Aanbieding De Kapper - Gratis Baristatraining voor uw kappers

De lekkerste koffie in uw salon
voor één vaste all-in prijs per kop

Iedereen kan barista zijn!

Gastvrijheid speelt een grote rol bij de waardering van een kapsalon. Laurent Salon & Spa schakelde PerTazza in om te zorgen voor een ongeëvenaarde koffiebeleving.

 

“Pertazza verkoopt volautomaten die eenvoudig in gebruik zijn voor de kapper of host. Bovendien wil het oog ook wat; al onze modellen hebben een modern design dat goed past in de salon. Ook qua formaat kunnen we iedere salon iets passends bieden: Ons aanbod varieert van compacte tot uitgebreide apparaten. Ons topmodel is de WMF Espresso; deze ziet er uit als een echte pistonmachine die vaak wordt gebruikt in espressobars maar is toch eenvoudig in gebruik. Met deze machine kan iedereen barista zijn!” – Richard Cudovan, directeur PerTazza.

Deze WMF Espresso werd ook geplaatst bij Laurent Salon en Spa in Utrecht. Deze salon bestaat 25 jaar en het bedrijf werkt al jarenlang tot volle tevredenheid met de machines van PerTazza. Creative director Jean Marc Deun legt uit waarom ze onlangs kozen voor een upgrade: “Wij geven iedere vijf jaar de salon een restyling; zo kunnen we blijven voldoen aan de veranderende tijdgeest en behoeftes van de klanten. Deze keer zijn we gegaan voor zowel ‘high end’ als ‘back to basic’, met een moderne styling met natuurlijke materialen en planten.”

 

Klik hier voor het volledige artikel in De Kapper.

WMF Espresso – De volautomaat met een pistonuitstraling

Contact Us