WMF Koffiemachines huren of kopen voor op kantoor?

WMF Koffiemachines

Ervaar de WMF Koffiemachines bij PerTazza!

 

Vrijblijvende Offerte

Welke Gratis WMF koffieautomaat
kiest u binnen ons totaalconcept?

Vraag uw offerte aan

WMF 1100S     WMF 1200S    WMF 1400    WMF 1500S

WMF 5000S    WMF 8000S    WMF 9000S   WMF Espresso


WMF 1100s koffiemachine
WMF 1100S

De WMF 1100S is compact en gemakkelijk in gebruik. Daarmee is de WMF 1100S ideaal voor kleinere ruimtes, koffiecorners en kapsalons. De WMF 1100S is tevens beschikbaar in verschillende kleuren.

Meer informatie


WMF 1200s koffiemachine
WMF 1200S

De WMF 1200S is een volwaardige, professionele koffiemachine voor kleine tot middelgrote capaciteit.

Meer informatie


WMF 1400 koffiemachine
WMF 1400

De WMF 1400 (voorheen WMF Presto!) is geschikt voor kantoren of afdelingen met 25-40 personen waar ook regelmatig gasten worden ontvangen met een kop koffie.

Meer informatie


WMF 1500s koffiemachine
WMF 1500S

De WMF 1500S koffiemachine is de langverwachte opvolger van de WMF 1400 en is geschikt voor kantoren of afdelingen met 25-60 personen waar ook regelmatig gasten worden ontvangen.

Meer informatie


wmf 5000s
WMF 5000S

De WMF 5000S koffiemachine is de opvolger van de WMF Bistro! en is en is geschikt voor kantoren of afdelingen met meer dan 60 personen.

Meer informatie


WMF 8000s koffiemachine
WMF 8000S

Een betrouwbare koffiemachine die eenvoudig is in gebruik. De WMF 8000 S heeft een automatisch reinigingsprogramma en een multifunctioneel touchscreen.

Meer informatie


WMF 9000s koffiemachine
WMF 9000S

Een betrouwbare koffiemachine die geschikt is voor kantoren met 100+ personen. De WMF 9000S heeft een automatisch reinigingsprogramma en een multifunctioneel touchscreen.

Meer informatie


WMF Espresso koffiemachine
WMF Espresso

De WMF Espresso is een echte blikvanger voor uw kantoor en is geschikt voor kantoren of afdelingen met meer dan 60 personen. Verkrijgbaar in diverse kleuren.

Meer informatie

WMF koffiemachines voor Italiaanse koffie op kantoor

Op zoek naar WMF koffiemachines? Koffie is een belangrijk genietmoment voor uw medewerkers. Met authentiek Italiaanse koffie op kantoor voelen medewerkers zich gewaardeerd en krijgen relaties een uitstekende indruk van uw organisatie. Het Nederlandse bedrijf PerTazza biedt een uniek totaalconcept waarbij iedereen in uw organisatie altijd kan genieten van de hoogste kwaliteit Italiaanse koffie. Met WMF koffiemachines van hoge kwaliteit wordt er een fantastische koffiebeleving bereikt. U krijgt deze prachtige koffiemachine gratis als u gebruik maakt van ons totaalconcept waarbij een vaste all-in prijs per kopje betaalt. Wij hebben gekozen voor WMF koffiemachines vanwege de hoge kwaliteit van Duitse degelijkheid. Voor de allerbeste koffie is een koffiemachine van de allerbeste kwaliteit onmisbaar. Deze volautomatische machines kunnen een hoog volume aan en worden daarom ingezet bij middelgrote en grote bedrijven. Wij hebben verschillende modellen in ons assortiment die tegemoet komen aan elke koffiebehoefte en aan elke gewenste capaciteit; er zijn de heerlijkste koffievariaties mogelijk. Wij helpen u om de juiste keuze te maken zodat u de koffiemachine krijgt die bij uw organisatie past.

Totaalconcept met een van de WMF koffiemachines

Interesse in WMF koffiemachines? Met het unieke totaalconcept van PerTazza betaalt u één vaste all-in prijs per kopje koffie, inclusief Italiaanse Buscaglione koffie, WMF koffiemachines van uw keuze én onderhoud. U wordt compleet ontzorgd en u kunt echt alles aan ons overlaten. Onze barista houdt de voorraad bij, neemt de bestellingen op en verricht onderhoudsbeurten. Het enige dat u hoeft te doen is te genieten van de lekkerste koffie op kantoor. Als u kiest voor ons totaalconcept hoeft u geen dure machine aan te schaffen maar betaalt u naar gebruik; u betaalt alleen voor de kopjes koffie die gedronken worden. Zo kunt u budgetteerbaar en transparant genieten van Italiaanse koffie op kantoor vanaf slechts 0,19 cent per kopje! Ziet u zichzelf, uw medewerkers en relaties al genieten van een heerlijke espresso of cappuccino? Hoeveel kopjes koffie er ook gedronken worden, de smaak blijft fantastisch; dat is onze smaak- en continuïteitsgarantie. Kies voor kwaliteit in plaats van kwantiteit.

Perfecte afstelling door barista’s

Met PerTazza haalt u de kwaliteit van een Italiaanse espressobar naar kantoor. Voor de perfecte Italiaanse koffie moeten alle elementen met elkaar in harmonie zijn. Daar zorgen onze barista’s voor. Met de bijzondere koffie van Buscaglione, een WMF koffiemachine van hoge kwaliteit en een perfecte afstelling door onze barista’s wordt er een fantastische koffiebeleving bereikt. Sublieme koffie van baristakwaliteit zorgt voor tevreden medewerkers. Zij zullen dagelijks uitkijken naar een heerlijk koffiemoment. PerTazza heeft de koffiemachine die precies bij uw bedrijf past!

Contact Us