WMF koffiemachine huren of kopen voor op kantoor?

WMF
koffiemachine

PerTazza koos voor WMF vanwege de hoge kwaliteit van Duitse degelijkheid.
De automaten van WMF kunnen een hoog volume aan en worden hierom ingezet bij middelgrote en grote bedrijven. De machine, eventuele accessoires en het onderhoud is inclusief bij ons all-in Totaalconcept.
U betaalt per kopje, inclusief Buscaglione koffie én service!

 

Ontdek welk apparaat bij u past

Welke WMF koffiemachine
kiest u binnen ons totaalconcept?

WMF 1100S     WMF 1200S    WMF 1400    WMF 1500S

WMF Espresso


WMF 1100s koffiemachine
WMF 1100S

De WMF 1100S is compact en gemakkelijk in gebruik. Daarmee is de WMF 1100S ideaal voor kleinere ruimtes, koffiecorners en kapsalons. De WMF 1100S is tevens beschikbaar in verschillende kleuren.

Meer informatie


WMF 1200s koffiemachine
WMF 1200S

De WMF 1200S is een volwaardige, professionele koffiemachine voor kleine tot middelgrote capaciteit.

Meer informatie


WMF 1400 koffiemachine
WMF 1400

De WMF 1400 (voorheen WMF Presto!) is geschikt voor kantoren of afdelingen met 25-40 personen waar ook regelmatig gasten worden ontvangen met een kop koffie.

Meer informatie


WMF 1500s koffiemachine
WMF 1500S

De WMF 1500S koffiemachine is de langverwachte opvolger van de WMF 1400 en is geschikt voor kantoren of afdelingen met 25-60 personen waar ook regelmatig gasten worden ontvangen.

Meer informatie


WMF Espresso koffiemachine
WMF Espresso

De WMF Espresso is een echte blikvanger voor uw kantoor en is geschikt voor kantoren of afdelingen met meer dan 60 personen. Verkrijgbaar in diverse kleuren.

Meer informatie

WMF koffiemachine voor Italiaanse koffie op kantoor

Bent u op zoek naar een WMF koffiemachine? Bent u op zoek naar een heerlijk kopje Italiaanse koffie waarmee u uw werkdag kunt beginnen? Koffie is een belangrijk genietmoment voor uzelf en uw medewerkers. Met een authentiek Italiaanse kopje koffie op kantoor voelen uw medewerkers zich gewaardeerd en krijgen relaties een goede indruk van uw organisatie. Met PerTazza haalt u de kwaliteit van een Italiaanse espressobar naar kantoor. Voor de perfecte Italiaanse koffie moeten alle elementen met elkaar in harmonie zijn. Daar zorgen onze barista’s voor. Met de bijzondere koffie van Buscaglione, een WMF koffiemachine van hoge kwaliteit én een perfecte afstelling door onze barista’s wordt er een fantastische koffiebeleving bereikt. Keer op keer heeft u een heerlijk kopje koffie van baristakwaliteit. PerTazza heeft de koffiemachine die perfect bij uw bedrijf past!

Totaalconcept met een WMF koffiemachine

Het Nederlandse bedrijf PerTazza biedt u een uniek totaalconcept aan waarbij u altijd kunt genieten van de de hoogste kwaliteit van Italiaanse koffie. Wij plaatsen een gratis A-merk WMF koffiemachine bij u op kantoor en u betaalt één vaste all-in prijs. U betaalt bij ons per kopje koffie, inclusief Italiaanse Buscaglione koffiebonen, een WMF koffiemachine én het onderhoud van uw koffieapparaat. Wat een service!  U wordt compleet ontzorgd! Onze barista houdt namelijk voor u de voorraad bij, neemt de bestellingen op en verricht de benodigde onderhoudsbeurten. Het enige dat u hoeft te doen is te genieten van een lekker kop koffie op kantoor! Als u kiest voor ons totaalconcept hoeft u geen dure machine aan te schaffen maar betaalt u naar gebruik. U u betaalt alleen voor de kopjes koffie die u drinkt. Zo kunt u budgetteerbaar genieten van Italiaanse koffie op kantoor vanaf slechts 0,19 cent per kopje! Kies voor kwaliteit in plaats van kwantiteit!

WMF Koffiemachine, Buscaglione bonen én een perfecte afstelling

Voor een uniek kopje koffie met de nodige service bent u bij PerTazza aan het juiste adres. Wij bieden u de allerbeste koffie aan die u zich maar kunt wensen. Een koffieautomaat voor een heerlijke kop koffie van het allerbeste merk is onmisbaar op de werkvloer. Mede daarom hebben wij gekozen voor de WMF koffiemachine vanwege de hoge kwaliteit van Duitse degelijkheid. Deze volautomatische koffiemachines kunnen een hoog volume aan en worden voornamelijk ingezet bij middelgrote en grote bedrijven. Wij bieden u een ruim aanbod aan van verschillende modellen die tegemoetkomen aan elke koffiebehoefte en aan iedere gewenste capaciteit. Wij helpen u om de juiste keuze te maken zodat u de koffiemachine krijgt die bij uw organisatie past.

Contact Us