Smaakgarantie - La resa in tazza - het optimale koffie resultaat in uw kopje


La resa in tazza

Hoe wij de hoogste kwaliteit koffie in uw kopje behouden

HET BEHOUD VAN
SMAAK EN BELEVING

 

LA RESA IN TAZZA – UW SMAAKGARANTIE:
Oftewel, het resultaat in uw kopje. Om de beste kwaliteit koffie
uit uw automaat te blijven halen zit er bij de prijs een premium servicecontract inbegrepen. Uw persoonlijke barista neemt u alles
uit handen en garandeert een constante, hoge kwaliteit.

DE HOOGSTE SERVICE:
PerTazza werkt preventief als het gaat om het onderhoud van machines. Preventief onderhoud, schoonmaakmiddelen, on-site service en eventuele vervanging van onderdelen zijn bij uw prijs per kop inbegrepen. PerTazza houdt tevens uw voorraad in de gaten zodat u nooit zonder bonen, schoonmaakmiddelen of andere toebehoren zit.

COMPLETE ONTZORGING:
Om optimaal te genieten geloven wij in complete ontzorging.
Dit doen wij niet alleen door preventief onderhoud en een uiterst hoog serviceniveau, maar ook door gebruik te maken van revolutionaire technologie zoals RDA (Remote Data Access).
RDA stelt ons in staat om in real-time uw voorraad en verbruik bij te houden zodat wij u automatisch kunnen beleveren.
Ook geeft het inzicht in de actuele onderhoudsstatus en eventuele storingen. Als klant krijgt u een app waarmee u ook altijd inzage heeft in uw koffiemachines.

 

In 3 stappen naar
espressobar kwaliteit op kantoor

Stap 1
Stap 2
Stap 3
La resa in tazza
Uw prijs per kopje?

Stap 1

Koffiebonen van Buscaglione – De koffie van het Vaticaan op kantoor
De keuze van uw koffiebonen is één van de belangrijkste ingrediënten voor een optimaal kopje koffie. Buscaglione werd groot als huisleverancier aan het Vaticaan en staat al jaren bovenaan in de Misset Horeca Koffie Top 100.

Naar Totaalconcept

Stap 2

Espresso Automaat – De beste selectie van Jura en WMF
Zelfs de beste koffiebonen komen niet tot hun recht zonder kwaliteitsautomaat. De keuze van uw koffiemachine is een essentiële factor om tot een optimaal resultaat in uw kopje te komen. Daarom werkt PerTazza met een ontzorgingsmodel en een vaste prijs per kop, inclusief bonen en koffiemachine.

Naar Totaalconcept

Stap 3

Barista-Afstelling – De optimale instellingen voor een echt Italiaanse espresso.
De beste koffie ontstaat wanneer koffiebonen, koffiemachine, onderhoud en afstelling met elkaar in harmonie zijn. Iedere afzonderlijke factor is smaakbepalend. De barista’s van PerTazza zorgen ervoor dat de automaat perfect is afgesteld op de bonen van Buscaglione.

Naar Totaalconcept

La resa in tazza

Het optimale resultaat in uw kopje – Door uw persoonlijke barista gewaarborgd
Om de beste kwaliteit koffie uit uw automaat te blijven halen, is het belangrijk om regelmatig te ontkalken, reinigen en kwetsbare onderdelen tijdig te vervangen. PerTazza ontzorgt u volledig van het onderhoud van de automaat en waarborgt het resultaat in uw kopje.

Naar Totaalconcept

Uw prijs per kopje?

 Vraag een offerte aan
Espressobar Kwaliteit koffie op kantoor is al mogelijk vanaf € 0,19 per kopje. Binnen ons ontzorgingsmodel betaalt u één vaste prijs per kop inclusief koffiemachine, koffiebonen en premium service.

Offerte Aanvragen

Contact Us
×