Franke koffieautomaat zonder investering vooraf | PerTazza

Franke koffieautomaat

Op zoek naar een Franke koffieautomaat? PerTazza biedt de ultieme koffie ervaring! Profiteer van een Franke koffieautomaat, de beste Buscaglione koffiebonen en service. Dit alles voor een vaste prijs per kopje koffie! Altijd gegarandeerd van de beste koffie op kantoor!

 

Vrijblijvende Offerte

Welke Franke koffieautomaat
kiest u binnen ons totaalconcept?

Vraag uw offerte aan

Franke A300     Franke A400     Franke A600     Franke A800


Franke koffiemachine A300
Franke A300

Meer informatie


Franke koffiemachine A400
Franke A400

Meer informatie


Franke koffiemachine A400
Franke A600

Meer informatie


Franke koffiemachine A400
Franke A800

Meer informatie

Franke koffieautomaat brengt Italiaanse koffie op kantoor

PerTazza verandert voorgoed de koffiebeleving op uw kantoor. Als u kiest voor een Franke koffieautomaat dan brengt u de authentiek Italiaanse koffie naar de werkvloer. Koffie is een belangrijk genietmoment voor uw medewerkers. Met kwaliteitskoffie geeft u uw medewerkers een gevoel van waardering en relaties krijgen een uitstekende eerste indruk van uw organisatie. PerTazza is een Nederlands bedrijf dat een uniek totaalconcept biedt voor Italiaanse koffie op kantoor. U hoeft geen dure koffiemachine aan te schaffen maar u betaalt naar gebruik. Dat betekent één vaste all-in prijs per kopje koffie, inclusief koffiebonen, koffiemachine én onderhoud. Onze barista komt regelmatig bij u langs om de voorraden bij te houden, bestellingen op te nemen en onderhoudsbeurten te verrichten. Alleen betalen voor de kopjes koffie die u drinkt, inclusief Franke koffieautomaat, Buscaglione bonen én een fantastische service; hoe vindt u dat klinken? Door preventief onderhoud, ons hoge serviceniveau en door gebruik te maken van revolutionaire technologie die voorraad en verbruik bijhoudt, ontzorgen wij u volledig.

Franke koffieautomaat biedt smaakgarantie

Kwaliteitskoffie begint met kwaliteitsbonen van Buscaglione. Met deze bonen kunnen wij koffie van baristakwaliteit uit de Franke koffieautomaat garanderen. Buscaglione werd groot als huisleverancier van het Vaticaan. Wij bieden u smaakgarantie en continuïteit garantie. Het maakt niet uit hoeveel kopjes koffie er met de koffiemachine worden gezet, elk kopje heeft dezelfde hoge kwaliteit. Zonder dat u ergens naar om hoeft te kijken genieten uw medewerkers van de lekkerste Italiaanse koffie op kantoor. Bij PerTazze weet u altijd waar u aan toe bent. Met onze rapportages over het verbruik heeft u volledig inzicht. Wij kozen voor de Franke koffieautomaten vanwege de hoge Zwitserse kwaliteit en vooruitstrevende technologie. Daarbij kunnen deze koffiemachines een hoog volume aan en zijn ze uitstekend geschikt voor middelgrote en grote bedrijven vanaf 25 medewerkers.

Ontdek de slimme Franke koffieautomaat

Met de slimme Franke koffieautomaat kunnen uw medewerkers via een kleurenbeeldscherm hun favoriete koffie selecteren. Dat wordt genieten van een heerlijke cappuccino met onweerstaanbaar melkschuim. Er kunnen meerdere bestellingen tegelijk worden ingevoerd die vervolgens één voor één worden bereid. Dat werkt bijzonder efficiënt bij grote aantallen. Met het volautomatische reinigingsprogramma wordt er een optimale hygiëne gegarandeerd. Met een Franke koffiemachine kiest u voor kwaliteit in plaats van kwantiteit. U kunt kiezen uit diverse typen Franke koffiemachines. Elk met hun eigen capaciteit en diverse mogelijkheden. Maar één ding hebben alle Franke koffiemachines gemeen: de sublieme koffie van baristakwaliteit. Wij hebben de koffiemachine die precies bij uw bedrijf past!

Contact Us