WMF Espresso machine voor een vaste all-in prijs per kop, Probeer nu

Home > Onze automaten > WMF Espresso machine

WMF Espresso machine

Zonder investeringen binnen ons all-in Totaalconcept. U betaalt per kopje, inclusief Buscaglione koffie én service!

De WMF Espresso machine is een echte blikvanger voor uw kantoor en is geschikt voor kantoren of afdelingen met meer dan 60 personen. Geschikt dus voor grote kantoren waar ook regelmatig gasten worden ontvangen met een kop koffie.

De WMF Espresso machine produceert maar liefst 240 tot 300 kopjes koffie per dag, afhankelijk van de soort koffie die gekozen wordt. Dit volautomatische espresso-apparaat heeft een intuïtieve bediening middels een touch display en een zeer gemakkelijke en snelle reiniging. Maak uw keuze uit 12 koffierecepten en drie soorten melkschuim. Wilt u zich echt voelen als een barista? Dan is het, naast de automatische melkschuimer, ook mogelijk om handmatig uw melkschuim te maken.

De WMF Espresso machine is verkrijgbaar in een groot aantal kleuren en past daarmee bij ieder interieur. Perfect wanneer u op zoek bent naar een optimale balans tussen kwaliteit en uitstraling.

Naar Totaalconcept

Kenmerken WMF Espresso machine

Deze volautomatische espresso machine voor zakelijk gebruik is een echte blikvanger in uw lobby, showroom of kantoorruimte. Kenmerkend zijn vooral:

  • Capaciteit tot 300 kopjes koffie per dag
  • De volledige barista-ervaring
  • Door iedereen te bedienen: Iedereen kan barista zijn!
  • Strakke bekroonde vormgeving met gebruik van duurzame materialen (Winnaar van de iF Design Awards 2015 en de Red Dot Award 2015)
  • Twee geluidsarme geïntegreerde molens
  • Twee luchtgekoelde bonenreservoirs
  • Keuze tussen handmatige of volautomatische melkschuimbereiding
  • Steam Jet voor de voorverwarming van uw kopjes
  • Twee aparte zetgroepen met automatische filterdrager herkenning
  • Koppenwarmer bovenop de espresso machine

PDF brochure downloaden

WMF espresso machine voor Italiaanse koffie op kantoor

Heeft u interesse in een WMF espresso machine? Bij PerTazza veranderen wij uw koffiebeleving op kantoor voorgoed! Als u kiest voor een WMF espresso machine dan brengt u de authentieke Italiaanse koffie naar uw eigen kantoor. Uw medewerkers zullen zich gewaardeerd voelen en u maakt indruk op uw werkrelaties. Het Nederlandse bedrijf PerTazza biedt u een uniek totaalconcept aan waarbij u zorgeloos kunt genieten van de hoogste kwaliteit Italiaanse koffie. Met het unieke totaalconcept van PerTazza betaalt u één vaste all-in prijs per kopje koffie, inclusief Italiaanse Buscaglione koffiebonen, de WMF espresso machine én het onderhoud van uw koffiemachine. U wordt compleet ontzorgd door PerTazza! Onze professionele barista houdt voor u de voorraad bij, neemt de bestellingen op en verricht onderhoudsbeurten. Het enige dat u hoeft te doen is genieten van de lekkerste koffie op kantoor.

WMF espresso machine als echte blikvanger

De WMF espresso machine van PerTazza is een een echte blikvanger. Ons koffieapparaat is geschikt voor kantoren en afdelingen met meer dan 60 personen. De WMP espresso machine produceert namelijk maar liefst 240 tot 300 kopjes koffie per dag. Daarnaast kunt u kiezen uit 12 verschillende koffierecepten en 3 soorten melkschuim. De strak vormgegeven machine is verkrijgbaar in een groot aantal kleuren en past in ieder interieur. De espressomachine van PerTazza heeft twee geluidsarme koffiemolens en twee luchtgekoelde bonenreservoirs. De Steam Jet zorgt voor de voorverwarming van de kopjes en er is een koppenwarmer bovenop de machine. Het volautomatische espressoapparaat heeft een intuïtieve bediening door een touch display en beschikt over een zeer gemakkelijke en snelle reiniging. Kortom, de WMF espresso machine is voorzien van de meest moderne snufjes en is perfect als u op zoek bent naar een optimale balans tussen kwaliteit en uitstraling. De machine is door iedereen te bedienen. U zult zich als een echte barista voelen!

Totaalconcept met de beste WMF espresso machine 

Als u kiest voor ons totaalconcept hoeft u geen dure koffiemachine aan te schaffen. U betaalt namelijk naar gebruik. U betaalt alleen voor de kopjes koffie die u drinkt en dat is vanaf 0,19 cent per kopje! Hoeveel kopjes er ook gedronken worden, de smaak blijft fantastisch. Kies voor kwaliteit in plaats van kwantiteit! Voor de perfecte Italiaanse koffie moeten alle elementen met elkaar in harmonie zijn. Daar zorgen onze barista’s voor. Met de bijzondere koffie van Buscaglione, de WMF koffiemachine en een perfecte afstelling door onze barista wordt er een fantastische koffiebeleving bereikt! 

Contact Us