PerTazza - Officieel Koffieleverancier Adfo Live

PerTazza – Officieel Koffieleverancier Adfo Live

Sep 17, 2015
Melanie van Kooten-Morton

adfolive.fw-350x135Een sterk merk verdient sterke koffie. Welke locatie leent zich beter om deze boodschap te brengen dan Adformatie’s Adfo Live (voormalig MarCom), het grootste marketing en communicatie evenement van Nederland?

Koffie versterkt de beleving en identiteit van een merk. Zonder woorden communiceert koffie wat uw relaties u waard zijn en hoe uw organisatie zich positioneert. Daarmee draagt koffie bij aan uw onderscheidingsvermogen en is het het puntje op de “i” voor een bedrijf dat zegt te hechten aan de klantrelatie en aan haar imago.

 

AN OFFER YOU CAN’T REFUSE
PerTazza biedt een transparante prijs per kop waar bonen, automaat en onderhoud zijn inbegrepen. Baristakwaliteit koffie uit een volautomaat is namelijk alleen mogelijk wanneer de bonen en de automaat op elkaar zijn afgestemden dit met zorg wordt onderhouden.

Dit jaar genieten bezoekers van Adfo Live van authentiek Italiaanse Buscaglione koffie. De hoogste kwaliteit die normaal alleen verkrijgbaar is in de betere horecagelegenheden maar via PerTazza vanaf € 0,25 per kopje op de werkvloer beschikbaar is.Bezoekers van Adfo Live die bij de baristabar een Buscaglione bestellen kunnen bij de PerTazza Espresso Corner een gratis tweede kop koffie halen om de kwaliteit te vergelijken tussen onze horeca- en kantoorconcepten.

Een sterk merk verdient sterke koffie

een-sterk-merk-verdient-sterke-koffie-650x218

VERDIENT UW MERK STERKE KOFFIE?
Vraag naar de mogelijkheid voor een vrijblijvende proefplaatsing op kantoor.pta.fw-350x121

Nieuws & Informatie

Nieuwsbrief

Archief Koffienieuws

Contact Us