Franke A600 koffiemachine | Allerbeste koffiemachine

Home > Onze automaten > Franke > Franke A600


Franke A600 koffiemachine

GRATIS binnen ons all-in Totaalconcept. U betaalt per kopje, inclusief Buscaglione koffie én service!

De Franke A600 koffiemachine heeft een grotere capaciteit dan de A400. Deze koffiemachine is bijzonder efficiënt voor grote aantallen doordat meerdere bestellingen via het intuïtieve 8 inch beeldscherm in één stap kunnen worden ingevoerd en de dranken vervolgens één voor één bereid worden. Geniet dankzij FoamMaster™ technologie van onweerstaanbaar melkschuim van de hoogste kwaliteit.

De Franke A600 koffiemachine biedt de mogelijkheid om zelf een schermafbeelding te kiezen. PerTazza maakt deze indien gewenst met uw eigen beeldmateriaal.

Het volautomatische reinigingsprogramma maakt het alledaagse gebruik eenvoudiger en garandeert een optimale hygiëne.

Naar Totaalconcept

Kenmerken Franke A600

Opvallend zijn de ongekende prijs/kwaliteitsverhouding, een modern en stijlvol design en de onnavolgbare kwaliteit. Kenmerkend zijn vooral:

  • De intuitieve 8 inch touch display, waar bedrijfspresentaties op getoond kunnen worden terwijl uw koffie loopt.
  • De FoamMaster™ technologie voor het allerbeste melkschuim
  • De mogelijkheid meerdere bestellingen in één keer in te voeren
  • Een gemakkelijk volautomatisch reinigingsprogramma
  • Mogelijkheid tot uitbreiding met een muntproever/afrekensysteem en verschillende soorten koelkast en koppenwarmer
  • Capaciteit per dag: 200 koppen
  • Bonencontainers: 2x 1.200 gram
  • Afmeting: B340 x H730 x D600 mm
  • Kleuropties: zwart/chroom of antraciet/chroom

PDF brochure downloaden

Franke A600 koffiemachine brengt Italiaanse koffie op kantoor

Op zoek naar de Franke A600 koffiemachine? PerTazza verandert voorgoed de koffiebeleving op uw kantoor! Als u kiest voor een Franke A600 koffiemachine dan brengt u de authentiek Italiaanse koffie naar de werkvloer. Koffie is een belangrijk genietmoment voor uw medewerkers. Met kwaliteitskoffie geeft u uw medewerkers een gevoel van waardering en relaties krijgen een uitstekende eerste indruk van uw organisatie. PerTazza is een Nederlands bedrijf dat een uniek totaalconcept biedt voor kwaliteitskoffie op kantoor. Wij hebben gekozen voor het merk Franke vanwege de hoge Zwitserse kwaliteit en vooruitstrevende technologie. De Franke A600 koffiemachine heeft een grote capaciteit en is bijzonder efficiënt voor grote aantallen. Via het intuïtieve 8 inch beeldscherm kunnen in één stap meerdere bestellingen worden ingevoerd waarna de dranken één voor één bereid worden. Dankzij de FoamMaster technologie kan er van onweerstaanbaar melkschuim van de hoogste kwaliteit worden genoten. PerTazze kan indien gewenst een schermafbeelding met uw eigen beeldmateriaal maken. U kunt genieten van onder andere een heerlijke espresso, cappuccino of latte macchiato. Ook kunt u kiezen uit verschillende smaken zoals vanille, caramel of chocolade. Natuurlijk is er ook de ‘gewone’ koffie die bijzonder wordt door de heerlijke Italiaanse bonen.

Franke A600 koffiemachine biedt smaakgarantie

Kwaliteitskoffie begint met kwaliteitsbonen van Buscaglione. Met deze bonen kunnen wij koffie van baristakwaliteit garanderen. Wij bieden u smaak- en continuïteit garantie. Het maakt niet uit hoeveel kopjes koffie er met de Franke A600 koffiemachine worden gezet, elk kopje heeft dezelfde hoge kwaliteit. PerTazza biedt u een totaalconcept zodat u geen dure koffiemachine hoeft aan te schaffen maar betaalt naar gebruik. Dat betekent één vast all-in prijs per kopje koffie, inclusief koffiebonen, koffiemachine én onderhoud. Onze barista komt regelmatig bij u langs om de voorraden bij te houden, bestellingen op te nemen en onderhoudsbeurten te verrichten. Zonder dat u ergens naar om hoeft te kijken genieten uw medewerkers van de lekkerste Italiaanse koffie op kantoor. U betaalt alleen voor de kopjes koffie die gedronken worden. Door preventief onderhoud, ons hoge serviceniveau – wij rennen voor onze klanten – en revolutionaire technologie ontzorgen wij u volledig.

Sublieme koffie met de Franke A600 koffiemachine

Met een Franke A600 koffiemachine kiest u voor kwaliteit in plaats van kwantiteit. Onze barista’s zorgen ervoor dat de koffiemachine perfect is afgesteld op de bonen van Buscaglione zodat u altijd sublieme koffie heeft. Met het volautomatische reinigingsprogramma wordt er een optimale hygiëne gegarandeerd. U weet bij PerTazza altijd waar u aan toe bent. Met onze rapportages over verbruik heeft u altijd volledig inzicht. Als u kiest voor een Franke koffiemachine genieten uw medewerkers van échte koffie op kantoor!

Contact Us