Een Jura koffiemachine huren of kopen voor op kantoor?


JURA
automaten

Een Jura koffiemachine is geschikt voor kleinere organisaties die kwaliteitskoffie willen serveren. Jura koffiemachines zijn zeer onderhoudsvriendelijk en zorgen voor een constante koffiekwaliteit. De machine, eventuele accessoires en het volledige onderhoud is inclusief bij ons all-in Totaalconcept. U betaalt per kopje, inclusief Buscaglione koffie én service!

Vrijblijvende Offerte

Welke JURA koffiemachine
kiest u binnen ons totaalconcept?

Vrijblijvende Offerte

Jura GIGA X3c Jura Giga 5 Jura XJ9

Jura GIGA 7 & GIGA X7 Jura GIGA 8 & GIGA X8



Jura Koffiemachine - Jura GIGA X3c
Jura GIGA X3c

Speciaal voor grote kantoren en kleinschalige horeca is er de Jura GIGA X3c Professional. Met één druk op de knop heeft u keus uit diverse verse koffiespecialiteiten.

Meer informatie


Jura Koffiemachine - Jura GIGA 5
Jura GIGA 5

Snel en fluisterstil de lekkerste koffiespecialiteiten uit een volautomatische koffiemachine. In staat om synchroon koffie te maken en melk te verwarmen. Een mogelijkheid dat tot voor kort alleen mogelijke was in professionele horeca-apparatuur.

Meer informatie


Jura koffiemachine - Jura XJ9 - Jura Impressa XJ9
Jura XJ9

Waar de gecultiveerde bediening van gasten, klanten én medewerkers net zo belangrijk is als de architectuur, de ambiance en het design, is de Jura Impressa XJ9 Professional een sublieme blikvanger.

Meer informatie


null
Jura GIGA 7 en Jura Giga X7

Deze Jura koffiemachines combineren ultiem bedieningsgemak en kwaliteit in een moderne vormgeving. Voor al uw favoriete koffiespecialiteiten, van espresso tot latte macchiato.

Meer informatie


Jura Giga 8 - Jura Giga X8
Jura GIGA 8 en Jura Giga X8

Elegantie, gebruikersvriendelijkheid en hoogwaardige kwaliteit uit Zwitserland voor al uw favoriete koffiespecialiteiten, van espresso tot cappuccino.

Meer informatie

Contact Us