Maatschappelijk betrokken ondernemen met PAUW Bedrijven

Maatschappelijk betrokken ondernemen met PAUW Bedrijven

Mar 22, 2018
Melanie van Kooten-Morton

PAUW Bedrijven, Paul van DoornPAUW Bedrijven opende 62 jaar geleden haar deuren als sociale werkvoorziening. Inmiddels heeft PAUW Bedrijven zich ontwikkeld tot sociaal werkbedrijf. PAUW Bedrijven biedt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt werk en de mogelijkheid om zich verder te ontwikkelen. Dit is erg belangrijk omdat zij hiermee een onderdeel zijn van de samenleving, in hun eigen inkomen kunnen voorzien en een sociale kring opbouwen. PAUW Bedrijven ziet dat haar werknemers zich positief ontwikkelen en kunnen doorgroeien naar de reguliere arbeidsmarkt.

Het geheim achter de goede samenwerking tussen PAUW Bedrijven en PerTazza heeft volgens Paul van Doorn (hoofd magazijn) met wederzijds begrip te maken.

“Door veelvuldig wederzijdse afstemming weten we wat de klant wil en kunnen we makkelijk en efficiënt schakelen.”

Ook vinden de medewerkers van PAUW Bedrijven het leuk om voor PerTazza te werken. Van Doorn:

“Wanneer onze medewerkers een PerTazza busje zien rijden in hun vrije tijd zijn ze hier erg trots op.”

De medewerkers van Pauw Bedrijven zien de medewerkers van PerTazza inmiddels niet meer als klanten maar als collega’s, dat zegt wel iets over de positieve samenwerking!
Voor de medewerkers van PAUW Bedrijven is het erg belangrijk om te functioneren in een zo regulier mogelijke werkomgeving. Opdrachtgevers, zoals PerTazza, hebben een leidende rol om dit kunnen realiseren.

PerTazza vindt het belangrijk dat iedereen betrokken wordt bij de maatschappij en de kans krijgt om zich te ontwikkelen. Via onze samenwerking met PAUW Bedrijven geven we hier vorm aan. Daar zijn wij trots op!

Nieuws & Informatie

Nieuwsbrief

Archief Koffienieuws

Contact Us