RDA (Remote Data Access) - Optimaal inzicht in uw koffieverbruik


Real-time inzicht
met RDA

RDA (Remote Data Access)
Optimaal inzicht in tellerstanden en onderhoudshistorie

RDA
(REMOTE DATA ACCESS)

 

RDA (Remote Data Access) is een optionele service van PerTazza waarmee tellerstanden automatisch worden doorgegeven en uw voorraadbeheer geautomatiseerd kan worden. Deze proactieve service biedt zekerheid en gemak bij het bijhouden van de tellerstanden en uw voorraadbeheer. Tellerstanden kunnen automatisch door een in de machine ingebouwde chip worden geregistreerd. Die hoeven dan niet meer handmatig ingevuld, verzameld en opgestuurd te worden. Door de correcte tellerstanden kunnen wij uw voorraadbeheer automatiseren en tijdig aanvullen. Zo grijpt u nooit mis en heeft u tegelijkertijd geen overtollige voorraden.

De verbruiksrapportage geeft u volledig en helder inzicht in de koffiekosten. U kunt daardoor de koffiekosten toerekenen aan kostenplaatsen of afdelingen. De rapportages omvatten het koffieverbruik per soort koffie en per machine. Deze rapportages kunnen periodiek samengesteld en per e-mail toegestuurd worden. Dit maakt kostenbeheersing transparant en eenvoudig.

 

In 3 stappen naar
espressobar kwaliteit op kantoor

Stap 1
Stap 2
Stap 3
La resa in tazza
Uw prijs per kopje?

Stap 1

Koffiebonen van Buscaglione – De koffie van het Vaticaan op kantoor
De keuze van uw koffiebonen is één van de belangrijkste ingrediënten voor een optimaal kopje koffie. Buscaglione werd groot als huisleverancier aan het Vaticaan en staat al jaren bovenaan in de Misset Horeca Koffie Top 100.

Bereken uw prijs per kop

Stap 2

Espresso Automaat – De beste selectie van onze professionele apparaten
Zelfs de beste koffiebonen komen niet tot hun recht zonder kwaliteitsautomaat. De keuze van uw koffiemachine is een essentiële factor om tot een optimaal resultaat in uw kopje te komen. Daarom werkt PerTazza met een ontzorgingsmodel en een vaste prijs per kop, inclusief bonen en koffiemachine.

Bereken uw prijs per kop

Stap 3

Barista-Afstelling – De optimale instellingen voor een echt Italiaanse espresso.
De beste koffie ontstaat wanneer koffiebonen, koffiemachine, onderhoud en afstelling met elkaar in harmonie zijn. Iedere afzonderlijke factor is smaakbepalend. De barista’s van PerTazza zorgen ervoor dat de automaat perfect is afgesteld op de bonen van Buscaglione.

Bereken uw prijs per kop

La resa in tazza

Het optimale resultaat in uw kopje – Door uw persoonlijke barista gewaarborgd
Om de beste kwaliteit koffie uit uw automaat te blijven halen, is het belangrijk om regelmatig te ontkalken, reinigen en kwetsbare onderdelen tijdig te vervangen. PerTazza ontzorgt u volledig van het onderhoud van de automaat en waarborgt het resultaat in uw kopje.

Bereken uw prijs per kop

Uw prijs per kopje?

 Vraag een offerte aan
Espressobar Kwaliteit koffie op kantoor is al mogelijk vanaf € 0,19 per kopje. Binnen ons ontzorgingsmodel betaalt u één vaste prijs per kop inclusief koffiemachine, koffiebonen en premium service.

Offerte Aanvragen

Contact Us