IT-Werkplek van de toekoms, Broad Horizon, kiest koffie van PerTazza

IT-Werkplek van de toekomst geopend aan de A2 door directie Broad Horizon

Jun 05, 2015
Melanie van Kooten-Morton

Gasten van dochterbedrijven True, Multrix en S2B genieten tijdens de opening van écht Italiaanse Buscaglione koffie aangeboden door PerTazza

true-niels-web-350x238Onder grote belangstelling opende Broad Horizon op 4 juni het nieuwe pand aan de Keienbergweg 100 in Amsterdam Zuidoost.

De drie dochterbedrijven van Broad Horizon: managed hostingprovider True, online werkplekkenspecialist Multrix en softwareleverancier voor brancheorganisaties en beroepsverenigingen S2B, worden in dit nieuwe onderkomen aan de A2 gehuisvest. Met betrekking tot kennis van en ervaring met IT-projecten vullen de eerdergenoemde bedrijven elkaar aan.

De hosting van webapplicaties, webshops en websites gebeurt door True, terwijl Multrix het online faciliteren van bedrijfsapplicaties mogelijk maakt. S2B ontwikkelt software voor branches en verenigingen. Door deze kennis en ervaring in een gezamenlijk gebouw te huisvesten kunnen de zusterbedrijven van Broad Horizon een geïntegreerde totaaloplossing bieden.

Net als PerTazza onderscheiden deze bedrijven zich van hun directe concurrenten door hun niveau van proactieve customer support, het vermogen om complexe projecten te implementeren en proactief te beheren en door business-partnership; de bereidheid om zich de specifieke business-processen van de opdrachtgever eigen te maken en op maat een oplossing daar omheen te ontwikkelen.
It-Werkplek van de toekomst
dsc02912-bewerkt-250x368Het karakteristieke en centraal aan de A2 gelegen kantoor, dat op duurzame wijze is gerenoveerd, is met 120 flexibele werkplekken ingericht op basis van een volledig nieuw concept waarin interactie, kennisdelen en samenwerken centraal staan.

Werkplekoplossingen uit de cloud worden integraal aangeboden door de drie zusterbedrijven en het pand heeft voldoende ruimte om kennissessies mogelijk te maken. Het moderne werken is volledig geïntegreerd in het nieuwe kantoor waar flexibele werkplekken worden gecombineerd met inspiratie- en concentratieplekken. Het IT-ecosysteem binnen het kantoorpand zorgt ervoor dat medewerkers, bezoekers en partners elkaar versterken en kennis delen.

Rudolf Meijer, Founding Partner van Broad Horizon: “Veel bedrijven, organisaties en verenigingen maken de komende jaren een digitale transformatie door, gedreven door de versnelling van technologische innovaties. Het lange termijn succes van deze organisaties wordt bepaald door de snelheid waarmee organisaties deze digitale technologieën weten te integreren in hun kernprocessen. Door het samenvoegen van verschillende IT-expertises kunnen wij die organisaties die gewenste snelheid en een complete IT-dienstverlening bieden.

PerTazza is trots om bij te mogen dragen aan het succes van Broad Horizon
Koffie is een bindende factor tussen medewerkers die niet dagelijks op kantoor zijn. Het biedt de gelegenheid even tijd te nemen voor een gesprek. Door de aandacht naar een informeler moment te verschuiven ontstaat een ontspannen mogelijkheid om creatieve ideeën uit te wisselen. Koffie geeft een belangrijke eerste indruk aan relaties en staat vaak gelijk aan een stuk merkbeleving.

Medewerkers en bezoekers aan het pand genieten nu dagelijks van een heerlijke Buscaglione of kop Revolution Tea. Tijdens de opening konden gasten al kennismaken met de authentiek Italiaanse Buscaglione koffie van PerTazza.

“Koffie van Pertazza is heel goed. De Starbucks sla ik tegenwoordig over als ik naar mijn werk ga.” Marc Boersma, Brand Journalist bij True

PerTazza denkt mee met haar klanten en biedt een flexibel concept dat inspeelt op de dynamiek van de hedendaagse onderneming. Flexwerkers, wisselende bezoekersaantallen – alles wordt opgevangen in een flexibel prijs per kop model waarbij klanten per kop betalen en verzekerd zijn van uitstekende bonen, service en apparatuur – transparant en budgeteerbaar. Omdat organisaties zich willen focussen op datgene waar zij goed in zijn, neemt PerTazza alle onderhoud en service uit handen. PerTazza gaat net een stuk verder gaat in haar dienstverlening dan andere koffieleveranciers. Dit is te zien in de extra geboden ondersteuning bij door de klant georganiseerde evenementen, zoals de baristabar bij de opening van het pand van Broad Horizon.

bar-in-zaal-web-675x149

Nieuws & Informatie

Nieuwsbrief

Archief Koffienieuws

Contact Us