Gaat u verhuizen naar een nieuw bedrijfspand? Denk aan koffie

Kantoorverhuizing

of verbouwing
op komst?

Gaat u een bedrijfspand huren, kopen of verbouwen?
Stap over op PerTazza’s all-in concept
voor Italiaanse koffie op kantoor!

Bereken uw All-In
Prijs Per Kop

Past uw huidige koffie
bij uw nieuwe bedrijfspand?

Dé oplossing voor elk bedrijfspand >>

Dé oplossing voor elk bedrijfspand >>

De mooiste, meest betrouwbare, automaten >>

De mooiste, meest betrouwbare, automaten >>

Een complete Espresso Corner >>

Een complete Espresso Corner >>

Espressobar koffie op uw kantoor vanaf €0,19 per kopje >>

Espressobar koffie op uw kantoor vanaf €0,19 per kopje >>

Welke koffie-oplossing biedt PerTazza
bij uw nieuwe bedrijfspand?

Wanneer uw organisatie verhuist naar een nieuw bedrijfspand of wanneer u uw huidige kantoor verbouwt, is het logisch dat u bekijkt of uw bestaande meubels, én koffievoorziening, bij de nieuwe locatie of inrichting passen. Hierbij spelen vragen over kosten, uitstraling en gebruiksvriendelijkheid een grote rol. Voldoet uw huidige systeem nog wel aan uw wensen? Een verhuizing of verbouwing is hét ideale moment om uw wensen opnieuw in kaart te brengen.

PerTazza denkt graag mee in hoe wij deze overgang voor u het gemakkelijkst kunnen maken. Smaak, beleving en uitstraling staan bij ons centraal wanneer het gaat om uw koffievoorziening. Daarom kunt u bij ons terecht voor de meest betrouwbare en stijlvolle koffiemachines of voor een complete Espresso Corner, desgewenst aangepast aan uw huisstijl of met een systeem voor contactloos betalen. Allemaal snel en budgeteerbaar geregeld binnen ons all-in prijs per kop model.

Stap over naar een
vaste prijs per kop

Bereken uw All-In
Prijs Per Kop

 

BUDGETTEERBAAR EN TRANSPARANT:
Bij de verhuizing naar een nieuw bedrijfspand is het logisch dat u alle kosten die u voorheen had onder de loep neemt. Weet u wat u voor uw koffievoorziening betaalt? Hoe transparant is uw huidige contract? De meeste bedrijven komen er bij een kantoorverhuizing vaak achter dat er veel verborgen kosten zitten in hun bestaande contracten.

Een kopje goede koffie bestaat uit een samenhang tussen bonen, machine en onderhoud. Daarom betaalt u bij PerTazza per kopje.
Uw koffiemachine, service, onderhoud en koffiebonen zijn bij uw prijs per kop inbegrepen. Zo kunt u budgetteerbaar en transparant genieten van PerTazza. Vanaf slechts 0,19 cent per kopje houdt u medewerkers tevreden en maakt u indruk op uw bezoekers.

Bereken uw prijs per kop

Met de volgende tool kunt u uw prijs per kop berekenen.

De prijs per kop koffie is inclusief zeer complete machine en opties zoals vermeld, all-in service contract, schoonmaakmiddelen, levering Buscaglione Silver Melange en onze barista service. Prijs is indicatief, de uiteindelijke prijs is afhankelijk van de gekozen machine, eventuele extra accessoires en looptijd. Vraag een offerte voor een berekening op maat.
Uw maandvolume: ca. kopjes
AANTAL KOFFIEDRINKERS
»
10
AANTAL KOPPEN PER PERSOON
»
1

Vul u gegevens in en ontvang direct
uw prijs per kop in uw mailbox

  Privacyverklaring (PDF)

  * =verplicht veld

  Een sterk merk verdient sterke koffie

  Landelijke Huisartsen Vereniging

  "Koffie speelt een belangrijke rol binnen de LHV. De kunst bij het inrichten van een gebouw is om ervoor te zorgen dat alles klopt. Alles is helemaal in balans en daar hoor Buscaglione bij."


