WMF koffie machines huren of kopen voor op kantoor?

WMF
koffie machines

PerTazza koos voor WMF vanwege de hoge kwaliteit van Duitse degelijkheid.
De automaten van WMF kunnen een hoog volume aan en worden hierom ingezet bij middelgrote en grote bedrijven. De machine, eventuele accessoires en het onderhoud is inclusief bij ons all-in Totaalconcept. U betaalt per kopje, inclusief Buscaglione koffie én service!

 

Ontdek welk apparaat bij u past

Welke WMF koffiemachine
kiest u binnen ons totaalconcept?

WMF 1100S     WMF 1200S    WMF 1400    WMF 1500S

WMF 5000S    WMF 8000S    WMF 9000S   WMF Espresso


WMF 1100s koffiemachine
WMF 1100S

De WMF 1100S is compact en gemakkelijk in gebruik. Daarmee is de WMF 1100S ideaal voor kleinere ruimtes, koffiecorners en kapsalons. De WMF 1100S is tevens beschikbaar in verschillende kleuren.

Meer informatie


WMF 1200s koffiemachine
WMF 1200S

De WMF 1200S is een volwaardige, professionele koffiemachine voor kleine tot middelgrote capaciteit.

Meer informatie


WMF 1400 koffiemachine
WMF 1400

De WMF 1400 (voorheen WMF Presto!) is geschikt voor kantoren of afdelingen met 25-40 personen waar ook regelmatig gasten worden ontvangen met een kop koffie.

Meer informatie


WMF 1500s koffiemachine
WMF 1500S

De WMF 1500S koffiemachine is de langverwachte opvolger van de WMF 1400 en is geschikt voor kantoren of afdelingen met 25-60 personen waar ook regelmatig gasten worden ontvangen.

Meer informatie


wmf 5000s
WMF 5000S

De WMF 5000S koffiemachine is de opvolger van de WMF Bistro! en is en is geschikt voor kantoren of afdelingen met meer dan 60 personen.

Meer informatie


WMF 8000s koffiemachine
WMF 8000S

Een betrouwbare koffiemachine die eenvoudig is in gebruik. De WMF 8000 S heeft een automatisch reinigingsprogramma en een multifunctioneel touchscreen.

Meer informatie


WMF 9000s koffiemachine
WMF 9000S

Een betrouwbare koffiemachine die geschikt is voor kantoren met 100+ personen. De WMF 9000S heeft een automatisch reinigingsprogramma en een multifunctioneel touchscreen.

Meer informatie


WMF Espresso koffiemachine
WMF Espresso

De WMF Espresso is een echte blikvanger voor uw kantoor en is geschikt voor kantoren of afdelingen met meer dan 60 personen. Verkrijgbaar in diverse kleuren.

Meer informatie

WMF koffie machines op uw kantoor?

Bent u op zoek naar WMF koffie machines? Bent u op zoek naar een heerlijk kopje koffie bij u op kantoor? Bij PerTazza bent u aan het juiste adres. Koffie is een belangrijk genietmoment voor uzelf en uw medewerkers. Met een authentiek Italiaans kopje koffie op kantoor voelen uw medewerkers zich gewaardeerd en krijgen relaties een uitstekende indruk van uw organisatie. Het Nederlandse bedrijf PerTazza biedt een uniek totaalconcept waarbij u altijd geniet van de de hoogste kwaliteit Italiaanse koffie. Wij plaatsen gratis A-merk WMF koffie machines waarbij u betaalt voor één vaste all-in prijs per kop koffie. Dit is inclusief Italiaanse Buscaglione koffiebonen, koffiemachine én het onderhoud. Voor de lekkerste koffie is een koffieautomaat van het allerbeste merk onmisbaar. Daarom hebben wij gekozen voor de WMF koffie machines vanwege de hoge kwaliteit van Duitse degelijkheid. Deze volautomatische koffiemachines kunnen een hoog volume aan en worden ingezet bij middelgrote en grote bedrijven. Wij bieden u verschillende modellen aan die tegemoetkomen aan elke koffiebehoefte van uzelf en uw medewerkers. Onze koffieautomaten bieden u de gewenste capaciteit; er zijn verschillende koffievariaties mogelijk. Wij helpen u om de juiste keuze te maken zodat u de koffiemachine krijgt die bij uw organisatie past.

Totaal concept met WMF koffie machines

Bent u benieuwd of WMF koffie machines iets is voor uw bedrijf? Wij overtuigen u graag. Ziet u zichzelf al genieten van een heerlijke espresso of cappuccino in een vergadering of achter uw bureau? Laat u verrassen door de vele mogelijkheden die wij aanbieden met onze WMF koffie machines. Wij ontzorgen u volledig en dat betekent dat u echt alles aan ons kunt overlaten. Onze barista houdt de voorraad bij, neemt de bestellingen op en verricht onderhoudsbeurten. Het enige dat u hoeft te doen is te genieten van de lekkerste koffie op kantoor. Hoeveel kopjes koffie er ook gedronken worden, de smaak blijft fantastisch! Dat is onze smaak- en continuïteitsgarantie. Kies voor kwaliteit in plaats van kwantiteit! PerTazza heeft een uniek totaalconcept. U betaalt bij ons één vast all-in prijs per kopje koffie. Dat is inclusief Buscaglione koffiebonen, de WMF koffiemachine én het onderhoud! Als u kiest voor ons totaalconcept hoeft u geen dure machine aan te schaffen maar betaalt u naar gebruik. U betaalt alleen voor de kopjes koffie die u drinkt. Zo kunt u budgetteerbaar en transparant genieten van Italiaanse koffie op kantoor vanaf slechts 0,19 cent per kopje!

WMF koffie machines, Buscaglione en een perfecte afstelling

Met PerTazza haalt u de kwaliteit van een Italiaanse espressobar naar uw kantoor. Voor de perfecte Italiaanse koffie moeten namelijk alle elementen met elkaar in harmonie zijn en daar zorgen onze professionele barista’s voor. Met de bijzondere koffie van Buscaglione, een WMF koffiemachine van hoge kwaliteit én een perfecte afstelling door onze barista’s wordt er een fantastische koffiebeleving bereikt. Sublieme koffie van barista-kwaliteit zonder dat u zich ergens druk over hoeft te maken, hoe klinkt dat? PerTazza heeft de koffiemachine die perfect past bij uw bedrijf!

Contact Us