Aandachtspunten bij uw kantoorinrichting of -verbouwing

Aandachtspunten bij uw Kantoorinrichting of -verbouwing

Feb 20, 2017
Melanie van Kooten-Morton

Staat u op het punt om uw kantoor (opnieuw) in te richten of te verbouwen? Dan zijn er een aantal zaken waar u rekening mee moet houden.
Een fijne en professionele werkomgeving voor uw werknemers is een belangrijke basis om uw bedrijfsdoelstellingen te realiseren. Maar hoe creëert u zo’n inspirerende werkomgeving?

Koffie voor verzamelpanden

Naast de verlichting van het kantoor die een grote invloed heeft op de werknemers, zijn de bureaustoelen en de bureaus ook een belangrijk onderdeel van de inrichting van een kantoor. Die bepalen grotendeels de sfeer in het kantoor. Daarnaast hebben kleuren in een kantoor groot effect op ons werkgedrag. Blauwe of koele kleuren zijn rustgevend en bevorderen de creativiteit.

Wat uiteraard niet mag ontbreken is een relax-ontspan ruimte. Door een relaxruimte in te richten voor u en uw collega’s worden de pauzes net iets leuker. En natuurlijk is een relaxruimte zonder een koffiecorner onvolledig!

Uit onderzoek van PerTazza blijkt dat de koffiepauzes als inspiratiebron werken voor de meeste werknemers. De geur van koffie in combinatie met de gesprekken bij de koffiecorner zorgen ervoor dat werknemers inspiratie op doen en de beste ideeën krijgen.

PerTazza Espresso Corners – De finishing touch voor uw kantoorinrichting

PerTazza Espresso Cornerszijn geschikt voor elk bedrijf of kantoor welke waarde hecht aan uitstraling en kwaliteit. U hoeft niet te investeren in een kwaliteitsautomaat of koffiecorner, alles zit in de prijs inbegrepen. Daarnaast is het mogelijk om een (contactloos) betaalsysteem te implementeren waarbij u bezoekers of medewerkers geheel of gedeeltelijk laat meebetalen aan de koffievoorziening.

Stijlvolle kantoorinrichting met een PerTazza Espresso Corner

De Espresso Corners van PerTazza zijn in samenwerking met Branding ontworpen en ontwikkeld. De meubels zijn van gegarandeerde kwaliteit. Heeft u wisselende collecties of een uitgesproken corporate identity? De inhoud van de lichtbakken kunnen op maat gemaakt worden. PerTazza denkt graag met u mee om voor u de mooiste koffiecorner te creëren. De zijpanelen van uw PerTazza Espresso Corner kunnen voorzien worden van uw eigen beeldmateriaal. Werkt u met seizoenscollecties? Dan kunnen de panelen per periode aangepast worden. Of gebruikt u liever (de invloed van) kleuren?

De invloed van kleur op uw kantoorinrichting

  • Wit = puurheid, zuiverheid, eenvoud
  • Rood = energie, warmte
  • Oranje = innovatie, modern, positiviteit, creativiteit
  • Geel = communicatie, intelligentie, vriendelijkheid
  • Groen = rust/harmonie , groei, frisheid, duurzaam, vertrouwen
  • Blauw = kalmte/ontspanning , professioneel/zakelijk, integriteit
  • Bruin = “outdoor”, stoer, mannelijk, veiligheid/vertrouwelijkheid
  • Grijs = luxe, zakelijk, ervaren
  • Zwart = kracht/macht, klassiek/elegant, bescheiden, stijlvol

 

De invloed van kleur op uw kantoorinrichting

Nieuws & Informatie

Nieuwsbrief

Archief Koffienieuws

Contact Us