Melitta Cafina XT6 | Melitta Cafina XT6 voor een vaste all-in prijs per kop

Melitta Cafina XT6

INCLUSIEF binnen ons all-in Totaalconcept. U betaalt per kopje, inclusief Buscaglione koffie én service!

Met Melitta Cafina XT6 ervaart u hoe koffie hoort te zijn. Deze unieke koffiemachine brengt premium koffie in de beste kwaliteit. Deze koffiemachine is samen met de duizenden Melitta klanten ontwikkeld. Deze koffiemachine is leidend op het gebied van smaak, techniek en bediening.

De ontwikkeling van de Cafina® XT6 was zonder de talrijke Melitta-klanten ondenkbaar. Hun wensen en suggesties werden meegenomen en waren medebepalend voor de specificaties van een nieuwe generatie volautomaten. Bovendien werden door middel van intensieve marktanalyses ook de wensen van de gasten onderzocht. Aansluitend waren zeer uiteenlopende innovatieve ontwikkelingen nodig, om een model te kunnen presenteren dat in zijn klasse leidend is op het gebied van techniek en bediening.

Naar Totaalconcept

Kenmerken Melitta Cafina XT6

Opvallend zijn de ongekende prijs/kwaliteitsverhouding, slank design en onnavolgbare kwaliteit. Kenmerkend zijn vooral:

  • Touch-Display
  • Melksysteem
  • 2 High performance molens
  • Geïntegreerde Cacao- / Instantmodule
  • Heet water
  • Melkschuim
  • Vers water aansluiting
  • CIP
  • Perfect

Koffieperfectie met Melitta Cafina XT6

Op zoek naar de Melitta Cafina XT6? Koffie is een belangrijk genietmoment voor uw medewerkers. Met het totaalconcept van het Nederlandse bedrijf PerTazza verandert de koffiebeleving op kantoor voorgoed. U verwent uw medewerkers en maakt indruk op uw klanten met een kopje authentiek Italiaanse koffie. Voor de allerbeste koffie is een koffiemachine van hoge kwaliteit onmisbaar. PerTazza is exclusief dealer van het Zwitserse merk Melitta op de kantorenmarkt. Alle koffieautomaten van Melitta kunnen een hoog volume aan en zijn veel te vinden in horecagelegenheden en in het midden- en kleinbedrijf. Van de koffiemachineserie Cafina XT is de Melitta Cafina XT6 in zijn klasse leidend op het gebied van techniek en bediening. Met de Cafina XT6 kunt u de meest uiteenlopende specialiteiten bereiden in een excellente kwaliteit. U krijgt koffieperfectie in ieder kopje! Het design van de Melitta Cafina XT6 weerspiegelt de uiterst moderne techniek. Het robuuste slijtvaste touchscreen reageert direct op elke aanraking. Met het nieuw ontwikkelde melkschuimsysteem heeft u in een handomdraai het perfecte warme of koude melkschuim. De roestvrijstalen zetgroep maakt een slijtagevast gebruik mogelijk. De uitloop is in hoogte verstelbaar, de aanpersdruk kan variabel worden ingesteld. Met de automatische bijregeling van de maalschijven waarmee de maalgraad, poederhoeveelheid, druk in de zetgroep, zettijd en watertemperatuur wordt geregeld, is elk kopje koffie van hoge kwaliteit.

Melitta Cafina XT6 bij totaalconcept

De Melitta Cafina XT6 brengt de ultieme koffiebeleving op kantoor! Espresso, espresso macchiato, latte, cappuccino, thee of cacao drankjes, met de Melitta Cafina XT6 bereidt u de meest uiteenlopende specialiteiten van een excellente kwaliteit. Als u kiest voor het totaalconcept van PerTazza hoeft u deze dure koffiemachine niet aan te schaffen omdat wij deze gratis plaatsen. Met ons totaalconcept wordt u volledig ontzorgd, u hoeft enkel maar te genieten van de lekkerste koffie. U betaalt één vast all-in prijs per kop koffie, inclusief de Buscaglione koffiebonen, de koffiemachine én service en onderhoud; u betaalt naar gebruik. Onze barista houdt de voorraad bij, neemt bestellingen op en verricht onderhoudsbeurten. Vanaf slechts 0,19 cent per kopje genieten u, uw medewerkers en uw relaties dagelijks van de heerlijkste koffiespecialiteiten. Hoeveel kopjes er ook gedronken worden, de smaak blijft fantastisch; dat is onze smaak- en continuïteitsgarantie. Kies voor kwaliteit in plaats van kwantiteit!

Fantastische koffiebeleving

Budgetteerbaar en transparant genieten van bijzondere koffie die gezet is met de hoogste kwaliteit Italiaanse koffiebonen, dat is waar PerTazza voor staat. Onze barista’s zorgen voor een perfecte afstelling zodat alle elementen met elkaar in harmonie zijn. Zo wordt er een fantastische koffiebeleving bereikt. Met de Melitta XT6 heeft u een betrouwbare en onderhoudsvriendelijke koffiemachine. Haal de Italiaanse koffie naar de werkvloer en geniet zorgeloos van de lekkerste koffie met het totaalconcept van PerTazza!

Contact Us