Ordina kiest voor Pertazza

Ordina kiest voor Buscaglione koffie

Dec 15, 2019
Melanie van Kooten-Morton

Ook Ordina heeft ervoor gekozen haar medewerkers en gasten Italiaanse koffie van topkwaliteit te serveren. Onlangs zijn de eerste koffieautomaten in het hoofdkantoor in Nieuwegein vervangen door Franke espressomachines met verse bonen van Buscaglione. Dit werd gevierd met een mobiele espressobar bij de entree, waar zich al snel een lange rij vormde. De verdere implementatie van nieuwe espressomachines is in volle gang. De komende jaren kan men niet alleen op het hoofdkantoor in Nieuwegein maar ook op de regiokantoren Eindhoven, Groningen en Amsterdam genieten van echte Italiaanse espresso van topkwailiteit.

Investeren in kwaliteit

Als grootste onafhankelijke IT-dienstverlener in de Benelux investeert Ordina volop in kwaliteit. Werving en behoud van IT-talent staan centraal, onder andere door middel van opleidingen en trainingen. Ook een secundaire arbeidsvoorwaarde als koffie wordt gezien als een investering in plaats van kostenpost.

 

Ordina en Pertazza

Ordina en Pertazza starten samenwerking

Pertazza

Pertazza brengt met Buscaglione koffie de absolute top in koffiebonen op kantoren. Met haar unieke prijs per kopje concept verzekert Pertazza haar klanten  van een constante kwaliteit tegen een vaste prijs per kop.

 

Nieuws & Informatie

Nieuwsbrief

Archief Koffienieuws

Contact Us