100S

De WMF 1100S is compact en gemakkelijk in gebruik. Daarmee is de WMF 1100S ideaal voor kleinere ruimtes, koffiecorners en kapsalons. De WMF 1100S is tevens beschikbaar in verschillende kleuren.

Meer informatie


WMF 1200s koffiemachine
WMF 1200S

De WMF 1200S is een volwaardige, professionele koffiemachine voor kleine tot middelgrote capaciteit.

Meer informatie


WMF 1400 koffiemachine
WMF 1400

De WMF 1400 (voorheen WMF Presto!) is geschikt voor kantoren of afdelingen met 25-40 personen waar ook regelmatig gasten worden ontvangen met een kop koffie.

Meer informatie


WMF 1500s koffiemachine
WMF 1500S

De WMF 1500S koffiemachine is de langverwachte opvolger van de WMF 1400 en is geschikt voor kantoren of afdelingen met 25-60 personen waar ook regelmatig gasten worden ontvangen.

Meer informatie


wmf 5000s
WMF 5000S

De WMF 5000S koffiemachine is de opvolger van de WMF Bistro! en is en is geschikt voor kantoren of afdelingen met meer dan 60 personen.

Meer informatie


WMF 8000s koffiemachine
WMF 8000S

Een betrouwbare koffiemachine die eenvoudig is in gebruik. De WMF 8000 S heeft een automatisch reinigingsprogramma en een multifunctioneel touchscreen.

Meer informatie


WMF 9000s koffiemachine
WMF 9000S

Een betrouwbare koffiemachine die geschikt is voor kantoren met 100+ personen. De WMF 9000S heeft een automatisch reinigingsprogramma en een multifunctioneel touchscreen.

Meer informatie


WMF Espresso koffiemachine
WMF Espresso

De WMF Espresso is een echte blikvanger voor uw kantoor en is geschikt voor kantoren of afdelingen met meer dan 60 personen. Verkrijgbaar in diverse kleuren.

Meer informatie

WMF koffieautomaat voor Italiaanse koffie op kantoor

Bent u op zoek naar een WMF koffieautomaat? Bent u op zoek naar een heerlijk kopje koffie waar u de dag mee kunt beginnen en aan kunt bieden aan uw klanten en/of collega’s? Zoekt u dan niet verder. PerTazza biedt u de lekkerste Italiaanse koffie aan die u zich maar kunt wensen. Koffie is een belangrijk genietmoment voor uw medewerkers. Met authentieke Italiaanse koffie in uw organisatie voelen uw medewerkers zich gewaardeerd en krijgen relaties een uitstekende indruk! Het Nederlandse bedrijf PerTazza biedt een uniek totaalconcept aan waarbij u altijd kunt genieten van de hoogste kwaliteit Italiaanse koffie. Wij plaatsen een gratis A-merk WMF koffieautomaat en u betaalt één vaste all-in prijs per kopje koffie. Dit is inclusief Italiaanse Buscaglione koffiebonen, WMF koffiemachine én het onderhoud. Onze professionele barista houdt voor u de voorraad bij, neemt de bestellingen op en verricht de nodige onderhoudsbeurten. U wordt door PerTazza compleet ontzorgd! Het enige dat u hoeft te doen is te genieten van een heerlijke kop koffie op kantoor.

Beste kwaliteitskoffie op kantoor met een WMF koffieautomaat

Bent u benieuwd of een WMF koffieautomaat iets voor uw bedrijf is? Bent u nieuwsgierig naar de voordelen van een WMF koffieautomaat? Met een koffieautomaat van PerTazza haalt u de kwaliteit van een Italiaanse espressobar naar uw kantoor. Buscaglione koffie is namelijk niet de eerste de beste koffie, deze bijzondere koffie valt al jaren in de prijzen en wordt gedronken in gerenommeerde horecazaken zoals het Hilton en de Librije. Wij garanderen een constante hoge kwaliteit van onze koffie; dát is onze smaakgarantie. Deze smaakgarantie kunnen wij u geven omdat onze professionele barista’s ervoor zorgen dat alle elementen met elkaar in harmonie zijn. Alleen met een WMF koffieautomaat van hoge kwaliteit, de Buscaglione koffiebonen én een perfecte afstelling door onze barista’s wordt er een fantastische koffiebeleving bereikt! Wij geven u smaak- en continuïteitsgarantie; hoeveel kopjes er ook gedronken worden, de smaak blijft fantastisch! Kies voor kwaliteit in plaats van kwantiteit en uw medewerkers zullen u dankbaar zijn. De WMF koffieautomaten hebben één ding gemeen: de sublieme koffie van baristakwaliteit. PerTazza heeft de koffiemachine die perfect bij uw bedrijf past.

WMF koffieautomaat van Duitse degelijkheid

Niet iedere koffieautomaat is geschikt voor ons unieke concept. Wij werken namelijk alleen met de allerbeste merken. PerTazza koos voor het A-merk WMF vanwege de hoge kwaliteit van Duitse degelijkheid. De koffieautomaten van WMF kunnen een hoog volume aan en worden daarom ingezet bij middelgrote én grote bedrijven. Er zijn verschillende modellen die tegemoetkomen aan elke koffiebehoefte en elke gewenste capaciteit. Wij helpen u om de juiste keuze te maken zodat u de WMF koffieautomaat krijgt die perfect bij uw organisatie past. Deze prachtige volautomatische koffieautomaat krijgt u dus helemaal gratis binnen ons totaalconcept! U hoeft geen dure machine aan te schaffen maar betaalt naar gebruik. U betaalt alleen voor de kopjes koffie die u drinkt. Zo kunt u budgetteerbaar en transparant genieten van Italiaanse koffie op kantoor vanaf slechts 0,19 cent per kopje!

Contact Us