  -Lees hier het hele verhaal van de Landelijke Huisartsen Vereniging -

  Pertazza
  2017-12-01T10:38:02+01:00
  Landelijke Huisartsen Vereniging
  "Koffie speelt een belangrijke rol binnen de LHV. De kunst bij het inrichten van een gebouw is om ervoor te zorgen dat alles klopt. Alles is helemaal in balans en daar hoor Buscaglione bij." -Lees hier het hele verhaal van de Landelijke Huisartsen Vereniging -

  "We willen niet alleen onze klanten verbazen maar ook onze medewerkers. Als klanten en medewerkers binnenkomen dan willen we ze verrassen met goede koffie. We vinden een klasse kop koffie een primaire arbeidsvoorwaarde."


  -Lees hier het hele verhaal van Brand New Day -

  Pertazza
  2018-11-29T16:14:09+01:00
  "We willen niet alleen onze klanten verbazen maar ook onze medewerkers. Als klanten en medewerkers binnenkomen dan willen we ze verrassen met goede koffie. We vinden een klasse kop koffie een primaire arbeidsvoorwaarde." -Lees hier het hele verhaal van Brand New Day -
  Open Now
   

  "Bij ons op de werkvloer draait het om goede ideeën en goede mensen. En ja, die krijg je nog sneller met goede koffie."


  -Joris van Amerom, Open Now-


  Pertazza
  2016-05-02T10:49:26+02:00
  Open Now
    "Bij ons op de werkvloer draait het om goede ideeën en goede mensen. En ja, die krijg je nog sneller met goede koffie." -Joris van Amerom, Open Now-
  Edgar Koster - Koster & Zonen - Breitling
   

  "Wij vertegenwoordigen een hoogstaand Zwitsers product dat ergens voor staat. Dat moet je dan ook als bedrijf uitstralen."

  -Lees hier het hele verhaal van Koster & Zonen (Breitling)-

  Pertazza
  2017-03-10T14:13:04+01:00
  Edgar Koster - Koster & Zonen - Breitling
    "Wij vertegenwoordigen een hoogstaand Zwitsers product dat ergens voor staat. Dat moet je dan ook als bedrijf uitstralen." -Lees hier het hele verhaal van Koster & Zonen (Breitling)-
   

  "Koffie is een belangrijk deel van de beleving en hoe we hier zitten."


  -Lees hier het hele verhaal van Otravo-

  Pertazza
  2015-06-08T11:05:40+02:00
    "Koffie is een belangrijk deel van de beleving en hoe we hier zitten." -Lees hier het hele verhaal van Otravo-

  "We vinden het belangrijk dat mensen even opstaan van hun werkplek en in een informele setting contact zoeken met elkaar in het EVCafé of één van de vier coffee corners… Flexibiliteit en kwaliteit waren de belangrijkste redenen om te kiezen voor PerTazza met een prijs-per-kop model voor onze koffievoorziening."


  -Lees hier het hele verhaal van EVBox -

  Pertazza
  2018-11-29T16:16:11+01:00
  "We vinden het belangrijk dat mensen even opstaan van hun werkplek en in een informele setting contact zoeken met elkaar in het EVCafé of één van de vier coffee corners… Flexibiliteit en kwaliteit waren de belangrijkste redenen om te kiezen voor PerTazza met een prijs-per-kop model voor onze koffievoorziening." -Lees hier het hele verhaal van EVBox -
  True, Multrix en S2B van Broad Horizon kiezen voor PerTazza
   

  "We investeren duidelijk in manieren om mensen op een informele manier met elkaar te verbinden."


