Verzamelpanden
en het nieuwe werken

Koffie als verbindende factor bij Het Nieuwe Werken

Uitstraling en Kwaliteit
als Verbindingsfactor

 

De opkomst van verzamelpanden en Het Nieuwe Werken creëert een behoefte naar verbinding. Vaste werkplekken maken ruimte voor flexibiliteit en medewerkers zijn steeds minder op kantoor. De koffiecorner neemt een steeds prominentere plaats in als hét centrale punt waar collega’s elkaar treffen en de ontvangstruimte voor bezoek.

Verbinding bij Het Nieuwe Werken:

Een Espresso Corner biedt een plaats om samen te komen en van gedachten te wisselen. Het is de plek waar nieuwe ideeën tot stand komen en waar het werkoverleg informeel plaats kan vinden.

Stijlvolle en luxe uitstraling:

Een Espresso Corner van PerTazza wordt ingericht naar uw eigen wensen. Met of zonder meubels en gegarandeerd met de mooiste koffiemachine. Denk hierbij aan de authentiek Italiaanse Astoria Gemma of de WMF 1500s met ingebouwd beeldscherm waar u uw eigen afbeeldingen kan laten vertonen. Zonder investering, voor een vaste prijs per kop vanaf € 0,25 waarbij uw Buscaglione bonen en onderhoud zijn inbegrepen.

Gastvrijheid zonder kosten met contactloos betalen:

Bent u eigenaar of beheerder van een verzamelpand of locatie met flexibele werkplekken? Denk dan aan een Espresso Corner met contactloos betalen. Zo voorziet u elke huurder of gebruiker van optimale koffie en gastvrijheid. Bovendien kost het u niets want de gebruikers betalen zelf hun koffievoorziening.