Koffiesalon Rotterdam - Deuren geopend in WTC Rotterdam

De Koffiesalon opent deuren in WTC Rotterdam

Sep 07, 2018
Melanie van Kooten-Morton
Koffiesalon Rotterdam

Foto © Gerrit Vermeulen

Maandag 3 september in World Trade Center Rotterdam een nieuwe vestiging van de koffiesalon geopend. In de zakelijke huiskamer van Rotterdam kunnen koffieliefhebbers vanaf nu hun hart ophalen met puur ambachtelijke koffie van partner Buscaglione Espresso.

Eigenaar van de koffiesalon Diederik Habbema:

We streven ernaar om elke dag de beste koffie van Nederland te serveren. Dat we eerder door een internationale jury werden gekozen als beste koffiemaker van Nederland was dan ook een enorm waardevol compliment. Dat we nu naast onze zes vestigingen in Amsterdam ook een vestiging mogen openen in dit prachtige gebouw in het hart van Rotterdam, is wat ons betreft dan ook de kers op de taart.

Ook Managing Director Eveline Steenbergen is lovend:

Nu de koffiesalon Rotterdam geopend is, zijn we een stapje dichter in de buurt van de realisatie van het masterplan van WTC Rotterdam. Bezoekers zijn hier lang niet alleen meer voor werkgerelateerde zaken, maar ook voor ontmoetingen en ontspanning met een goede kop koffie erbij. Dat levert een dynamische en ongedwongen sfeer op, die dit gebouw met al haar historie én potentie meer dan verdient.

De koffiesalon Rotterdam is gesitueerd in de gedeeltelijk gerenoveerde ontvangsthal, direct naast de hoofdentree en naast het nieuwe Business Center met business rooms en flexplekken dat later dit jaar open gaat. Ga voor meer informatie naar www.wtcrotterdam.com.

 

opening koffiesalon amsterdam - gerrit vermeulen

Anton Willemars, Georgia Barrett, Diederik Habbema en Eveline Steenbergen. Foto © Gerrit Vermeulen

Foto’s: © Gerrit Vermeulen

Bron

Nieuws & Informatie

Nieuwsbrief

Archief Koffienieuws

Contact Us