Franke A400 koffiemachine | Beste koffie op kantoor

Home > Onze automaten > Franke > Franke A400

Franke A400 koffiemachine

Inclusief binnen ons all-in Totaalconcept. U betaalt per kopje, inclusief Buscaglione koffie én service!

De Franke A400 koffiemachine is de slimme koffiemachine voor de beste Italiaanse koffie. Op het prachtige 8 inch kleurenbeeldscherm selecteert u uw favoriete kopje koffie. Dankzij de unieke FoamMaster™ technologie biedt deze koffiemachine ook een onweerstaanbare melkschuim van de beste kwaliteit. Een groot voordeel binnen de Franke A400 koffiemachine is het gemak om snel en efficient grote aantallen kopjes koffie kunnen worden ingevoerd, waarna de dranken vervolgens 1 voor 1 worden bereid.

De Franke A400 koffiemachine is tevens volledig te plaatsen binnen uw bedrijf. Het 8 inch kleurenscherm kan zelfs worden voorzien van eigen schermafbeeldingen, waardoor uw koffiemachine volledig past in uw eigen design of huisstijl. PerTazza maakt deze indien gewenst met uw eigen beeldmateriaal.

Daarnaast biedt het volautomatische reinigingsprogramma een zekerheid voor het alledaagse gebruik van deze koffiemachine. Optimale hygiene en eenvoud maken de Franke A400 tot een must have voor de koffieliefhebber op kantoor!

Naar Totaalconcept

Kenmerken Franke A400

Opvallend zijn de ongekende prijs/kwaliteitsverhouding, een modern en stijlvol design en de onnavolgbare kwaliteit. Kenmerkend zijn vooral:

  • De intuïtieve 8 inch touch display, waar bedrijfspresentaties op getoond kunnen worden terwijl uw koffie loopt.
  • De FoamMaster™ technologie voor het allerbeste melkschuim
  • De mogelijkheid meerdere bestellingen in één keer in te voeren
  • Een gemakkelijk volautomatisch reinigingsprogramma
  • Mogelijkheid tot uitbreiding met een muntproever/afrekensysteem en verschillende soorten koelkast en koppenwarmer
  • Capaciteit per uur: 120 koppen
  • Bonencontainers: 1x 600 gram en 1x 1.200 gram
  • Afmeting: B340 x H700 x D600 mm
  • Kleuropties: zwart/chroom of antraciet/chroom

PDF brochure downloaden (Engels)

Franke A400 koffiemachine voor Italiaanse kwaliteitskoffie op kantoor!

Op zoek naar een Franke A400 koffiemachine? PerTazza verandert voorgoed de koffiebeleving op uw kantoor! Als u kiest voor een Franke A400 koffiemachine dan brengt u de authentiek Italiaanse koffie naar uw kantoor. Koffie is een belangrijk genietmoment voor uw medewerkers. Met kwaliteitskoffie geeft u uw medewerkers een gevoel van waardering en relaties krijgen een uitstekende eerste indruk van uw organisatie. PerTazza is een Nederlands bedrijf dat een uniek totaalconcept biedt voor kwaliteitskoffie op kantoor. Wij hebben gekozen voor het merk Franke vanwege de hoge Zwitserse kwaliteit en vooruitstrevende technologie. De Franke A400 koffiemachine heeft een grote capaciteit en is bijzonder efficiënt voor grote aantallen. Via het intuïtieve 8 inch beeldscherm kunnen in één stap meerder bestellingen worden ingevoerd waarna de dranken één voor één bereid worden. Wij kunnen indien gewenst een schermafbeelding met uw eigen beeldmateriaal maken. U kunt genieten van onder andere een heerlijke espresso, cappuccino of latte macchiato. Ook kunt u kiezen uit verschillende smaken zoals vanille, caramel of chocolade. Natuurlijk is er ook de ‘gewone’ koffie die bijzonder is door de heerlijke Italiaanse bonen. Dankzij de FoamMaster kan er van onweerstaanbaar melkschuim van de hoogste kwaliteit worden genoten.

Franke A400 koffiemachine biedt smaakgarantie

Kwaliteitskoffie begint met kwaliteitsbonen van Buscaglione. Met deze bonen kunnen wij koffie van baristakwaliteit garanderen. Wij bieden u smaak- en continuïteit garantie. Ook al worden er nog zoveel kopjes koffie gezet met de Franke A400 koffiemachine, elk kopje heeft dezelfde hoge kwaliteit. PerTazza biedt u een totaalconcept aan zodat u geen dure koffiemachine hoeft aan te schaffen maar betaalt naar gebruik. Dat betekent één vast all-in prijs per kopje koffie, inclusief koffiebonen, koffiemachine én onderhoud. Onze barista komt regelmatig bij u langs om de voorraden bij te houden, bestellingen op te nemen en onderhoudsbeurten te verrichten. Zonder dat u ergens naar om hoeft te kijken, genieten uw medewerkers van de lekkerste Italiaanse koffie op kantoor. U betaalt alleen voor de kopjes koffie die gedronken worden. Door preventief onderhoud, ons hoge serviceniveau en revolutionaire technologie ontzorgen wij u volledig.

Volledig verbruiksinzicht met Franke A400 koffiemachine

Met een Franke A400 koffiemachine kiest u voor kwaliteit in plaats van kwantiteit. Onze barista’s zorgen ervoor dat de koffiemachine perfect is afgesteld op de bonen van Buscaglione zodat u altijd uitmuntende koffie heeft. Met het volautomatische reinigingsprogramma wordt er een optimale hygiëne gegarandeerd. U weet bij PerTazza altijd waar u aan toe bent. Met onze rapportages over verbruik heeft u volledig inzicht. Met een Franke koffiemachine zullen uw medewerkers genieten van échte koffie op kantoor!

Contact Us