In gesprek met Ellen; Team Lead, Office & Reception EVBox over duurzaamheid en kwaliteitskoffie | Pertazza

In gesprek met Ellen; Team Lead, Office & Reception EVBox over duurzaamheid en kwaliteitskoffie

Feb 14, 2024
Richard Cudovan

EVBox is een wereldleider in laadoplossingen voor elektrische voertuigen (EV’s). Sinds de oprichting heeft EV Box een missie; de overgang naar elektrische mobiliteit versnellen en een schone, slimme en toegankelijke toekomst voor iedereen creëren. Het doel is zelfs om in 2050 100% zero emission te zijn.

Duurzaamheid is belangrijk

Bij EVBox geloven ze in de kracht van elektrische mobiliteit om de wereld te transformeren. Door te investeren in schone energiebronnen en het verminderen van onze afhankelijkheid van fossiele brandstoffen, kunnen zij een positieve impact hebben op het milieu, de volksgezondheid en de toekomst van onze planeet. Door te kiezen voor elektrisch rijden, betekent een duurzamere, gezondere en betere toekomst voor iedereen.

De betrokkenheid van EVBox gaat verder dan alleen het leveren van producten. Zij geloven in het creëren van een gemeenschap die samen streven naar een schonere, groenere wereld. Daarom investeren zij ook in producten die bijdragen aan een duurzamere toekomst voor ons allemaal. De keuze om de koffievoorziening voor medewerkers en gasten door PerTazza te laten verzorgen is weloverwogen gemaakt. Jaren geleden is in gezamenlijk overleg gekeken naar het type boon dat het beste bij EVBox past. Daarbij heeft men gekozen voor de Fairtrade gecertificeerde bonen type Silver & Gold van Buscaglione.

De kwaliteit van de koffie is voor EVBox erg belangrijk. Op iedere verdieping van hun HQ in Amsterdam staan twee luxe machines met verschillende soorten melk. Eén machine met koemelk en de ander volledig plantbased met havermelk. Verdeeld over het pand staan er 7 machines waardoor er altijd een doorloop is op de drukke momenten dat er veel medewerkers op kantoor aanwezig zijn. Juist de keuzevrijheid tussen de koffieboon en type melk is belangrijk voor de medewerkers.

EVBox betaald een vaste prijs per kop (PerTazza) waarbij alles is inbegrepen, de hoogste kwaliteit zonder verassingen achteraf en makkelijk budgetteerbaar.

Milieuvriendelijk
Wie een kijkje neemt bij EVBox valt direct op dat het prachtige moderne pand in het interieur voorzien is van fraaie planten. De muur is indrukwekkend en over alle verdiepingen zijn vele planten te vinden. Een hovenier komt één keer per twee weken alle planten voorzien van de juiste voedingstoffen. Ook de operator van PerTazza komt één keer per week langs om de koffiemachines bij te vullen en schoon te maken en zorgt continu voor het voorraad beheer.

Een ijzersterke samenwerking die al vele jaren teruggaat door 2 bedrijven die uitsluitend topkwaliteit willen leveren. Laadpalen en kwaliteitskoffie een mooie combinatie!

Nieuws & Informatie

Nieuwsbrief

Archief Koffienieuws

Contact Us
×