1718956614989668


PerTazza
Espresso Corners

Een complete koffiecorner op kantoor
voor een vaste prijs per kop.

Factsheet downloaden

Uw koffiecorner
voor een vaste prijs per kop

 

 

ZONDER INVESTERING:
PerTazza Espresso Corners zijn geschikt voor elk bedrijf of kantoor welke waarde hecht aan uitstraling en kwaliteit. U hoeft niet te investeren in een kwaliteitsautomaat of koffiecorner, alles zit in de prijs inbegrepen. U betaalt uiteindelijk per kopje, ‘Per Tazza’. Bovendien is het mogelijk om een (contactloos) betaalsysteem te implementeren waarbij u bezoekers of medewerkers geheel of gedeeltelijk laat meebetalen aan de koffievoorziening.

 

STIJLVOL DESIGN:
De Espresso Corners van PerTazza zijn in samenwerking met Branding ontworpen en ontwikkeld. Onze meubels zijn van gegarandeerde kwaliteit. Heeft u wisselende collecties of een uitgesproken corporate identity? De inhoud van de lichtbakken kunnen op maat gemaakt worden. Wij denken graag met u mee om voor u de mooiste koffiecorner te creëren.

 

MAATWERK:
De zijpanelen van uw PerTazza Espresso Corner kunnen voorzien worden van uw eigen beeldmateriaal. Werkt u met seizoenscollecties? Dan kunnen de panelen per periode aangepast worden. Vraag ons naar de mogelijkheden.

 

Factsheet downloadenMail voor een Afspraak