PerTazza Espresso Corners - De stijlvol Italiaanse koffiecorner 1718956614989668


PerTazza
Espresso Corners

Een complete koffiecorner op kantoor
voor een vaste prijs per kop.

Factsheet (pdf) Vrijblijvende Offerte

Uw koffiecorner
voor een vaste prijs per kop

 

Een koffiecorner zonder investering vooraf:

PerTazza Espresso Corners zijn geschikt voor elk bedrijf of kantoor welke waarde hecht aan uitstraling en kwaliteit. U hoeft niet te investeren in een kwaliteitsautomaat of koffiecorner, alles zit in de prijs inbegrepen. U betaalt uiteindelijk per kopje, ‘Per Tazza’. Bovendien is het mogelijk om een (contactloos) betaalsysteem te implementeren waarbij u bezoekers of medewerkers geheel of gedeeltelijk laat meebetalen aan de koffievoorziening.

Stijlvol design:

Bij PerTazza heeft u de keuze uit twee soorten, volledig ingerichte, koffiecorners. Beiden geven met een geheel eigen uitstraling een creatieve invulling aan uw koffievoorziening. De Klassieke PerTazza Espresso Corner heeft een strakke en moderne uitstraling en de Buscaglione ApeBar zorgt voor een authentiek Italiaanse ambiance.

Klassieke PerTazza Espresso Corner

corner_showroom

De klassieke Espresso Corners van PerTazza zijn in samenwerking met Branding ontworpen en ontwikkeld. Onze meubels zijn van gegarandeerde kwaliteit. Heeft u wisselende collecties of een uitgesproken corporate identity? De inhoud van de lichtbakken kunnen op maat gemaakt worden met uw eigen beeldmateriaal. Werkt u met seizoenscollecties? Dan kunnen de panelen per periode aangepast worden.

Factsheet

Buscaglione ApeBAR

Buscaglione ApeBar

De Buscaglione ApeBAR is de ultieme blikvanger voor uw lobby of kantoor. Deze doormidden gesneden Piaggio Apecar is de ideale oplossing voor locaties waar veel uitstraling gewenst is in combinatie met self-service en gemak. De ApeBAR is te gebruiken als volledige workstation voor een professionele barista of als compleet ingerichte, afsluitbare, vending point met volautomaat.

Wij denken graag met u mee om voor u de mooiste koffiecorner te creëren.

Factsheet

Offerte aanvragen

 
Contact Us