  - Lees hier het verhaal van True, Multrix en S2B van Broad Horizon -

  Pertazza
  2016-11-07T15:21:15+01:00
  True, Multrix en S2B van Broad Horizon kiezen voor PerTazza
    "We investeren duidelijk in manieren om mensen op een informele manier met elkaar te verbinden." - Lees hier het verhaal van True, Multrix en S2B van Broad Horizon -
  maxon motor

  "Er is gekozen voor het one-stop-shop model van PerTazza vanwege het gemak én de kwaliteit. Als je bij maxon motor een product koopt, dan moet dit van topkwaliteit zijn. Daar hoort ook een uitstekende service en ontvangst bij."

  -Lees hier het hele verhaal van maxon motor-

  Pertazza
  2017-03-10T14:20:02+01:00
  maxon motor
  "Er is gekozen voor het one-stop-shop model van PerTazza vanwege het gemak én de kwaliteit. Als je bij maxon motor een product koopt, dan moet dit van topkwaliteit zijn. Daar hoort ook een uitstekende service en ontvangst bij." -Lees hier het hele verhaal van maxon motor-
  Klap BV Amsterdam over goede koffie

  "Het zijn de kleine dingen die het doen. Die kunnen een beleving maken of breken. Als je kwaliteit wilt uitstralen dan moet je ook aan de kleine dingen aandacht besteden, zoals de koffie en de koffiecorner. Daarom hebben wij gekozen voor een kwaliteitsmerk en kwaliteitsapparatuur. De koffie is daarmee écht onderdeel van Klap geworden."


  -Lees hier het hele verhaal van Klap B.V. -

  Pertazza
  2017-12-04T16:12:32+01:00
  Klap BV Amsterdam over goede koffie
  "Het zijn de kleine dingen die het doen. Die kunnen een beleving maken of breken. Als je kwaliteit wilt uitstralen dan moet je ook aan de kleine dingen aandacht besteden, zoals de koffie en de koffiecorner. Daarom hebben wij gekozen voor een kwaliteitsmerk en kwaliteitsapparatuur. De koffie is daarmee écht onderdeel van Klap geworden." -Lees hier het hele verhaal van Klap B.V. -
  Ordina en Pertazza
  "Als grootste onafhankelijke IT-dienstverlener in de Benelux investeert Ordina volop in kwaliteit. Werving en behoud van IT-talent staan centraal, onder andere door middel van opleidingen en trainingen. Ook een secundaire arbeidsvoorwaarde als koffie wordt gezien als een investering in plaats van kostenpost"

  -Lees hier het hele verhaal van Ordina -

  Pertazza
  2020-09-14T15:21:00+02:00
  Ordina en Pertazza
  "Als grootste onafhankelijke IT-dienstverlener in de Benelux investeert Ordina volop in kwaliteit. Werving en behoud van IT-talent staan centraal, onder andere door middel van opleidingen en trainingen. Ook een secundaire arbeidsvoorwaarde als koffie wordt gezien als een investering in plaats van kostenpost" -Lees hier het hele verhaal van Ordina -
  Universal Music - Buscaglione koffie
   

  "Aangezien we hier ook artiesten ontvangen is het belangrijk dat we ze ook goede koffie kunnen serveren."


  - Lees hier het verhaal van Universal Music -

  Pertazza
  2016-11-07T15:08:46+01:00
  Universal Music - Buscaglione koffie
  Universal Music kiest topkwaliteit Buscaglione koffie voor haar artiesten. "Aangezien we hier ook artiesten ontvangen is het belangrijk dat we ze ook goede koffie kunnen serveren."
  Laurent Salon & Spa testimonial
   

  "Wij houden ervan! Geen werkdag bij Laurent zonder deze heerlijke zuivere koffie."


  -Jean-Marc Deun, Lauren Salon & Spa-
  Pertazza
  2016-05-02T10:32:41+02:00
  Laurent Salon & Spa testimonial
    "Wij houden ervan! Geen werkdag bij Laurent zonder deze heerlijke zuivere koffie." -Jean-Marc Deun, Lauren Salon & Spa-
  0
  0
  Pertazza
  Contact Us