WMF koffiemachine prijs | Ervaar de WMF koffiemachines!

WMF
koffiemachine prijs

PerTazza koos voor WMF vanwege de hoge kwaliteit van Duitse degelijkheid.
De automaten van WMF kunnen een hoog volume aan en worden hierom ingezet bij middelgrote en grote bedrijven. De machine, eventuele accessoires en het onderhoud is inclusief bij ons all-in Totaalconcept. U betaalt per kopje, inclusief Buscaglione koffie én service!

 

Ontdek welk apparaat bij u past

Welke WMF koffiemachine
kiest u binnen ons totaalconcept?

WMF 1100S     WMF 1200S    WMF 1400    WMF 1500S

WMF 5000S    WMF 8000S    WMF 9000S   WMF Espresso


WMF 1100s koffiemachine
WMF 1100S

De WMF 1100S is compact en gemakkelijk in gebruik. Daarmee is de WMF 1100S ideaal voor kleinere ruimtes, koffiecorners en kapsalons. De WMF 1100S is tevens beschikbaar in verschillende kleuren.

Meer informatie


WMF 1200s koffiemachine
WMF 1200S

De WMF 1200S is een volwaardige, professionele koffiemachine voor kleine tot middelgrote capaciteit.

Meer informatie


WMF 1400 koffiemachine
WMF 1400

De WMF 1400 (voorheen WMF Presto!) is geschikt voor kantoren of afdelingen met 25-40 personen waar ook regelmatig gasten worden ontvangen met een kop koffie.

Meer informatie


WMF 1500s koffiemachine
WMF 1500S

De WMF 1500S koffiemachine is de langverwachte opvolger van de WMF 1400 en is geschikt voor kantoren of afdelingen met 25-60 personen waar ook regelmatig gasten worden ontvangen.

Meer informatie


wmf 5000s
WMF 5000S

De WMF 5000S koffiemachine is de opvolger van de WMF Bistro! en is en is geschikt voor kantoren of afdelingen met meer dan 60 personen.

Meer informatie


WMF 8000s koffiemachine
WMF 8000S

Een betrouwbare koffiemachine die eenvoudig is in gebruik. De WMF 8000 S heeft een automatisch reinigingsprogramma en een multifunctioneel touchscreen.

Meer informatie


WMF 9000s koffiemachine
WMF 9000S

Een betrouwbare koffiemachine die geschikt is voor kantoren met 100+ personen. De WMF 9000S heeft een automatisch reinigingsprogramma en een multifunctioneel touchscreen.

Meer informatie


WMF Espresso koffiemachine
WMF Espresso

De WMF Espresso is een echte blikvanger voor uw kantoor en is geschikt voor kantoren of afdelingen met meer dan 60 personen. Verkrijgbaar in diverse kleuren.

Meer informatie

WMF koffiemachine prijs berekenen

 
Bent u op zoek naar een WMF koffiemachine prijs? Bent u benieuwd wat de kosten zullen zijn als u gebruik maakt van ons all-inn concept? Vraag dan een vrijblijvend offerte aan voor een WMF koffiemachine prijs. Onze experts vertellen u graag meer over alle mogelijkheden. PerTazza weet dat koffie een belangrijk genietmoment is voor uzelf en uw medewerkers. Met een authentiek Italiaanse kopje koffie op kantoor voelen medewerkers zich gewaardeerd en krijgen relaties een uitstekende indruk van uw organisatie. Het Nederlandse bedrijf PerTazza biedt een uniek totaalconcept aan waarbij u altijd geniet van de de hoogste kwaliteit Italiaanse koffie. Met PerTazza haalt u de kwaliteit van een Italiaanse espressobar naar kantoor. Voor de perfecte Italiaanse koffie moeten alle elementen met elkaar in harmonie zijn. Daar zorgen onze professionele barista’s voor. Met de bijzondere koffie van Buscaglione, een WMF koffiemachine van hoge kwaliteit en een perfecte afstelling door onze barista’s wordt er een fantastische koffiebeleving bereikt. 

Vaste lage WMF koffiemachine prijs bij PerTazza

Benieuwd naar de WMF koffiemachine prijs? PerTazza plaatst een gratis A-merk WMF koffiemachine prijs bij u op kantoor. U betaalt bij ons één vaste all-in prijs per kop koffie, inclusief Italiaanse Buscaglione koffiebonen, koffiemachine én het onderhoud van uw koffiemachine. Voor de allerbeste koffie is een koffieautomaat van het allerbeste merk onmisbaar. PerTazza heeft daarom gekozen voor een WMF koffiemachine vanwege de hoge kwaliteit van Duitse degelijkheid. Onze volautomatische koffiemachines kunnen een hoog volume aan en worden ingezet bij middelgrote en grote bedrijven. Wij bieden u verschillende modellen aan die tegemoetkomen aan iedere koffiebehoefte en aan elke gewenste capaciteit. Door gebruik te maken van een koffiemachine van PerTazza zijn er verschillende koffievariaties mogelijk. Wij helpen u graag om de juiste keuze te maken zodat u de koffiemachine krijgt die bij uw organisatie past.

Totaalconcept met onze WMF koffiemachine prijs per kopje!

Heeft u interesse in een WMF koffiemachine prijs en bent u benieuwd of een WMF koffieautomaat bij uw bedrijf past? Wij vertellen u daar graag meer over. Met het unieke totaalconcept van PerTazza betaalt u één vast all-in prijs per kopje koffie, inclusief Buscaglione koffiebonen, de WMF koffiemachine én onderhoud. U wordt compleet ontzorgd en dat betekent dat u écht alles aan ons kunt overlaten. Onze barista houdt de voorraad bij, neemt bestellingen op en verricht onderhoudsbeurten. Het enige dat u hoeft te doen is te genieten van de lekkerste koffie op kantoor! Bij PerTazza hoeft u geen dure koffiemachine aan te schaffen. U betaalt naar gebruik. U betaalt alleen voor de kopjes koffie die u drinkt. Zo kunt u budgetteerbaar genieten van een kopje Italiaanse koffie op kantoor vanaf slechts 0,19 cent per kopje!  Kies voor kwaliteit in plaats van kwantiteit.

Contact Us