Revolution Tea op Kantoor of in uw Showroom of Salon?

Revolution Tea

Bij kwaliteitskoffie hoort kwaliteitsthee

Premium Thee op Kantoor

100% NATUURLIJK: Revolution Tea is een 100% natuurlijke premium bladthee met een uniek smaakassortiment en een eigentijdse vormgeving.

100% VERANTWOORD: De thee van Revolution is afkomstig van de beste theetuinen in China, Sri-Lanka, India en Japan en wordt geproduceerd en verpakt onder voorwaarden waarbij hygiëne, optimale kwaliteit en goede sociale omstandigheden centraal staan. De Theekisten van Revolution worden met de handgemaakt van bamboe met het FSC keurmerk.

EEN LOGISCHE KEUS: U kiest voor Buscaglione koffie omdat u weet dat dit de kwaliteit van uw merk versterkt en toevoegt aan uw uitstraling. Het is logisch om dit beleid ook door te voeren in uw theekeuze.

KOSTELOOS OVERSTAPPEN: Ruil uw huidige theevoorraad in voor Revolution Tea en ontvang een afgevulde theedispenser van PerTazza. Uw oude voorraad wordt gedoneerd aan de Voedselbank zodat er niets verspild wordt.

 

Proefpakket Aanvragen

*PerTazza levert alleen aan bedrijven met minimaal 10 medewerkers of bedrijven waar veel bezoekers komen, zoals kapperszaken en autoshowrooms.

Revolution Tea Earl Grey Lavender
Earl Grey Lavender

Een nieuwe twist aan deze populaire thee. Ceylon, Oolong en Darjeeling theebladeren zijn licht verrijkt met bergamot olie. De blauwe lavendelbloemen zorgen voor een verfijnde en aromatische theebeleving.


Revolution Tea English Breakfast
English Breakfast

Gefermenteerde zwarte thee. Gemaakt van de beste Ceylon
en Assam bladeren. Een robuste klassieker die bij
elk moment van de dag past.


Honeybush Caramel

Een heerlijke, ietwat zoetige, Zuid-Afrikaanse Rooibos met een delicate caramelsmaak en meer antioxidanten dan een groene thee.


Revolution Tea Tropical Green
Tropical Green

Een exotische groene thee met een bijzonder rijke smaak. Gemaakt van Dragonwell en Young Hyson bladeren en stukjes verse ananas.


Revolution Tea White Pear
White Pear

Een sprankelende, pure thee gewonnen uit de delicate knoppen en bladeren van de jonge theeplant. Witte thee komt het dichste bij thee in haar oorspronkelijke, ongeplukte en onbewerkte staat Witte thee heeft het hoogste aantal oxidanten. Revolution Tea’s White Pear is licht van smaak en bevat als enige toevoeging echte stukjes peer.


Revolution Tea Southern Mint Herbal
Southern Mint Herbal

Een verfrissende Engelse pepermunt thee gemaakt van pure muntbladeren. Deze thee is cafeïnevrij en bevat een hoog aantal antioxidanten.


Inclusief Theedispenser

Wanneer u kiest voor Revolution Tea via PerTazza, dan ontvangt u deze stijlvolle theedispenser kado.

Stijvolle theedispenser bij onze Revolution Tea

Contact Us