Melitta Cafina XT5 | Melitta Cafina XT5 voor een vaste all-in prijs per kop

Melitta Cafina XT5

Inclusief binnen ons all-in Totaalconcept. U betaalt per kopje, inclusief Buscaglione koffie én service!

De Melitta Cafina XT5 biedt gebruiksgemak, de beste en lekkerste koffie in een complete digitale eigentijdse beleving.

De Melitta® Cafina® XT5 past in de designlijn van onze nieuwe generatie volautomaten. Veredelde aluminium kast (geanodiseerd en gezandstraald) met extreem slanke afmetingen (30 cm breedte, 71 cm hoogte, 58 cm diepte). Strakke vormen, zilvertinten, zwarte en witte contrasten. Twee smalle lichtstrips aan de in de hoogte verstelbare uitloop van spuitgietzink brengen naar wens kleur in het spel. Daglicht-leds in het uitloopgedeelte accentueren de bereide koffiespecialiteiten. Een echte blikvanger, die ook in een kleine ruimte tot genieten verleidt.

Naar Totaalconcept

Kenmerken Melitta Cafina XT5

Opvallend zijn de ongekende prijs/kwaliteitsverhouding, slank design en onnavolgbare kwaliteit. Kenmerkend zijn vooral:

  • Touch-Display
  • Melksysteem
  • 2 High performance molens
  • Heet water
  • Melkschuim
  • Vers water aansluiting
  • CIP
  • Perfect

Professionele koffiemachine Melitta Cafina XT5

Een Melitta Cafina XT5 nodig? Koffie is een belangrijk genietmoment voor uw medewerkers. PerTazza verandert voorgoed de koffiebeleving op kantoor als u kiest voor ons totaalconcept. U verwent uw medewerkers en maakt indruk op uw klanten met een kopje authentiek Italiaanse koffie. Voor de allerbeste koffie is een koffiemachine van de allerhoogste kwaliteit onmisbaar. PerTazza is exclusief dealer van het Duitse merk Melitta op de kantorenmarkt. Alle automaten van Melitta kunnen een hoog volume aan en zijn veel te vinden in horeca gelegenheden en in het midden- en kleinbedrijf. Van de koffiemachine serie Cafina XT is de Melitta Cafina XT5 de professionele koffiemachine voor kleine en middelgrote hoeveelheden koffie. De Melitta Cafina XT5 past in de designlijn van de nieuwe generatie volautomaten. Met de veredelde aluminium kast, de twee smalle lichtstrips aan de uitloop en de extreem slanke afmetingen is het een echte blikvanger. U heeft het comfort van een touchscreen waar u snel uw gewenste koffie of thee kunt vinden. De roestvrijstalen zetgroep maakt een stijltagevrij gebruik mogelijk. Door middel van een stapelfunctie kunnen de bestellingen in één keer worden ingegeven en worden afgeroepen. Naast de service-modus kan ook de keuze worden gemaakt voor een zelfbedieningsmenu voor bij het ontbijtbuffet.

Melitta Cafina XT5 koffiemachine

Op zoek naar de Melitta Cafina XT5? Bij alle koffiemachines van Melitta krijgt u met één druk op de knop de heerlijkste koffiespecialiteit in uw kopje. Wat dacht u van een heerlijke cappuccino of een latte macchiato? Het is allemaal mogelijk met de Melitta Cafina XT5! Als u kiest voor het unieke totaalconcept van het Nederlandse bedrijf PerTazza hoeft u deze dure koffiemachine niet aan te schaffen want deze wordt gratis geplaatst. Met ons totaalconcept wordt u totaal ontzorgd, u hoeft enkel maar te genieten van de lekkerste koffie op kantoor. U betaalt één vaste all-in prijs per kop koffie, inclusief de bijzonder Italiaanse Buscaglione koffiebonen, de koffiemachine én onderhoud; u betaalt naar gebruik. Onze barista houdt de voorraad bij, neemt bestellingen op en verricht onderhoudsbeurten. Hoeveel kopjes er ook gedronken worden, de smaak blijft fantastisch; dat is onze smaak- en continuïteitsgarantie. Kies voor kwaliteit in plaats van kwantiteit!

Fantastische koffiebeleving

Budgetteerbaar en transparant genieten van bijzondere koffie die gezet is met de hoogste kwaliteit Italiaanse koffiebonen, dat is waar PerTazza voor staat. U betaalt naar gebruik. Onze barista’s zorgen voor een perfecte afstelling zodat alle elementen met elkaar in harmonie zijn. Zo wordt er een fantastische koffiebeleving bereikt. Met een Melitta Cafina XT5 koffiemachine heeft u een betrouwbare en onderhoudsvriendelijke koffiemachine. Vanaf slechts 0,19 cent per kopje genieten u, uw medewerkers en uw relaties dagelijks van de heerlijkste koffiespecialiteiten. Haal de Italiaanse koffie naar de werkvloer en geniet zorgeloos van de lekkerste koffie met het totaalconcept van PerTazza!

Contact Us