Melitta Cafina XT4 | Melitta Cafina XT4 voor een vaste all-in prijs per kop

Melitta Cafina XT4

Inclusief binnen ons all-in Totaalconcept. U betaalt per kopje, inclusief Buscaglione koffie én service!

De Melitta Cafina XT4 is het instapmodel van de professionele klasse van Melitta. Deze koffiemachine heeft meer kracht voor espresso’s en biedt een heerlijke smaak. Deze slijtagevrije werking zorgt voor de beste koffie.

Binnenin is de Melitta® Cafina® XT4 uitgerust volgens de beproefde hoge kwaliteitsnormen van Melitta Professional. De roestvrijstalen zetgroep zorgt voor een slijtagevrije werking, een verhoogde aanpersdruk voor espresso’s, variabele zettijden en een maximumgewicht van 20 gram voor smaakvolle grotere hoeveelheden (dubbele bereidingen). De bijzonder krachtige pompmotor garandeert een stabiele waterdruk, gelijkmatige extractie en constante koffiekwaliteit gedurende het gehele zetproces. De molen met 75mm-maalschijven van duurzaam gereedschapsstaal maalt bijzonder mild en gelijkmatig. Dankzij de fijne microzeef kan de XT4 extreem fijn malen, om ook uit een geringe hoeveelheid koffiepoeder extra veel aroma te halen.

Naar Totaalconcept

Kenmerken Melitta Cafina XT4

Opvallend zijn de ongekende prijs/kwaliteitsverhouding, slank design en onnavolgbare kwaliteit. Kenmerkend zijn vooral:

  • Touch-Display
  • Melksysteem
  • 2 High performance molens
  • Heet water
  • Melkschuim
  • Vers water aansluiting
  • CIP
  • Perfect

Kwaliteitskoffie met Melitta Cafina XT4

Op zoek naar een Melitta Cafina XT4? Koffie is een belangrijk genietmoment voor uw medewerkers. Met het totaalconcept van PerTazza verandert voorgoed de koffiebeleving op kantoor. U verwent u medewerkers en maakt indruk op uw klanten met een kopje authentiek Italiaanse koffie. Voor de allerbeste koffie is een koffiemachine van de allerhoogste kwaliteit onmisbaar. PerTazza is exclusief dealer van het Duitse merk Melitta op de kantorenmarkt. Alle automaten van Melitta kunnen een hoog volume aan en zijn veel te vinden in horecagelegenheden. Ze worden ook steeds meer ingezet bij het midden- en kleinbedrijf. Van de koffiemachine serie Cafina XT is de Melitta Cafina XT4 het instapmodel van de professionele klasse. We zetten enkele bijzonderheden op een rijtje. De roestvrijstalen zetgroep zorgt voor een slijtagevrije werking, er is een verhoogde aanpersdruk voor espresso’s, er is de mogelijkheid van variabele zettijden en van dubbele bereidingen. Dit model heeft een bijzonder krachtige pompmotor, de molen maalt bijzonder mild en gelijkmatig en met de fijne microzeef kan de Melitta Cafina XT4 extreem fijn malen zodat ook uit een geringe hoeveelheid koffie extra veel aroma wordt gehaald. Het automatische reinigingssysteem Clean in Place garandeert een perfecte hygiëne. De reservoirs zijn afneembaar, de uitloop is in hoogte verstelbaar, u heeft gemakkelijk toegang met een code, het apparaat is voorzien van een lichtlijst en met het slanke design is het een sieraad in de ruimte.

Melitta Cafina XT4 koffiemachine

Heeft u een Melitta Cafina XT4 nodig? Bij alle koffiemachines van Melitta krijgt u met één druk op de knop de heerlijkste koffiespecialiteit in uw kopje. Wat dacht u van een heerlijke cappuccino of een latte macchiato? Het is allemaal mogelijk met de Melitta Cafina XT4. Als u kiest voor het unieke totaalconcept van het Nederlandse bedrijf PerTazza hoeft u deze koffiemachine niet aan te schaffen want deze wordt gratis geplaatst. Met dit totaalconcept wordt u compleet ontzorgd, u hoeft enkel maar te genieten van de lekkerste koffie op kantoor. U betaalt één vaste all-in prijs per kop koffie, inclusief de bijzondere Buscaglione koffiebonen, de koffiemachine én onderhoud. Onze barista houdt de voorraad bij, neemt bestellingen op en verricht onderhoudsbeurten.

Fantastische koffiebeleving

Budgetteerbaar en transparant genieten van bijzondere koffie die gezet is met de hoogste kwaliteit bonen, dat is waar PerTazza voor staat. Onze barista’s zorgen voor een perfecte afstelling zodat alle elementen met elkaar in harmonie zijn. Zo wordt er een fantastische koffiebeleving bereikt. Al onze automaten zijn van hoge kwaliteit en worden permanent gecontroleerd volgens strenge kwaliteitscriteria. Met een Melitta Cafina XT4 koffiemachine heeft u een betrouwbare en onderhoudsvriendelijke koffiemachine. Haal de Italiaanse koffie naar de werkvloer en geniet zorgeloos van de lekkerste koffie met het totaalconcept van PerTazza!

Contact Us